Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg anyukamnal hogy a ferjem bantalmaz, es hogy el akarok tole valni? Idos asszony mar es nem akarom hogy szenvedjen miattam.
Ez nem a te szégyened. Ennyi.
Feltételezem, nem provokáltad, nem bántalmaztad szavakkal a párodat, mielőtt megütött. Ha mégis, az lenne az egyetlen kivétel, amikor valamennyire hibáztathatnád magad, de a párkapcsolatnak akkor is vége lehet, ebből a szempontból mindegy. Ezt neked kellene érezni, mennyire vagy hibás benne, de ilyen esetben én is túlzottan magamat hibáztattam, nehéz ezt belülről, átélve jól súlyozni. Nekem sok idő volt, amíg elfogadtam, hogy nem tehettem semmit. Feleslegesen ne vedd magadra ezt a terhet! Van olyan is, hogy a dolgok egyszerűen nem állnak össze, tönkremennek a legjobb szándék mellett is.
HOgy mond meg? egyszerűen közlöd vele és kész.
Miért szenvedne miattad, a döntésed miatt?
Nem értem
Szia!Mond csak el édesanyádnak.
Azért jó lenne tudni mi váltja ki a férjedből az ilyesmi fajta indulatot.Mi az a téma ami annyira berág,hogy üt??
Ha nem veszélyezteti az egészségét, akkor mondd el neki. Ahogy írtad ő szeret téged a legjobban, akkor melletted fog állni, s talpra fog állítani.
Férjedet meg hagyd el. Nem a te szégyened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!