Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugyanannyi fix gyermektartás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyanannyi fix gyermektartás vonnak majd az új bejelentett munkahelyemen is, mint amennyit a munkanélküli járadékomból vontak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a fizumnak több lenne a 20%-a, mint a segélynek. Viszont, ha nem jelentem be a bíróágnak, ill exnejemnek hogy dolgozom, akkor gondolom a munkahely csak a itéletben megállapított pénzt vonhatja. Nem azért, mert sajnálom a pénzt a gyermekemtől, de nekem csak 45e a segélyem, ők meg elég gazdagok.
2010. ápr. 9. 09:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

20.26:Nem anyukának természetben kell odatenni.Tudod a fűtés,víz,gondoskodás stb...

Egyébként ez nem az én találmányom,ez a törvény.

De ok legyen 10-et ad apuka,10 az anya,13000 a családi.Anyuka befizeti az ovi/iskola díját,csekket,mert ugye a gyerek is fogyaszt vizet,áramot...Aztán választhat,vagy meztelenül jár a gyerek,vagy még egy hétig van vacsora....

2010. ápr. 9. 20:38
 22/27 anonim ***** válasza:

Nincs kivel "vitatkoznom". Nem hallod meg a másik oldalt csak a saját véleményedet fújod, mint minden egyéb topicban kedves 66%-os.

Sajnálom a családodat, ha otthon is ennyire csak a saját igazadat hajtogatod.

2010. ápr. 9. 20:42
 23/27 anonim ***** válasza:

Én igazat adok neked, szánalmasak ezek a pénzéhesek...de tényleg nevetségesek, kedves ismerősöm is 60 000-t kap gyerektartás címén, azóta műkörme van, hetente fodrásznál ül és egyebek...hánynom kell. A gyereket pedig nem csak abból kell eltartani, amit az ex ad, havi 40 bőven fedezi a gyerek költségeit.

Komolyan itt szándékosan égetitek a nőket? Teljesen kiakadok ezeken az undorító feminista hozzászólásokon, és akkor én égek, hogy igen, ilyenek a mai elvált nők. (Tisztelet a kivételnek). Ne akarjuk már azt elvenni mástól, amiből ő is alig van meg. Normális ember így nem viselkedik.

Visszaszólni pedig nem kell köszönöm, olvastam eleget mára belőletek.

2010. ápr. 9. 21:32
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Úristen, ovis színvonal. Én jól megmondom a magamét, de te ne is reagálj, mert nem érdekel...

Ne az exet nézzétek már, mert neki semmi köze ehhez a történethez. Ő tisztességben neveli a gyerekét.

Apának gondoskodni KELL a gyerek eltartásáról. Ennyi. Nem csak megcsinálni kell tudni, fel is kell nevelni.

Erre kötelezi a törvény is. Ilyen egyszerű.

2010. ápr. 10. 09:13
 25/27 A kérdező kommentje:
Látom elindítottam egy lavinát.
2010. ápr. 10. 13:37
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerinted nem tűnne fel az exednek, hogy a bankszámlakivonatán a tartásdíj sorban a Munkaügyi Központ helyet az XY Kft van feltüntetve? (vagy a csekken, mindegy)

Rögtön tudná, hogy van munkád és már menne is a bíróságra. Sajnálom.

2010. ápr. 10. 15:15
 27/27 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad van. Erre nem is gondoltam.
2010. ápr. 10. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!