Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanannyi fix gyermektartás vonnak majd az új bejelentett munkahelyemen is, mint amennyit a munkanélküli járadékomból vontak?
20.26:Nem anyukának természetben kell odatenni.Tudod a fűtés,víz,gondoskodás stb...
Egyébként ez nem az én találmányom,ez a törvény.
De ok legyen 10-et ad apuka,10 az anya,13000 a családi.Anyuka befizeti az ovi/iskola díját,csekket,mert ugye a gyerek is fogyaszt vizet,áramot...Aztán választhat,vagy meztelenül jár a gyerek,vagy még egy hétig van vacsora....
Nincs kivel "vitatkoznom". Nem hallod meg a másik oldalt csak a saját véleményedet fújod, mint minden egyéb topicban kedves 66%-os.
Sajnálom a családodat, ha otthon is ennyire csak a saját igazadat hajtogatod.
Én igazat adok neked, szánalmasak ezek a pénzéhesek...de tényleg nevetségesek, kedves ismerősöm is 60 000-t kap gyerektartás címén, azóta műkörme van, hetente fodrásznál ül és egyebek...hánynom kell. A gyereket pedig nem csak abból kell eltartani, amit az ex ad, havi 40 bőven fedezi a gyerek költségeit.
Komolyan itt szándékosan égetitek a nőket? Teljesen kiakadok ezeken az undorító feminista hozzászólásokon, és akkor én égek, hogy igen, ilyenek a mai elvált nők. (Tisztelet a kivételnek). Ne akarjuk már azt elvenni mástól, amiből ő is alig van meg. Normális ember így nem viselkedik.
Visszaszólni pedig nem kell köszönöm, olvastam eleget mára belőletek.
Úristen, ovis színvonal. Én jól megmondom a magamét, de te ne is reagálj, mert nem érdekel...
Ne az exet nézzétek már, mert neki semmi köze ehhez a történethez. Ő tisztességben neveli a gyerekét.
Apának gondoskodni KELL a gyerek eltartásáról. Ennyi. Nem csak megcsinálni kell tudni, fel is kell nevelni.
Erre kötelezi a törvény is. Ilyen egyszerű.
Szerinted nem tűnne fel az exednek, hogy a bankszámlakivonatán a tartásdíj sorban a Munkaügyi Központ helyet az XY Kft van feltüntetve? (vagy a csekken, mindegy)
Rögtön tudná, hogy van munkád és már menne is a bíróságra. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!