Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugyanannyi fix gyermektartás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyanannyi fix gyermektartás vonnak majd az új bejelentett munkahelyemen is, mint amennyit a munkanélküli járadékomból vontak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a fizumnak több lenne a 20%-a, mint a segélynek. Viszont, ha nem jelentem be a bíróágnak, ill exnejemnek hogy dolgozom, akkor gondolom a munkahely csak a itéletben megállapított pénzt vonhatja. Nem azért, mert sajnálom a pénzt a gyermekemtől, de nekem csak 45e a segélyem, ők meg elég gazdagok.
2010. ápr. 9. 09:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
És ha szerinted marad havi 25 000 Ft-ja akkor meddig tudja fizetni a gyerektartást úgy egyáltalán? Mert így kilakoltatják, elárverezik a házát, levágják a villanyt és még sorolhatnám és utána már keveset sem fog tudni fizetni, nemhogy ennyit. Az meg akárkivel előfordulhat, hogy ideiglenesen nincs munkahelye. Jogos lenne a rágalom felé, ha sajnálná a gyerekétől, de amikor egy család rosszul áll anyagilag, akkor a gyerekek is nélkülöznek egy bizonyos szinten, ugyanúgy, ahogyan a szülők is, egyszóval spórolnak. Ez elvált szülőknél is ugyanígy előfordulhat, most kevesebb van neki akkor kevesebbet tud adni, ha több van neki, akkor valószínűsítem, hogy többet ad a gyereknek is.
2010. ápr. 9. 15:06
 12/27 anonim ***** válasza:

"ha több van neki, akkor valószínűsítem, hogy többet ad a gyereknek is."

Hát igaz lenne, ha igaz lenne. de olvasd el a kérdés kiírást. Pont arról szól, hogy ha neki több van, akkor se akarna többet adni. Erről szól a kérdése, hogy ha hazudik kicsit vagy elhallgatja az igazságot, akkor nem adna többet...

2010. ápr. 9. 16:11
 13/27 anonim ***** válasza:
De nem azért, mert sajnálja, hanem mert az is marha kevés lenne úgy. Szüksége van egy normális életszínvonalra, hogy ezt a gyereknek is meg tudja adni, ha most a volt felesége kifosztja, akkor ez soha nem lesz meg és soha nem tud többet adni. Lehet, hogy én fogom fel túl pozitívan a dolgot és ha jobban élne ezentúl, mármint ténylegesen nem csak 5-10 ezer forinttal keresne többet, akkor többet tudna később adni a gyereknek is. A gyerek ráadásul jelenleg nem nélkülöz, azt írja gazdagok, akkor szerintem ennyi elnézhető, de persze ennek feltétele, hogy ha ő megteheti, hogy többet adjon, mert a volt feleség szorultabb helyzetben van, akkor tegye meg. Szerintem ennek így kellene lennie, aztán lehet én látom rózsaszínben a dolgokat.
2010. ápr. 9. 16:14
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

EMBEREK! Ne nézzük már fejőstehénnek az exeket!

Ha éhanhal akkor még ennyit sem fog fizetni!

Lojalitás nincs is a világon???

Komolyan nem értem, miért nem lehet elhinni, hogy valaki önhibáján kívül szarb@n van!

Ti is kerülhettek hasonló helyzetbe.

Én átéltem...

2010. ápr. 9. 16:34
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Csak megjegyezném,hogyha úgy gondolja valaki,hogy havi 25000-ből nem él meg,miből gondolja,hogy a gyerekének elég 20000ft-nál kevesebb havonta?

Pláne,hogy egy gyereknek több ruha,gyógyszer kell.Fizetni az ovódai,iskolai dolgokat és akkor még egy játéka sincs....

2010. ápr. 9. 18:37
 16/27 A kérdező kommentje:
Az lehet, de egy gyereknek nem kell fenn tartania lakást,kocsit, stb...
2010. ápr. 9. 18:56
 17/27 anonim ***** válasza:
Jah,hogy a kocsi fontosabb ,mint a gyereked.Rokkant vagy,hogy nem tudsz gyalogolni/biciklizni/tömegközlekedni?
2010. ápr. 9. 19:08
 18/27 anonim ***** válasza:
Egyébként miért is nem kell a gyereknek lakás?Talán jó neki a híd alatt is?
2010. ápr. 9. 19:09
 19/27 A kérdező kommentje:
Szó sincs arról hogy nem érdekel a gyerekem sorsa.Semmiben nem szenved hiányt.Csak az anyja és a családja ilyen pénzéhes.1 lakás 1 nyaraló és az én lakásomra is fáj a foguk.Ők nem 45 ezerből élnek hanem 400 ezerből.Mások elött sajnáltatják magukat közben minden támogatást megkapnak.
2010. ápr. 9. 19:58
 20/27 anonim ***** válasza:

Ne csak egyszer húszezret láss már kedves kommentelő.

Elvileg anyuci is hozzátesz még huszat, mert ugyebár jóesetben a gyerektartás fele fele fedezi a gyerek költségeit... Nem?

Mégegyszer mondom, ha apuka éhenhal, vagy utcára kerül, akkor még annyit sem tudna fizetni. Jobb lenne?

Nem lenne okosabb türelemmel lenni egy kicsit, hogy apuka rendezze a sorait, ne kerüljön esetleg utcára ezáltal a későbbiekben rendesen tudja fizetni a gyerektartást.

Ja, igen, ennek belátásához empátia és józan ész szükséges. Ezek pedig nem mindenkinél állnak rendelkezésre.

2010. ápr. 9. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!