Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanannyi fix gyermektartás vonnak majd az új bejelentett
munkahelyemen is, mint amennyit a munkanélküli
járadékomból vontak?
És ha szerinted marad havi 25 000 Ft-ja akkor meddig tudja fizetni a gyerektartást úgy egyáltalán? Mert így kilakoltatják, elárverezik a házát, levágják a villanyt és még sorolhatnám és utána már keveset sem fog tudni fizetni, nemhogy ennyit. Az meg akárkivel előfordulhat, hogy ideiglenesen nincs munkahelye. Jogos lenne a rágalom felé, ha sajnálná a gyerekétől, de amikor egy család rosszul áll anyagilag, akkor a gyerekek is nélkülöznek egy bizonyos szinten, ugyanúgy, ahogyan a szülők is, egyszóval spórolnak. Ez elvált szülőknél is ugyanígy előfordulhat, most kevesebb van neki akkor kevesebbet tud adni, ha több van neki, akkor valószínűsítem, hogy többet ad a gyereknek is.
2010. ápr. 9. 15:06
"ha több van neki, akkor valószínűsítem, hogy többet ad a gyereknek is."
Hát igaz lenne, ha igaz lenne. de olvasd el a kérdés kiírást. Pont arról szól, hogy ha neki több van, akkor se akarna többet adni. Erről szól a kérdése, hogy ha hazudik kicsit vagy elhallgatja az igazságot, akkor nem adna többet...
2010. ápr. 9. 16:11
De nem azért, mert sajnálja, hanem mert az is marha kevés lenne úgy. Szüksége van egy normális életszínvonalra, hogy ezt a gyereknek is meg tudja adni, ha most a volt felesége kifosztja, akkor ez soha nem lesz meg és soha nem tud többet adni. Lehet, hogy én fogom fel túl pozitívan a dolgot és ha jobban élne ezentúl, mármint ténylegesen nem csak 5-10 ezer forinttal keresne többet, akkor többet tudna később adni a gyereknek is. A gyerek ráadásul jelenleg nem nélkülöz, azt írja gazdagok, akkor szerintem ennyi elnézhető, de persze ennek feltétele, hogy ha ő megteheti, hogy többet adjon, mert a volt feleség szorultabb helyzetben van, akkor tegye meg. Szerintem ennek így kellene lennie, aztán lehet én látom rózsaszínben a dolgokat.
2010. ápr. 9. 16:14
EMBEREK! Ne nézzük már fejőstehénnek az exeket!
Ha éhanhal akkor még ennyit sem fog fizetni!
Lojalitás nincs is a világon???
Komolyan nem értem, miért nem lehet elhinni, hogy valaki önhibáján kívül szarb@n van!
Ti is kerülhettek hasonló helyzetbe.
Én átéltem...
2010. ápr. 9. 16:34
Csak megjegyezném,hogyha úgy gondolja valaki,hogy havi 25000-ből nem él meg,miből gondolja,hogy a gyerekének elég 20000ft-nál kevesebb havonta?
Pláne,hogy egy gyereknek több ruha,gyógyszer kell.Fizetni az ovódai,iskolai dolgokat és akkor még egy játéka sincs....
2010. ápr. 9. 18:37
16/27 A kérdező kommentje:
Az lehet, de egy gyereknek nem kell fenn tartania lakást,kocsit, stb...
Jah,hogy a kocsi fontosabb ,mint a gyereked.Rokkant vagy,hogy nem tudsz gyalogolni/biciklizni/tömegközlekedni?
2010. ápr. 9. 19:08
Egyébként miért is nem kell a gyereknek lakás?Talán jó neki a híd alatt is?
2010. ápr. 9. 19:09
19/27 A kérdező kommentje:
Szó sincs arról hogy nem érdekel a gyerekem sorsa.Semmiben nem szenved hiányt.Csak az anyja és a családja ilyen pénzéhes.1 lakás 1 nyaraló és az én lakásomra is fáj a foguk.Ők nem 45 ezerből élnek hanem 400 ezerből.Mások elött sajnáltatják magukat közben minden támogatást megkapnak.
Ne csak egyszer húszezret láss már kedves kommentelő.
Elvileg anyuci is hozzátesz még huszat, mert ugyebár jóesetben a gyerektartás fele fele fedezi a gyerek költségeit... Nem?
Mégegyszer mondom, ha apuka éhenhal, vagy utcára kerül, akkor még annyit sem tudna fizetni. Jobb lenne?
Nem lenne okosabb türelemmel lenni egy kicsit, hogy apuka rendezze a sorait, ne kerüljön esetleg utcára ezáltal a későbbiekben rendesen tudja fizetni a gyerektartást.
Ja, igen, ennek belátásához empátia és józan ész szükséges. Ezek pedig nem mindenkinél állnak rendelkezésre.
2010. ápr. 9. 20:26
Kapcsolódó kérdések: