Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A válás lenne a legjobb megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A válás lenne a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már olyan boldog mint èvekkel ezelőtt.Van egy közös gyerekünk aki 2éves elmùlt.Amiòta megszületett nagyon sokat veszekszünk.Nem egyformàn gondoljuk a gyereknevelèst.Én olyan vagyok aki szép szòval higgadtan magyaràzza el a gyereknek,hogy mit lehet mit nem.Ha rosszat csinàl vagy hiszti van,akkor is higgadt maradok.Az apa szöges ellentétem.Kiabàl,üvöltözik,van olyan,hogy ràcsap a kezére.A legkisebb dolog miatt is képes kiakadni.A màsik,hogy szinte sose segít a gyerek körül.Én csinàlok mindent.Amikor kisebb volt azt mondta,hogy nem meri mert kicsi.(kifogàs az volt).Mostanàban egyre jobban tàvolodok el a férjemtől.Nem bírom elviselni,hogy kiabàl .A gyerekünk is nyugtalanul alszik,éjjel sír àlmàban,dobàlja magàt.A beszélgetés nem hasznàlt.Mi lenne a jò megoldás?
2016. ápr. 20. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellene beszélnetek mindent. Legelőször a gyereknevelést, hogy a gyerekkel nem szabad kiabálni és te is utálod,ha kiabál.
2016. ápr. 20. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tervezett gyerek volt?

Első körben mindenképp a totál őszinte és nyitott beszélgetést javaslom, mindkettőtöknek egyformán tudatosítanotok kell magatokban, hogy mindez a gyerek érdekét szolgálja, személyes sérelmeket félre kell tenni.

Rá kell jönni, mi okozza a feszültséget és azt más módon levezetni, nem kiabálással, csapkodással.

Mindez nem 5 perc alatt fog megoldódni, hanem egy hosszú folyamat, türelmesnek kell lenni magatokhoz.

Bár ahogy a férjedet leírtad, nem lepődnék meg ha már a beszélgetés is nehézséget okozna, ebben az esetben jobb a válás, de csak miután tényleg mindent megpróbált az ember.

2016. ápr. 20. 09:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Màr nem egyszer ültünk le megbeszélni.5perc mùlva ideges lesz felàll és közli akkor neveld te.A munka miatt is fàradt,feszült elég sokat dolgozik.Màr 5hònapja türelmesen vàrom,hogy mikor javul a helyzet.Amùgy 1éves kora òta probléma ez azòta vàrok.Vàltozott valamennyit de ideig òràig tart csak nàla.
2016. ápr. 20. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:

A gyerek ilyen idős korában teljesen az anyjától függ, Te vagy vele otthon, az apját ritkán látja és mivel nem ismeripont ezért nem fogad neki szót.

A testvéreméknél pont ugyanez volt a helyzet, a lányok egyáltalán nem hallgattak az apjukra, aki emiatt közönyössé vállt a gyerekeivel szemben, nagyon sokat melózott, hogy mindenük meg legyen és semmi tiszteletet nem kapott tőlük. Ez nevelési probléma, ezt előre meg kell tervezni a szülőknek, hogy a gyerek ne legyen teljesen anya függő és tudatosan keresse az apja társaságát is.

Azt javasolom, hogy várjál még egy kicsit,mert ahogy a gyerkőc szellemileg fejlődik, egyre nagyobb lesz,sokkal tudatosabban lehet majd vele kommunikálni. Ha a férjed azt tapasztalja majd, hogy van értelme a gyerekkel foglalkozni, akkor több időt fog vele tölteni.

A férjed magatartása azzal magyarázható, hogy a gyerek felborította az életeteket, amikor hazaér nyugalomra lenne szüksége és nem azt kapja, ezért ingerült és türelmetlen. Ha egy pasi nem segít a gyerek körül, akkor annak általában az az alapja, hogy nem készült fel arra lélekben, hogy egy ideig a gyerek után csak a második lesz a sorban és mindent a gyerek érdekeinek rendeltek alá. Vannak olyan szemléletű anyák, akik a gyerek mellett megszűnnek Nőnek lenni, a férj meg szépen lassan elveszíti a vonzalmát a feleség iránt és tovább áll.

38F

2016. ápr. 20. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, hasonló cípőben vagyok én is mint te:(
2016. ápr. 20. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!