Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kinél hogy müködik ha az Apa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél hogy müködik ha az Apa elviszi a gyermeket?

Figyelt kérdés
Még a válás nem lett kimondva csak a papírok lettek elküldve a bíroságra! Én kicsit már unom ezt a helyzetet! Elviszi a gyermeket ha van kedve, persze az sem van megbeszélve előre! Amikor gondol egyet haza hozza és akkor szól mikor már majdnem itt vannak! Ha én nem vagyok itthon akkor persze megy az örjöngés hogy miérr nem várom itthon hogy haza hozza a gyermeket! Ha megbeszéljúk hogy hozza haza erre meg arra az időre vagy jöjjön érte ekkor meg akkor persze mindig késik! Én meg leshetem itthon mint a hülyék! Idegesit is mert a házat kb nem hagyhatom el 100méterel messzebb!!
2016. ápr. 14. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Es ha a gyerekkel ugy lenne ha a haznal van? Tehat, h nem viszi el magaval, hanem nalatok tolti el az idot a kicsivel? Persze ez addig, amig nem lesz pontos birosagi papir a lathatosagrol ennyi oratol eddig?!
2016. ápr. 14. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

hát ha örjöng hát örjöngjön

drágám dolgom van még x órára foglald le a gyereket

de ha előre szoltál volna...

ha végig szenvedi az egyre fáradó gyerek hisztijét többé nem csinálna ilyet

2016. ápr. 14. 23:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Az hogy itt jászon vele az nem megoldható! Volt már ilyen hogy mondtam neki majd hozd vissza akkor én voltam a szemét nem törödöm anyuka mert nem sietek haza hogy haza ért a gyerekem....ha elviszi mindig mondom neki szólj egy legalább 1órával előre légyszíves mert nem biztos hogy itthon leszek! Erre a válasz nekem nincs más dolgom csak várni hogy ő mikor hozza haza!
2016. ápr. 15. 08:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Volt olyan hogy lázas volt a gyerekem mondtam neki lázas is így ne vigye el..azt mondta így is elakarja vinni rakjak neki gyógyszert aztán kész! Többször kérdeztem biztos el viszi e! El azt mondta! Estére már hivogatot az ő anya hogy hogyan lehetek ilyen undoritó hogy betegen "lepaszolom" a gyereket!
2016. ápr. 15. 08:43
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Én egyszerűen elmondtam értelmesen, higgadtan a saját szempontjaimat. Következetesen kellett, mert az exembe nem sok empátia szorult, de pár hónap alatt sikerült elérni, hogy

-előre szóljon, hogy hányra ér ide a gyerekért

-mivel ezt nem mindig tudja pontosan betartani, ezért az egyezségünk az, hogy az érkezése előtt 5-10 perccel még idecsörög, és akkor előkészítem a gyereket az indulásra

-a hazaérkezés nálunk többnyire nem téma, mert nála alszik és ő viszi suliba másnap, de ha van olyan, hogy itthon várom, akkor is kérem, hogy előtte x idővel szóljon ide

A lényeg, hogy én következetesen kiálltam az érdekeimért, és nem hagytam, hogy minősítsen emiatt. Muszáj együttműködést kialakítani, ezt idővel ő is megértette. (És náluk heti többszöri alkalomról van szó, mivel közös felügyelet van.) Magunk alakítottuk ki a rendszert, erről nincs bírói végzés.

2016. ápr. 15. 11:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Mi is megegyeztúnk de lesz bíroi végzés is! Nem közös a felügyeleti jog! Már elég sokszor elmondtam neki higy nekem is vannak dolgaim! De őt ez nem hatja meg úgy vettem észre élvezi is hogy szívathat és direkt csinálja!
2016. ápr. 15. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:

persze hogy direkt csinálja te meg hagyod magad

fel se kel neki venni a telefont

beteg a gyerek nem viszed és pont fel se engeded a lakásba

nem vagyok otthon csinálj amit akarsz és pont

neked kel meghúzni a határokat

2016. ápr. 15. 21:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen így kéne ez teljesen igaz! És így is lesz ezentúl! Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 16. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi ugy állapodtunk meg h az oviból hozza el csütörtökön es hétfőn o viszi. Igy én nem is találkozom vele
2016. ápr. 25. 21:51
 10/10 randika66 válasza:
mi sem váltunk még el,nagylelkűen belementem hogy akkor jön a gyerekhez amikor akar.7hónapig! heti 2-3 órát volt a fiávalnálunk,vagy elvitte az anyjáékhoz.Nem 1 városban lakunk,a felügyeleti jog is az enyém.Na neki volt szokása hogy telefonba közölte ekkor megyek.Megnem kérdezte soha nekem jó-e a nap? De ő nagyon tudja mondani,hogy én ne szervezzem az ő szabadidejét! na ebből lett elegem,most pár hete az ügyvédi papír szerint viszi.Kéthetente majdnem 2nap.De kitalálta,hogy heti 2 délután telefonálni akar a fiának....semmitmondó beszélgetések ezek,6éves a fiam.Nah 2délutánt itthon ültem,vártuk mikor hív,sehová nem mehettem a gyerek nélkül,eztis meguntam,beszóltam miatta rendesen,hogy ne csesszen már el a hetemből 2napot ezzel!így most mi csörgetjük meg ha otthon vagyunk ...én eztis unom rohadtul.....szánalmas.....azok után,hogy a képembe vágta nem is akarta a gyereket csak beleegyezett,hogy legyen.....most meg kisfiamnak szólitja! sose hívta így!!!!
2016. ápr. 26. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!