Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó egyezség ez? A férjem elégedetlennek tűnik. Folyt. Lent.
Válunk 8 év házasság után. A lakás eleve a férjemé volt, ezen nincs vita, a kocsit én vettem, de a férjem is költött rá később, ezért ezt ott hagytam neki. A lakásába a tartalék pénzemből sokat beépítettem (ajtók, ablakok, kandalló, javítások, stb.). Kettőnk közül ő keresett többet, nekem sokszor nem volt munkám, sokszor csak fél évig, vagy négy-öt hónapig, aztán sokáig semmi. Viszont ezidő alatt rokonokhoz jártam besegíteni(állattartás, gazdaság), ezért kaptunk némi pénzt és élelmiszert.
Én semmit nem kérek tőle, sem a kocsit, amit vettem, sem azt, amit a házba beleépítettem, a közös vagyonból egyedül egy telefont vittem el, amit ajándékba kaptam tőle. Csak azt a pár bútort, amit oda vittem.
A férjem mégis elégedetlennek tűnik.
Szerintem így is túlságosan nagylelkű voltál.
Nem az a baja, hogy újra be kell bútoroznia a lakást?
Szerintem a kocsi téged illet.
Te meg írtad,hogy a lakásba is belefizettél,vagyis az ablakok meg nem tudom még mit.
Így lenne az igazságos.
ö a te kocsidba tolt lovét
te meg az ö lakásába ...
szal a kocsi téged illet meg
am meg azt te kaptad ajándékba(mármint a pénzt rá)az nem közös vagyon
szal kérd csak vissza szépen és azonnal
basszus szépen kisemmizne az a pasi téged ... te meg hagyod magad
Nekem is az a véleményem, hogy az autót megtarthatnád. És jól írta valaki a vagyonközösséget, hogy hiába neked nem volt munkád, az akkori bevétel fele téged illetne. + Mint írtad, te is dolgoztál, csak a családban és nem pénzért. Ennyi erővel te is felszámolhatnál neki mindent, hogy hányszor főztél milyen házimunkát csináltál, stb.
Jobb lenne, ha tájékozódnál, hogy mi illet meg téged, mert így tényleg kisemmiz a férjed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!