Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak? Komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Komolyan kétségbeestem! Mi lesz a kicsikkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Picit hosszú lesz, amiért bocsi, de köszönöm, ha végigolvasod és tudsz tanácsot adni!

2 éve vettünk egy házat, van két kisgyerekünk. A férjem tavaly elköltözött. Nagyon agresszív volt, ütött, ordítozott. A lányaink miatt nem fejlődtek semmit. Bár nem ismerte be, de elköltözött. Azóta sem adta be a válást!

Idáig csak-csak elvoltunk, de most valami történt.

Egy kollégája azt mondja, összejött valakivel....

Az történt, hogy ellopta a bankkártyámat. Sms értesítést nem kérek róla, így az egyenleget csak akkor tudom meg, ha neten megnézem. Ma néztem,hogy jött e a gyes meg a családi, mert kellene pár nadrágot és cipőt vennem a lányoknak. Erre mit látok? A férjem levett 114ezer ft-ot egyetlen hónap alatt. (OTP A-hitel, így lemehetek minuszba)

Amikor kérdőre vontam, még ő őrjöngött.

Apukámnak elmeséltem, és azt kéri, legyek észnél, költözzek el innen, mert szinte terrorban tart minket a férjem.

DE! Itt tisztaság van, úgy ahogy....de apukámnál minden nagyon koszos.... :-( Ő már idős, nem ad úgy a tisztaságra... ezt még ki lehet bírni, hiszen nem esik le a gyűrű az ujjamról, ha kitakarítok.

De a kicsik? 2 és 3 évesek. Őket nem fogja nagyon megviselni? A nagy épp most lett szobatiszta, a kicsi próbálkozik a bilivel...nem fognak nagyon visszaesni?

Mennyi idő kell,míg megszokják?

Teljesen kikészülök, és ők is itt.... (talán csak megerősítés kellene, mert nagyon határozatlan vagyok...az elmúlt 5 évben 5ször költöztem, költöztünk...nem tudom, hogy bírom végigcsinálni)

Én minden feladtam ezért a férfiért....sulit, anyagi biztonságot, a szüleimet, mindent! Amikor rákos volt ápoltam. 18éves voltam, mikor gyereket akart, belementem, aztán hülyére ver? És bántja a kicsiket is?

Mért nem tud normális lenni?????

És őszintén! Szerintetek egy ennyire rossz kapcsolat után képes lesz még valaki szeretni engem?

Van esélyem egy társra?

23éves vagyok, két gyönyörű gyermekkel, és teljesen kétségbeesve!

Légyszi, ne bántsatok! Tényleg padlón vagyok, adjatok egy kis erőt, hogy végig tudjam csinálni a költözést, a válást, és mindent.....

2010. ápr. 3. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ezerszer inkább egy kis kényelmetlenség a költözés miatt, mint az állandó rettegés az apjuktól.
2010. ápr. 4. 02:36
 12/18 anonim ***** válasza:

tehát a férjed veszélyes, elveszi a pénzedet, komolyan megnehezíti az életedet. nem nagyon értem, hogy egy ilyennel hogy mehettél bele a házasságba, gyerekekbe. ez nagy hülyeség volt.

ne tetézd most azzal, hogy kiteszed a gyerekeidet ennek az embernek.

2010. ápr. 4. 07:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Egyet nem értek:ha a férjed elköltözött, és összejött valakivel, akkor miért kell nektek költözni? Visszajöhet, el kell adnotok a házat? Egyébként én is mennék, ha van biztosabb környezet. Nehéz az öregekkel is, sok tapintatra lesz szükség, de bántani nem fognak.

Nehéz lesz értelmes, jóravaló embert találni. Jelentkező biztos lesz, csak azokból nehéz lesz kiválasztani azt, aki minden szempontból támaszod lehet. De egyelőre álljon helyre a nyugalom, aztán próbáld majd új apukához szoktatni a gyerekeket. Egyet ne felejts! Ti mentek a szüleidhez, tehát ti lesztek a befogadottak. Ne diktáljatok, végülis a szüleid/apukád adja fel a kényelmét, szokásait.Alkalmazkodjatok!

2010. ápr. 4. 07:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia :)

Leírom pontokban, mert így egyszerűbb nekem ha nem haragszol.

1.Leülni, megnyugodni, hideg !!!!! fejjel végiggondolni mindent.

2. Ügyvéddel beszélni.

3. Válópert és gyerekelhelyezési pert azonnal beadni.

4. Vagy elköltözöl apukádhoz, vagy kitiltatod a férjed a házból- agresszív embereknél lehet kérni a bíróságon hogy eltiltsák még a közeledből is.( Sztem apudnál jobb helyen vagy.)

Hidd el, minél előbb a végére jársz az egésznek, annál jobb lesz neked meg a gyerekeknek is. A gyerek később emlékezni sem fog a sok rosszra, most még kicsik. Később jobban megsínylenék az egészet. Amire a gyereknek szüksége van, az nyugalom és kiszámíthatóság.

Egy nyugodt Anya kell nekik aki törődik velük. Ezt meg tudod nekik adni, de csak ha ésszel, nyugodtan végigjárod a fenti utat. Nem lesz könnyű, de sokkal jobb lesz mint most és egyszer vége lesz, hidd el.

Nagyon-nagyon fiatal vagy, kb. ötezer normális pasit találhatsz, aki a gyerekeidet is szeretni fogja meg téged is.

Én tudom, hogy lehet, mert én is végigcsináltam ugyanezt, csak egy kicsit nagyobb gyerekekkel.

Legyél erős és nyugodt és határozott, hidd el hogy hamarabb túl leszel az egész rémálmon, mint gondolnád.

2010. ápr. 4. 08:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Miért nem tiltattad le a kártyádat már akkor, amikor ellopta? Így most a mínusz, amit csinált, az a te tartozásod :S

Kicsit most nekem zavaros a történet, mert ha már egy éve elköltözött, akkor te miért akarsz költözni? Hiszen nem egy helyen laktok. Vagy zaklat a lakásotokon? Mert akkor megértem, hogy nem szívesen vagy ott egyedül a két gyerekkel.

Őszintén, a férjed egy suttyó paraszt, válj el tőle minél előbb, ne várd meg, hogy ő lépjen, tedd meg te az első lépést. Kérj távoltartást is.

Tudom, hogy ez nem könnyű, én 20 évesen szültem a kisfiamat, és nekem is voltak gondjaim végül az apukával, sajnos hasonlóan "kedves" ember, csak én sokáig nem akartam észrevenni a hibáit :S Ha van kedved beszélgetni, nyugodtan írj privit, talán tanácsot is tudok adni, már túl vagyok egy pereskedésen (nem vágytam erre az élményre, de muszáj volt).

2010. ápr. 4. 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha a te számlád csak, és nem közös, nincs joga hogy pénzt vegyen fel a számládról, mindenképpen változtasd meg legalább a pin kódját, hogy automatából se tehesse ezt meg.

Én a helyedben elköltöznék apukádhoz! Lehet hogy egy újabb költözést a gyerekek megint kicsit nehezen élnek meg, de a piciknek még hihetetlenül nagy az alkalmazkodó képességük, pár hónapon belül teljesen oda fognak szokni az új helyre. Esetleg az ő nyelvükön bevonhatod őket a költözésbe, játékosan, mosolygósan (bármilyen nehéz is), a pakolászásba, stb, hogy jó élményként maradjon meg bennük, nem sírós, csapkodós pakolásként. A te feladatod az, hogy utána rengeteget foglalkozz velük, válaszolj a kérdéseikre stb! Ha érezhetően ott vagy mellettük, akkor ők biztonságban fogják érezni magukat és nem lesz semmi baj. Édesapád előtt pedig le a kalappal. Nem mindenki vállalna be két pici gyereket a házába, pláne nem ha egyedül él már jó ideje! Nyugodtan rendet tarthatsz ott is te, max apukád is segít kicsit, hidd el ha ott lesztek talán ő is rájön hogy a két pici gyereknek nem egészséges koszos földön csúszni mászni.

23 éves vagy... válj el ettől az embertől, ha már most ilyen, úgysem fog megjavulni soha! Ha sikerül kicsit visszarázódnod az életbe, és sikerül elengedned az "előző életedet", akkor újra rádtalálhat a nagy szerelem, aki elfogad téged a gyerekeiddel együtt. Ne aggódj emiatt, még fiatal vagy!

2010. ápr. 4. 09:30
 17/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a sok választ!

A kártyámat nem használom, mert apum szokott nekünk vásárolni, azon a gyes volt meg a csp, ami kellett volna most a gyerekeknek ruhára, és a beíratásra az oviba. Ezért néztem meg az egyenlegem. És mikor megláttam, keresni kezdtem a kártyát, ekkor jöttem rá, hogy valószínű ő lopta el. El nem hagyhattam, mert nem került ki a házból,mindig itthon volt a ruháim között eldugva.

Ő szokott jönni a gyerekekhez, meg van még itt pár holmija, ami az anyjánál nem fért el.

A zárat nem cseréltethetem le, mert a fél ház az övé.

De beszélek apukámmal, felköltözöm hozzá, és beadom a válást!

Igazából félek egy kicsit, mert a férjem apukámtól egy utcányira lakik, de apum megígérte, hogy nem teheti be a lábát a lakásba!

Most Nógrád megyében élek, és apum Vácon lakik. Ott azért jobbak az óvodák, meg van minden. Itt még gyerekorvos sincs. :-(

Köszönöm, hogy bíztattok, nagy szükségem volt erre. El se hiszitek, mennyit segített ez a sok válasz a döntésben!

Igen, fiatal voltam, és nagyon szerelmes, ezzel együtt nagyon hülye is! :-(

2010. ápr. 4. 11:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia!Azért a gyest meg a családit utaltasd máshová,ezt a számládat meg szüntesd meg.Jól döntöttél,válni kell.Hasonló helyzetben voltam én is,költöztem,váltam és lelkileg meg tudtam nyugodni.A gyerekeknek nyugodt életre van szükségük,és nyugodt anyára.Nem lesz könnyű,de menni fog!Vác meg amúgy is szép hely,imádom,ott laktam négy évig:-)Ha meg apukád melletted áll,sikerül új életet kezdeni.Kitartás!
2010. ápr. 4. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!