Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak? Komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Komolyan kétségbeestem! Mi lesz a kicsikkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Picit hosszú lesz, amiért bocsi, de köszönöm, ha végigolvasod és tudsz tanácsot adni!

2 éve vettünk egy házat, van két kisgyerekünk. A férjem tavaly elköltözött. Nagyon agresszív volt, ütött, ordítozott. A lányaink miatt nem fejlődtek semmit. Bár nem ismerte be, de elköltözött. Azóta sem adta be a válást!

Idáig csak-csak elvoltunk, de most valami történt.

Egy kollégája azt mondja, összejött valakivel....

Az történt, hogy ellopta a bankkártyámat. Sms értesítést nem kérek róla, így az egyenleget csak akkor tudom meg, ha neten megnézem. Ma néztem,hogy jött e a gyes meg a családi, mert kellene pár nadrágot és cipőt vennem a lányoknak. Erre mit látok? A férjem levett 114ezer ft-ot egyetlen hónap alatt. (OTP A-hitel, így lemehetek minuszba)

Amikor kérdőre vontam, még ő őrjöngött.

Apukámnak elmeséltem, és azt kéri, legyek észnél, költözzek el innen, mert szinte terrorban tart minket a férjem.

DE! Itt tisztaság van, úgy ahogy....de apukámnál minden nagyon koszos.... :-( Ő már idős, nem ad úgy a tisztaságra... ezt még ki lehet bírni, hiszen nem esik le a gyűrű az ujjamról, ha kitakarítok.

De a kicsik? 2 és 3 évesek. Őket nem fogja nagyon megviselni? A nagy épp most lett szobatiszta, a kicsi próbálkozik a bilivel...nem fognak nagyon visszaesni?

Mennyi idő kell,míg megszokják?

Teljesen kikészülök, és ők is itt.... (talán csak megerősítés kellene, mert nagyon határozatlan vagyok...az elmúlt 5 évben 5ször költöztem, költöztünk...nem tudom, hogy bírom végigcsinálni)

Én minden feladtam ezért a férfiért....sulit, anyagi biztonságot, a szüleimet, mindent! Amikor rákos volt ápoltam. 18éves voltam, mikor gyereket akart, belementem, aztán hülyére ver? És bántja a kicsiket is?

Mért nem tud normális lenni?????

És őszintén! Szerintetek egy ennyire rossz kapcsolat után képes lesz még valaki szeretni engem?

Van esélyem egy társra?

23éves vagyok, két gyönyörű gyermekkel, és teljesen kétségbeesve!

Légyszi, ne bántsatok! Tényleg padlón vagyok, adjatok egy kis erőt, hogy végig tudjam csinálni a költözést, a válást, és mindent.....

2010. ápr. 3. 23:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nagyon sajnálom ami veletek történt :S Szerintem mindenképpem az lenne a legjobb megoldás ha elköltöznétek. A kicsiknek is jó lenne. Lehet hogy az elején meg szokatlan lenne nekik a változás, de hosszabb távon ez mindenképpen csak a javukra vállhat. Egy idő után a gyereket ha még nem járnak bölcsödébe vagy oviba elviheted őket és lenne egy kis szabadidőd, kereshetnél munkát és ha nem bírod apukádnál elköltözhetnél egy albérletbe, kisebb lakásba. Nem lesz könnyű, sőt iszonyúan nehéz lesz, de erősnek kell lenned, soha ne add fel. Meríts erőt a két kis gyerekedből. Remélem sikerül rendezni a dolgaidat. Egyébként hová valósi vagy?
2010. ápr. 3. 23:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nos én csak annyit írok,hogy a kicsik nagyon hamar tudnak alkalmazkodni szinte mindenhez.Őket nem annyira viselik meg a költözéssel járó dolgok mint a felnőtteket.A lényeg,hogy az anyjuk,és a kedvenc dolgaik velük legyenek..A többit hamar elfogadják...

Hogy miként döntesz,mit fogsz csinálni az már csak rajtad múlik...

2010. ápr. 3. 23:28
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

persze hogy van esélyed társa:D

nem minden férfi olyan mint a férjed valaki el fog fogadni a picikkel együtt:D

ha van bizonyítékod rá hogy le vett annyi pénzt vagy valamilyen módon be tod bizonyítani akkor jobb ha bírósághoz fordulsz..

mert a rendőrök nem fognak semmit se csinálni ez ügyben..

így ahogy mondtam marad a bíróság..csak az a baj hogy az ügyvédet is fizetni kell..egyenlőre az a jobb megoldás ha még ott maradtok apukádnál legalább biztonságban vagytok

de jobb lenne mihamarabb fellépni mert így lop tőletek

2010. ápr. 3. 23:28
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Költöz el az apukádhoz biztos pont lesz az életedben és a gyerekek életében is. A gyerekekk túlélnek egy költözést de ha az apjuk veri öket, az anyukat az egy életre megbélyegzi öket.

Légy erős, add be a vállást, és költöz el.

2010. ápr. 3. 23:34
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Inkább kosz mint a terror.

"...És őszintén! Szerintetek egy ennyire rossz kapcsolat után képes lesz még valaki szeretni engem?

Van esélyem egy társra?

23éves vagyok, két gyönyörű gyermekkel, és teljesen kétségbeesve! ..."

Na igen, kissé korán ugrottál bele egy házasságba, de fiatal vagy még egy újrakezdés bőven belefér.

Az egy pasinak totál nem tényező hogy mennyire volt gáz valakinek előző férje.

35/F

2010. ápr. 3. 23:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak, a szívem is belesajdult, ahogy olvastalak.

De mondd... Ha ezt a lakást együtt vettétek, nem tudnád Te beadni a válópert? Az indokaid bőven megvannak hozzá:

ő hagyott el benneteket, testileg bántamazott, a kicsik veszélyben vannak mellette, meg még egy rakás piszokság, amit ellenetek elkövetett. Esetleg apád, más rokonok, szomszédok tanúskodhatnának melletted! Még azt is elérheted,hogy eltiltsák a közeletekből. Most a lopásról nem is beszélek, az akkor is hivatalból üldözendő, ha rokon lop a Te kártyádról! Főleg mivel ezzel a gyerekeket károsítja meg, az ő életüket teszi nehezebbé!

Minden esetre nyugodj meg egy kicsitm és aludj rá egyet. Aztán komolyan gondolkodj el, esetleg baráttól, rokontól kérj tanácsot!

Remálem, a gyerekek és Te is rendben, és ha nehezen is, de megússzátok ezt az ügyet. Sok szerencsét és sok erőt hozzá!

2010. ápr. 3. 23:43
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
Közösen vettetek egy házat, és ha elhagyod a házat ő meg a kedves új barátnőjével beköltözik, akkor neked annyi, semmi nem jár, vagy csak nagy hercehurca után. A gyerekek picik! Hu, kérd ki egy ügyvéd tanácsát, vagy menjél be a bíróságra dijtalan fogadónapon.
2010. ápr. 3. 23:48
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is költöz el apukádhoz, a gyerekek megszokják majd.

Viszont vmit nem értek. Azt írtad elköltözött, és ellopta a bankkártyádat. Ha ellopta miért nem tiltadtad le? Neki nincs joga használni, és ha ilyen tapló volt akkor lekell tiltatni a kártyát, majd elköltözni (vagy zárat cseréltetni és kihívni a rendőrőket ha megjelenik és kiabál, veri az ajtót).

2010. ápr. 3. 23:51
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Te is beadhatod a válópert, és akkor is elválasztanak tőle, ha ő nem akarja. A válópert kérheted illetékmentesen, az anyagi helyzetedre kivatkozva. A megírásában, a beadásban, a papírokban, egyáltalán minden jogi kérdésben készségesen és INGYENESEN segítenek neked a legközelebbi bíróság heti panasznapján. Telefonon érdeklődd meg, hogy mikor van, és menj be. Segíteni fognak neked.

Az egyik előző válaszolónak nagyon igazat adok: a kicsiknek sokkal rosszabb, ha az apjuk veri az anyjukat, mint egy kis kosz.

2010. ápr. 3. 23:54
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

legjobb,amit tanácsolni tudok,ilyen helyzetben: először is légy erős, másodszor,add be a válópert! cseréltesd ki a jelenlegi lakáson a zárakat - így nem kell elköltözni sem, hisz a férjed már úgyis elköltözött. A bankkártyádat sürgősen tiltasd le,mert ezt el fogja játszani minden hónapban,ha hagyod.

A többit leírták előttem.

És lehet még párod ezután,szerencsére nem minden férfi ilyen,mint a férjed. Vannak még rendesek is és te még nagyon fiatal vagy,megtalálod majd a társad!

Sok erőt és kitartást kívánok neked! remélem mihamarabb rendbe jön az életetek! Mindig gondolj arra,hogy a gyerekeid miatt érdemes küzdni, ők majd kárpótolnak minden fájdalomért!

2010. ápr. 4. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!