Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig várjak még a válással?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak még a válással?

Figyelt kérdés

Sajnos azt érzem, csak a közös gyerek illetve az anyagiak tartanak össze minket.

4 éve jöttünk össze, 3.5 éve élünk együtt, házasságban. 3 éves a gyerkőc.

Eleinte minden oké volt, meglett a gyerkőc, 1 éves lett, azóta folyamatosan hidegülünk el egymástól. Bármit teszek, bárhogy próbálok közeledni, semmit nem ér. Az elmúlt 2 évben kb. 10× szeretkeztünk, kettesben semmilyen programunk nem volt.

Az se jó, hogy itt lakik az utcában a volt férje, sokat beszélgetnek állítólag a közös gyerekük miatt. Anyósék, illetve a két sógornő a családjával szintén itt lakik az utcában! Az én legközelebbi rokonom 25 km-re!

2016. márc. 19. 11:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Dehogy akarom, épp ez miatt is estem gondolkodóba!

Hiába a nagy beszélgetés...

többször próbáltam, nem használt.

2016. márc. 19. 21:00
 12/20 anonim ***** válasza:

a rózsaszin ködfelhő 2-3 év ti ez alatt összeházasotatok és let egy gyereketek gyakorlatilag ismeretlenül,

a szülés utáni hormon válltozásis úgy 2 év mire lecseng,

igazából a rokonság közelsége kész mázli mert a 3 éves gyereket már le lehet passzolni

ti pedig kettesben járjatok el ide oda, az új élmények a szexuális életet is megújitják

2016. márc. 19. 21:14
 13/20 A kérdező kommentje:

Jahh, lelehet/ne/, de csak akkor megy ebbe bele, mikor nincs más megoldás/beteg, vagy dolgozunk mindketten.../.

csak azért hogy kettesben elmehessünk valahová, nem hajlandó mamáékra bízni a gyereket.

2016. márc. 19. 21:18
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

látom nagyon nem tetszik a családfői szerep ha neked könyebb elmenekülni mint dolgozni menj isten hírével

csak valaki engedélyére vártál

aztán ha nem hiányzol senkinek ne sirjon a szád

2016. márc. 19. 22:04
 15/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Végigolvasta az egész "sztorim"?!

Akkor viszont nem értem...

2016. márc. 19. 22:11
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

ja csak a nőknek kel kapálodzni egy kapcsolatéret a pasdiknak soha semi felelősége

mert a nők olyan szemetek a pasik meg önző lusta kis szemétládá'

nyomin"er kis balfa'

2016. márc. 20. 01:02
 17/20 A kérdező kommentje:

Hmm, totál nem érti az egészet.

Nem kell ide ez az értelmezhetetlen, helyesírási hibáktól szenvedő duma...

2016. márc. 20. 06:38
 18/20 anonim ***** válasza:
37 éves nő,28 éves férfi. A ház a nagyságos asszonyé. Semmit nem tudok rólatok,csak amit leírtál,és ez kevés, és egyoldalú. Ennek ellenére,az,hogy nem beszéltek és nem éltek szexuális életet sem,és nincs intim együtt töltött idő sem,....na,hát itt már nincs kapcsolat effektíve,azaz tényleg csak a lakótársa vagy. Meg a gyermeke apja. Nő vagyok,és nem vagyok kiájulva a férfiaktól,de az az érzésem,Téged nem tisztel ez a nő,mint Embert. Úgy tűnik,hogy felmossa veled a padlót. Meddig fogod ezt hagyni? Ha nem hajlandó veled erről komolyan beszélni és változtatni,akkor csak az idődet vesztegeted,sajnos.
2016. márc. 23. 19:56
 19/20 A kérdező kommentje:
Tényleg egyoldalú információtok van csak, én is hibáztam dolgokban, de kettőnkért illetve a családunkért mindent megtettem.
2016. márc. 23. 20:52
 20/20 A kérdező kommentje:

Sajnos a helyzeten nem tudtam javítani.

hónapok óta húzzuk/húzom a dolgot, ma döntöttem el vèglegesen, hogy költözök.

2016. márc. 31. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!