Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig várjak még a válással?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak még a válással?

Figyelt kérdés

Sajnos azt érzem, csak a közös gyerek illetve az anyagiak tartanak össze minket.

4 éve jöttünk össze, 3.5 éve élünk együtt, házasságban. 3 éves a gyerkőc.

Eleinte minden oké volt, meglett a gyerkőc, 1 éves lett, azóta folyamatosan hidegülünk el egymástól. Bármit teszek, bárhogy próbálok közeledni, semmit nem ér. Az elmúlt 2 évben kb. 10× szeretkeztünk, kettesben semmilyen programunk nem volt.

Az se jó, hogy itt lakik az utcában a volt férje, sokat beszélgetnek állítólag a közös gyerekük miatt. Anyósék, illetve a két sógornő a családjával szintén itt lakik az utcában! Az én legközelebbi rokonom 25 km-re!

2016. márc. 19. 11:41
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Én 28/F, ő 37/L.
2016. márc. 19. 11:42
 2/20 A kérdező kommentje:
+ mivel az apjáé a ház ahol lakunk, megkapom hetente kb, hogy ha nem tetszik, elmehetek nyugodtan, váljak el.
2016. márc. 19. 11:43
 3/20 A kérdező kommentje:
Kb. olyan mintha lakótársak lennénk, napi 1-2× beszélünk telón, meg napi 2-3× szájrapuszi.
2016. márc. 19. 11:49
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig...
2016. márc. 19. 11:55
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy percet sem.
2016. márc. 19. 12:00
 6/20 A kérdező kommentje:
Rövid indoklást kérek a kedves válaszadóktól.
2016. márc. 19. 12:09
 7/20 anonim válasza:
77%
Most akartam írni, de összezavarodtam. Tehát neked nem elég indok amit leírtál? Akkor mi lenne az?
2016. márc. 19. 12:17
 8/20 A kérdező kommentje:

Úgy érzem szeretem, én biztosan nem csaltam meg, azt meg csak remélni zudom, hogy nem kavar újra a volt férjével...

sajnos nem tudom mi lenne a jó döntés, a kisfiam imádom.

2016. márc. 19. 12:24
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy kerdést teszek fel, gondolom ez már megy egy ideje mint írod 2 év 10x sex, tehát biztosan egy jó ideje....és biztos beszéltetek már erről. Na meg ilyet mond hogy ha nem tettszik el lehet menni....

Így akarod leélni az életed?

2016. márc. 19. 19:50
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a feleseged lehet, hogy szeret teged valamennyire, de nem tisztel, az biztos. Csapj az asztalra. Es egy komoly beszelgetes is elkene. Mutasd meg, hogy te vagy a ferfi a hazbal!

(Egy no)

2016. márc. 19. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!