Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom folyamatosan megaláz?
Figyelt kérdés
13 éve élünk boldog házasságban.Egészséges iker gyermekink 9 évesek.A párom 41 évesen szerelmes lett egy 27 éves lányba. 1 hét után azonnal észrevettem a titkos viszonyt.A segítségemet ajánlottam neki a döntésben.1 hónap után elköltözött otthonról. Azt hitte a lányka mellette lesz éjjel nappal, de nem. Neki csak a párom a hancúrozásokra kell.A saját autónkban voltak a légyottok.Elment 3 hétre, de minden hétvégén hazajött mostam főztem rá (jelenleg is).Azt mondta vége a kapcsolatnak belátta, hogy a család az fontosabb.Sajnos hiába adtam neki remegve bizalmat újra, azóta is este laptopon csetelnek,és találkozgatnak. Semmi konkrét dolgot nem tud felhozni okként a félrelépésre, csak azt, hogy én nyerjem vissza a régi alakomat, mert nem tud rám nőként felnézni.Tényleg van rajtam pár kiló, de csinosnak, és vonzónak tart a környezetem.Mint embert szeret, anyát,stb,de nőként nem vonzódik a testemhez. Jobban vonza a 27 éves teste.Már azt is megalázónak tartom, hogy ezt tette velem, hogy hazudik és nem tudja ezt felvállalni, hogy elnézést, nem megy tovább elmúltak az érzéseim és ki akarok lépni. neki az kell, hogy a boldog családi háttér meglegyen és bármikor elmehessek, ha kedvem tartja.Így élni én meg nem akarok. baj ez?Kértem, hogy menjünk el terapeutához,egyenlőre nem akar.Írtam a lánynak, hogy nem szégyenli e magát,néz e tükörbe!? a férjem azt akarja kérjek a lánytól bocsánatot, mert nem érti miért írok én ilyeneket?!Az lenne a páromnak a megoldás ha anoreksziásra lefogynék, ne egyek semmit, másnak is sikerült lefogyni akkor én miért nem teszem meg!.És akkor vissza fog találni hozzám?És utána kitalál vmi mást, hogy legyen pirszingem, vagy miért nem szőke a hajam?2010. ápr. 2. 09:56
31/31 anonim válasza:
Nem tudom mi lett az ügy vége, de szeretném hallani!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!