Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom folyamatosan megaláz?
Szerintem neki ez a helyzet így jó,Te főzöl,mosol rá. Gondolom a másik csaj nem volt erre hajlandó.
Én mindenféleképp elválnék. Egyszerűen csak kihasznál téged. Sajnállak!
Állj a sarkadra és dobd ki a pasit, ennél 100x jobbat találsz. Nem volt elég elrettentő a "büntetés" = egyből visszafogadtad, persze hogy azt gondolja, hogy ha te ezt mind hagyod, SŐT főzöl, mosol rá, akkor ezt ő megteheti. Anyáméknál ugyanez volt a helyzet, apám háromszor költözött oda-vissza ígérgetésekkel stb. Amíg TE nem teszel pontot a végére, addig nem is lesz vége. Tűrheted a megalázottságot...
Szerintem pakold össze a pasi cuccait és küldd el a barátnőjéhez. Iszonyatosan fog fájni, iszonyatosan nehéz lesz, félni fogsz, de vagy erős leszel most és néhány hét múlva emelt fővel és büszkén járhatsz, vagy elhúzzátok és szenvedsz évekig, miközben a férjed vígan éli az életét...
Mondhatnám, hogy kapuzárási pánik, de nem mondom. Egyszerű gerinctelenség és feneketlen önzés, amit a férjed csinál.
Bármit tehetsz, lefogyhatsz 30 kilóra, a fejed búbjára is állhatsz...nem lesz jobb. Egy házasságban, tartós kapcsolatban nem feltétlenül a folyamatos szexi kinézet az, amitől átölelem a másikat, amiért a karjába bújok. Az ápoltság nyilván alap dolog, de ezen túl sekélyes, ha csak akkor kell a másik, ha hibátlan a teste.
Ugyanis egy házasságban bene van, hogy egyszer elkezdünk majd öregedni. Változik a testünk, ráncaink, sörhasunk lesz, megereszkedik a bőrünk, hízunk. Valamennyit lehet tenni ezek ellen, de ésszerű elfogadni, hogy 40 évesen nem nézünk ki 20-nak. Attól még láthatjuk a másikat éppen annyira vonzónak, mint 10-20-30 éve, mert nem a szemünkkel látjuk, hanem a lekünkkel. Mármint szerintem.
A férjed egyszerűen önző. A látszat fontos számára, kell a szép család, és titokban kell a szerető is. Mert az majd fiatalon tatja (nem fogja).
Én a helyedben nem sokáig várnék, mert nincs mire. Pláne nincs kire. A férjed nem férj, nem társ. Soha nem is lesz az. Szerintem próbáld elfogadni, és lépj tovább.
A szeretőtől én nem kérnék bocsánatot, bár én nem is írtam volna neki levelet.
Nagyon sajnallak teged, es a ferjed egy taplo! Kihasznal Teged, ne hagyd magad. Igen, biztos nem egyszeru dontes, de meg kell lepni. A gyerekeidet is sajnalom, mert ok nem tehetnek semmirol es meg csak 9 evesek. De ez szerintem csak rosszabb lesz! Az en apam meg anyam kozott is hasonlo jatszodott le, es mindig csak rosszabb lett, az utolso par evben bevontak minket is az egesz veszekedesbe, ami koztuk volt. A vege az lett, h gyulolik egymast, engem es a testveremet sikeresen elvalasztottak egymastol, mert zsarolassal arra vettek ra, h valamelyikunk mellett alljunk ki, en anyu fele huztam tesom meg apu fele, most senki nem beszel senkivel es mindegyikunk egy nagy rakas erzelmi nyomorek! Kiraly hogy a sajat csaladomorol beszelek, de ez van... Addig kell lepned amig nem keso es normalisan el lehet valni, ugy, h a gyerekek a legkevesbe seruljenek.. meg persze Te magad. mindent megtettel, amit meg lehetett, a ferjed nem ertekeli ezt, azt, h megbocsajtottal... Keress egy ugyvedet szerintem, es maradj higgadt. Azt irtad, h vonzo nonek tartod magad es a kornyezeted is annak tart, hat ne habozz, meg nem keso, talalsz magad melle egy ferfit, aki megbecsul, es talan sokkal boldogabb leszel es aldani fogod magad ezert a lepesert.
A masik, h szerintem a 27 eves a valas utan nagyon hamar ki fogja dobni a ferjedet, talan most azt elvezi, h sikerult elvennie a csaladjatol egy ferfit, de amikor ott lesz neki a szennyes alsogatyajaval, a budos zoknijaival, meg az ehes gyomraval, akkor nem fogja mar annyira kedvelni ezt a helyzetet,en a nyakamat teszem ra! Ha tudsz, majd irj h mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!