Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha a párom folyamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom folyamatosan megaláz?

Figyelt kérdés
13 éve élünk boldog házasságban.Egészséges iker gyermekink 9 évesek.A párom 41 évesen szerelmes lett egy 27 éves lányba. 1 hét után azonnal észrevettem a titkos viszonyt.A segítségemet ajánlottam neki a döntésben.1 hónap után elköltözött otthonról. Azt hitte a lányka mellette lesz éjjel nappal, de nem. Neki csak a párom a hancúrozásokra kell.A saját autónkban voltak a légyottok.Elment 3 hétre, de minden hétvégén hazajött mostam főztem rá (jelenleg is).Azt mondta vége a kapcsolatnak belátta, hogy a család az fontosabb.Sajnos hiába adtam neki remegve bizalmat újra, azóta is este laptopon csetelnek,és találkozgatnak. Semmi konkrét dolgot nem tud felhozni okként a félrelépésre, csak azt, hogy én nyerjem vissza a régi alakomat, mert nem tud rám nőként felnézni.Tényleg van rajtam pár kiló, de csinosnak, és vonzónak tart a környezetem.Mint embert szeret, anyát,stb,de nőként nem vonzódik a testemhez. Jobban vonza a 27 éves teste.Már azt is megalázónak tartom, hogy ezt tette velem, hogy hazudik és nem tudja ezt felvállalni, hogy elnézést, nem megy tovább elmúltak az érzéseim és ki akarok lépni. neki az kell, hogy a boldog családi háttér meglegyen és bármikor elmehessek, ha kedvem tartja.Így élni én meg nem akarok. baj ez?Kértem, hogy menjünk el terapeutához,egyenlőre nem akar.Írtam a lánynak, hogy nem szégyenli e magát,néz e tükörbe!? a férjem azt akarja kérjek a lánytól bocsánatot, mert nem érti miért írok én ilyeneket?!Az lenne a páromnak a megoldás ha anoreksziásra lefogynék, ne egyek semmit, másnak is sikerült lefogyni akkor én miért nem teszem meg!.És akkor vissza fog találni hozzám?És utána kitalál vmi mást, hogy legyen pirszingem, vagy miért nem szőke a hajam?
2010. ápr. 2. 09:56
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem neki ez a helyzet így jó,Te főzöl,mosol rá. Gondolom a másik csaj nem volt erre hajlandó.

Én mindenféleképp elválnék. Egyszerűen csak kihasznál téged. Sajnállak!

2010. ápr. 2. 10:04
 2/31 anonim ***** válasza:
96%
Ez csak egy kifogásos nyafogás /mármint az, hogy fogyjál azonnal vissza/. Sajnos ő nemcsak, mint nőt aláz meg, hanem mint a gyermekei anyját is. Kényelmes utat választott: hazúról jár el hancúrozni, veled mosat, stb. Végleges válaszút el állítanám: vagy a lány, vagy én. Menjen a fenébe, ha annyira fontos nekin az átmeneti villogás a lánynál. Bocsánatot pedig ne kérj a lánytól /bár én szóba sem álltam volna vele!/, nincs miért. Alapvetően a férjeddel rendezd ezt a dolgot, mást ne vonj bele. Esetleg szakembert, ha ő is hozzájárul.
2010. ápr. 2. 10:06
 3/31 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem minél előbb váljatok el! Azért, mert ez a helyzet nem fog változni, az alapvető tiszteletet sem kapod meg, oda a bizalom is... szóval én mennék. A férjednek most ez a kényelmes: mosnak, főznek rá (mert ugye a kiccsaj ezt nem vállalja), közben meg eljár dugni mással. Szánalmas egy alak. Akarsz te ilyennek a felesége lenni továbbra is? Nem a válás a könnyebb megoldás, de legalább esélyt adsz magadnak az újrakezdésre! A második lehetőséget megkapta, amikor megbocsátottad a hűtlenségét, ha még többet kap, ki is fogja használni!
2010. ápr. 2. 10:08
 4/31 anonim ***** válasza:
94%
Igaza van az előttem írónak.Nagyon sajnállak!!!De ő sose fog megváltozni:(Legyél erős és lépj
2010. ápr. 2. 10:08
 5/31 anonim ***** válasza:
94%
Szerinted a szíved mélyén tudod,hogy mit kell tenned. A férjed nem,hogy nem szeret,hanem még bánt is. Különben nem hozna ilyen megalázó helyzetbe... Az biztos,hogy neki nagyon jó így,hiszen mindent megengedsz neki, biztosítod a meleg családi otthont, a vágyait ott éli ki ahol akarja és ha szólni mersz még te kapsz. Lépj ki ebből a házasságból, megérdemled,hogy találj olyat aki szeret!!! Ha fogynál is a kedvért utána az lenne a baj,hogy nem vagy 27. Sajnos nem sok esélye van,hogy aki így bánik veled még egyszer tisztelni és szeretni fog. Ha meg így maradtok akkor pár év múlva a gyerekeid is rájönnek,hogy apu félrejár,anyu meg elnéz neki mindnet. És ez az ő életükre is hatással lenne.
2010. ápr. 2. 10:09
 6/31 anonim ***** válasza:
94%

Állj a sarkadra és dobd ki a pasit, ennél 100x jobbat találsz. Nem volt elég elrettentő a "büntetés" = egyből visszafogadtad, persze hogy azt gondolja, hogy ha te ezt mind hagyod, SŐT főzöl, mosol rá, akkor ezt ő megteheti. Anyáméknál ugyanez volt a helyzet, apám háromszor költözött oda-vissza ígérgetésekkel stb. Amíg TE nem teszel pontot a végére, addig nem is lesz vége. Tűrheted a megalázottságot...

Szerintem pakold össze a pasi cuccait és küldd el a barátnőjéhez. Iszonyatosan fog fájni, iszonyatosan nehéz lesz, félni fogsz, de vagy erős leszel most és néhány hét múlva emelt fővel és büszkén járhatsz, vagy elhúzzátok és szenvedsz évekig, miközben a férjed vígan éli az életét...

2010. ápr. 2. 10:09
 7/31 vav22 ***** válasza:
93%
Dobd ki, de ne engedd vissza hétvégére meg egy percre sem a ruháival , összes cuccával együtt rakd ki, így magától rá fog jönni mekkora balfék, mert nem lesz biztos háttere, és még moshat főzhet is magára, ha a kiscsaj nem c sinálja meg. Így fogja igazán érteni a dolgokat. Undorító amit csinál. A fogyás csak kifogás... Ne várj tovább egy percet sem...
2010. ápr. 2. 10:17
 8/31 anonim ***** válasza:
92%

Mondhatnám, hogy kapuzárási pánik, de nem mondom. Egyszerű gerinctelenség és feneketlen önzés, amit a férjed csinál.

Bármit tehetsz, lefogyhatsz 30 kilóra, a fejed búbjára is állhatsz...nem lesz jobb. Egy házasságban, tartós kapcsolatban nem feltétlenül a folyamatos szexi kinézet az, amitől átölelem a másikat, amiért a karjába bújok. Az ápoltság nyilván alap dolog, de ezen túl sekélyes, ha csak akkor kell a másik, ha hibátlan a teste.

Ugyanis egy házasságban bene van, hogy egyszer elkezdünk majd öregedni. Változik a testünk, ráncaink, sörhasunk lesz, megereszkedik a bőrünk, hízunk. Valamennyit lehet tenni ezek ellen, de ésszerű elfogadni, hogy 40 évesen nem nézünk ki 20-nak. Attól még láthatjuk a másikat éppen annyira vonzónak, mint 10-20-30 éve, mert nem a szemünkkel látjuk, hanem a lekünkkel. Mármint szerintem.

A férjed egyszerűen önző. A látszat fontos számára, kell a szép család, és titokban kell a szerető is. Mert az majd fiatalon tatja (nem fogja).

Én a helyedben nem sokáig várnék, mert nincs mire. Pláne nincs kire. A férjed nem férj, nem társ. Soha nem is lesz az. Szerintem próbáld elfogadni, és lépj tovább.

A szeretőtől én nem kérnék bocsánatot, bár én nem is írtam volna neki levelet.

9/31 A kérdező kommentje:
Ma elmegyek egy ügyvédhez és felteszem neki a kérdéseimet.Sajnos a párommal nem lehet beszélni, csak ha ő akar. akkor pedig nem hallok mást, csak a kifogásait. nem tudomvele megértetni, hogy elfogadom a döntését, hogy elmúlta az érzései felém,de akkor nem értem miért nem enged el minket!Hiteleink adósságaink vannak, ami házealdást törlesztéseket fog maga után vonni, és ő nem fog tudni újra felépíteni semmit, legalábbis egy ilyen életet nem. Másnak csak áradozik, áradozott rólam, soha egy rosssz szót nem mond, mondott és mégis ilyen helyzetbe hoz, és a szemembe hazudik. sajnos mindent tudok képben vagyok , hogy mi zajlik a hátam mögött, de nem zavarja!?Kértem, hogy korrekten emberi méltósággal váljunk el-ő zsarolásnak érzi, hogy a 2 gyermekre hivatkozom az ő boldogságukra, hogy ne sérüljenek ettől a helyzettől.abba már bele se gondolok, mi lesz ha egyedüli döntésként beadom a válást!Eddigi segítő szavaitokat is megköszönöm, jól esnek!
 10/31 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sajnallak teged, es a ferjed egy taplo! Kihasznal Teged, ne hagyd magad. Igen, biztos nem egyszeru dontes, de meg kell lepni. A gyerekeidet is sajnalom, mert ok nem tehetnek semmirol es meg csak 9 evesek. De ez szerintem csak rosszabb lesz! Az en apam meg anyam kozott is hasonlo jatszodott le, es mindig csak rosszabb lett, az utolso par evben bevontak minket is az egesz veszekedesbe, ami koztuk volt. A vege az lett, h gyulolik egymast, engem es a testveremet sikeresen elvalasztottak egymastol, mert zsarolassal arra vettek ra, h valamelyikunk mellett alljunk ki, en anyu fele huztam tesom meg apu fele, most senki nem beszel senkivel es mindegyikunk egy nagy rakas erzelmi nyomorek! Kiraly hogy a sajat csaladomorol beszelek, de ez van... Addig kell lepned amig nem keso es normalisan el lehet valni, ugy, h a gyerekek a legkevesbe seruljenek.. meg persze Te magad. mindent megtettel, amit meg lehetett, a ferjed nem ertekeli ezt, azt, h megbocsajtottal... Keress egy ugyvedet szerintem, es maradj higgadt. Azt irtad, h vonzo nonek tartod magad es a kornyezeted is annak tart, hat ne habozz, meg nem keso, talalsz magad melle egy ferfit, aki megbecsul, es talan sokkal boldogabb leszel es aldani fogod magad ezert a lepesert.

A masik, h szerintem a 27 eves a valas utan nagyon hamar ki fogja dobni a ferjedet, talan most azt elvezi, h sikerult elvennie a csaladjatol egy ferfit, de amikor ott lesz neki a szennyes alsogatyajaval, a budos zoknijaival, meg az ehes gyomraval, akkor nem fogja mar annyira kedvelni ezt a helyzetet,en a nyakamat teszem ra! Ha tudsz, majd irj h mi lett.

2010. ápr. 2. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!