Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom folyamatosan megaláz?
Ne haragudj, ha azt írom, hogy itt már nem a férjed aláz meg, hanem Te alázod meg önmagad. Legyen önbecsülésed, megtettél mindent, ami lehetséges volt, többet egy lépéssel se tegyél a férjed irányába.
Kitenném a cuccaival együtt a lakásból, még ha ez két gyerek mellett nagyon nehéz döntés is. Gondoskodjon róla a továbbiakban a szeretője, legalább lesz összehasonlítási alapja. Ne engedd, hogy levegőnek nézzen és oda-vissza ingázzon, mikor mihez van kedve, mert ebbe Te fogsz tönkremenni. Hadd menjen végleg és ebből ne engedj.
add be a válást egyértelmű!
a férjed cuccait pakold össze és tedd le a csaj ajtaja elé. Én még egy cetlit is tűznék az ajtajára: "Ha már b..ni megtanultál, jöhet a főzés is!" Üdv.: a feleség
Nem gondoltam volna , hogy ennyien hozzászóltok a kérdésemhez,és hogy mindenki megerősít ebben.Azóta jogilag képzett vagyok és meglepő dolgokat tudatott velem az ügyvéd.
Akit érdekel, mert hasonló cipőben jár írjon a privimre és elmesélem. Köszönöm a segítő szavaitokat, és a szép hétvégét mindenkinek!
"Elment 3 hétre, de minden hétvégén hazajött mostam főztem rá (jelenleg is)"
Ez kib*szta nálam a biztosítákot(100A) Röhej amit művel veled, és még a párodnak nevezed? Tutkó, hogy hatalmas anyagi függőség van a dologban, különben már pakoltál volna. Sajnos ebben a helyzetben pedig nem igen van más választásod. Megbocsájthatatlan dolgott tett, a durva, hogy abba sem hagyja és nyiltan csinálja. Itt már az sem segít, ha leadod a fölös súlyt. Az iylen embert kezeld fenntartásokkal, hiába a 13 év...Az csak egy pillanat volt az igazi megismerésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!