Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha a párom folyamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom folyamatosan megaláz?

Figyelt kérdés
13 éve élünk boldog házasságban.Egészséges iker gyermekink 9 évesek.A párom 41 évesen szerelmes lett egy 27 éves lányba. 1 hét után azonnal észrevettem a titkos viszonyt.A segítségemet ajánlottam neki a döntésben.1 hónap után elköltözött otthonról. Azt hitte a lányka mellette lesz éjjel nappal, de nem. Neki csak a párom a hancúrozásokra kell.A saját autónkban voltak a légyottok.Elment 3 hétre, de minden hétvégén hazajött mostam főztem rá (jelenleg is).Azt mondta vége a kapcsolatnak belátta, hogy a család az fontosabb.Sajnos hiába adtam neki remegve bizalmat újra, azóta is este laptopon csetelnek,és találkozgatnak. Semmi konkrét dolgot nem tud felhozni okként a félrelépésre, csak azt, hogy én nyerjem vissza a régi alakomat, mert nem tud rám nőként felnézni.Tényleg van rajtam pár kiló, de csinosnak, és vonzónak tart a környezetem.Mint embert szeret, anyát,stb,de nőként nem vonzódik a testemhez. Jobban vonza a 27 éves teste.Már azt is megalázónak tartom, hogy ezt tette velem, hogy hazudik és nem tudja ezt felvállalni, hogy elnézést, nem megy tovább elmúltak az érzéseim és ki akarok lépni. neki az kell, hogy a boldog családi háttér meglegyen és bármikor elmehessek, ha kedvem tartja.Így élni én meg nem akarok. baj ez?Kértem, hogy menjünk el terapeutához,egyenlőre nem akar.Írtam a lánynak, hogy nem szégyenli e magát,néz e tükörbe!? a férjem azt akarja kérjek a lánytól bocsánatot, mert nem érti miért írok én ilyeneket?!Az lenne a páromnak a megoldás ha anoreksziásra lefogynék, ne egyek semmit, másnak is sikerült lefogyni akkor én miért nem teszem meg!.És akkor vissza fog találni hozzám?És utána kitalál vmi mást, hogy legyen pirszingem, vagy miért nem szőke a hajam?
2010. ápr. 2. 09:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
25 kilót fogytam le hasonló sztori miatt. mégis elhagyott, szóval hidd el, ez nem oldaná meg. én is azt mondom, válj el. kezdd újra, előtted az élet.
2010. ápr. 2. 11:43
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, ha azt írom, hogy itt már nem a férjed aláz meg, hanem Te alázod meg önmagad. Legyen önbecsülésed, megtettél mindent, ami lehetséges volt, többet egy lépéssel se tegyél a férjed irányába.

Kitenném a cuccaival együtt a lakásból, még ha ez két gyerek mellett nagyon nehéz döntés is. Gondoskodjon róla a továbbiakban a szeretője, legalább lesz összehasonlítási alapja. Ne engedd, hogy levegőnek nézzen és oda-vissza ingázzon, mikor mihez van kedve, mert ebbe Te fogsz tönkremenni. Hadd menjen végleg és ebből ne engedj.

2010. ápr. 2. 13:37
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

add be a válást egyértelmű!

a férjed cuccait pakold össze és tedd le a csaj ajtaja elé. Én még egy cetlit is tűznék az ajtajára: "Ha már b..ni megtanultál, jöhet a főzés is!" Üdv.: a feleség

2010. ápr. 2. 14:11
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem válj el a férjedtől, a csajt pedig verdd meg. Nehogy tovább főzzél meg mossál a férjedre! Egy pohár vizet se adjál neki, nem érdemel annyit se!
2010. ápr. 2. 18:27
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még v.mi: a bizonyítékokkal a kezedben én a helyedben simán tönkretenném, és porig aláznám a bíróságon. Lehet, hogy én vagyok bosszúálló típus, de mindenképpen megtenném ezt, ha ennyire megaláznának.
2010. ápr. 2. 18:31
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy,sajnállak téged.De szerintem jobb ha véget vetsz az egésznek válj el.A pillanatnyi szexuális vonzalom sem tart örökké.A férjed még pofára fog esni,nem fog kitartani mellette egy 27 éves nő.
2010. ápr. 2. 20:17
 27/31 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna , hogy ennyien hozzászóltok a kérdésemhez,és hogy mindenki megerősít ebben.Azóta jogilag képzett vagyok és meglepő dolgokat tudatott velem az ügyvéd.

Akit érdekel, mert hasonló cipőben jár írjon a privimre és elmesélem. Köszönöm a segítő szavaitokat, és a szép hétvégét mindenkinek!

2010. ápr. 2. 20:22
 28/31 anonim ***** válasza:

"Elment 3 hétre, de minden hétvégén hazajött mostam főztem rá (jelenleg is)"

Ez kib*szta nálam a biztosítákot(100A) Röhej amit művel veled, és még a párodnak nevezed? Tutkó, hogy hatalmas anyagi függőség van a dologban, különben már pakoltál volna. Sajnos ebben a helyzetben pedig nem igen van más választásod. Megbocsájthatatlan dolgott tett, a durva, hogy abba sem hagyja és nyiltan csinálja. Itt már az sem segít, ha leadod a fölös súlyt. Az iylen embert kezeld fenntartásokkal, hiába a 13 év...Az csak egy pillanat volt az igazi megismerésből.

2010. ápr. 2. 20:45
 29/31 anonim válasza:
Ennek kár lefogyni! Maradj húsos, és keress valakit, akinek ez tetszik. A Férjed pedig menjen a csontvázhoz, kérdés meddig kellene neki, ha állandóan ott lenne mellette
2010. ápr. 3. 21:08
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha van kedved ide is írj, mert én szívesen olvaslak. Legalább tanul az ember! :)
2010. ápr. 5. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!