Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha a párom folyamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom folyamatosan megaláz?

Figyelt kérdés
13 éve élünk boldog házasságban.Egészséges iker gyermekink 9 évesek.A párom 41 évesen szerelmes lett egy 27 éves lányba. 1 hét után azonnal észrevettem a titkos viszonyt.A segítségemet ajánlottam neki a döntésben.1 hónap után elköltözött otthonról. Azt hitte a lányka mellette lesz éjjel nappal, de nem. Neki csak a párom a hancúrozásokra kell.A saját autónkban voltak a légyottok.Elment 3 hétre, de minden hétvégén hazajött mostam főztem rá (jelenleg is).Azt mondta vége a kapcsolatnak belátta, hogy a család az fontosabb.Sajnos hiába adtam neki remegve bizalmat újra, azóta is este laptopon csetelnek,és találkozgatnak. Semmi konkrét dolgot nem tud felhozni okként a félrelépésre, csak azt, hogy én nyerjem vissza a régi alakomat, mert nem tud rám nőként felnézni.Tényleg van rajtam pár kiló, de csinosnak, és vonzónak tart a környezetem.Mint embert szeret, anyát,stb,de nőként nem vonzódik a testemhez. Jobban vonza a 27 éves teste.Már azt is megalázónak tartom, hogy ezt tette velem, hogy hazudik és nem tudja ezt felvállalni, hogy elnézést, nem megy tovább elmúltak az érzéseim és ki akarok lépni. neki az kell, hogy a boldog családi háttér meglegyen és bármikor elmehessek, ha kedvem tartja.Így élni én meg nem akarok. baj ez?Kértem, hogy menjünk el terapeutához,egyenlőre nem akar.Írtam a lánynak, hogy nem szégyenli e magát,néz e tükörbe!? a férjem azt akarja kérjek a lánytól bocsánatot, mert nem érti miért írok én ilyeneket?!Az lenne a páromnak a megoldás ha anoreksziásra lefogynék, ne egyek semmit, másnak is sikerült lefogyni akkor én miért nem teszem meg!.És akkor vissza fog találni hozzám?És utána kitalál vmi mást, hogy legyen pirszingem, vagy miért nem szőke a hajam?
2010. ápr. 2. 09:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Annyira világos, hogy azonnal ki kellene rúgnod, mint a nap. Pasiként mondom ezt és úgy, hogy átmentem ugyanilyen helyzeten én is.

De te még mindig szereted... és ez jelentős probléma. Ami még nagyobb gond ettől is, az az, hogy te nem is szereted tulajdonképpen. Csak hozzászoktál. Csak egyszerűen be vagy sz@rva attól, hogy már nem lesz veled. Egészen pontosan: a változástól.

Ezt a gyávaságot kell letenned és vagy őt teszed ki a lakásból az összes cuccával, vagy ti költöztök. Kb. fél évbe fog telni, amíg már járdán fog csúszni utánad hogy fogadd vissza. De akkor neked már nem kell majd ő, mert lesz más. Majd akkor döntesz abban, de MOST szét kell menni.

2010. ápr. 2. 10:26
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Ő ilyen, te meg a tisztességes anya vagy, aki még neki pitizik. Nane! Válás és kész. Van két iker gyermeked, neked van aki melletted álljon, neki meg ott a ribije, és majd az utcáról jár hozzá, ha kidobod. Ne tedd a lefogyást, maradj olyannak amilyen vagy.Ja és még védi is a csaját, hogy ne így meg úgy tegyél vele. Hát akkor előre kedves feleség ne torpanjál meg, ez a helyzet számodra nagyon megalázó!!!
2010. ápr. 2. 10:27
 13/31 A kérdező kommentje:
Dehogy kérek bocsánatot, megkérdeztem, hogyan is jutott ilyen az eszébe.Ő nem sejti, hogy én mennyi mindent tudok, bizonyítékaim vannak,de nem fogok neki kitálalni.Lassan 4 hónapja tart a helyzet az örlődés, és ő csak magával foglalkozik.El kell fogadnom be kell látnom, hogy elhidegült tőlem, és a szex a testiség számára 41 évesen a legfontosabb, nem a család és a megértő soha nem hisztiző felesége.A családterapeutát se gondoljam át, nem érdemes?Talán ő megmondaná neki amit ti itt nektek és elhinné-vagy mégsem!?
2010. ápr. 2. 10:29
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
En csinaltam mar sok hulyeseget, de ez tenyleg megalazas. Nekem is az a velemenyem, hogy hagyd ott. Ju, most meg fel is pofoznam szivesen! Gerinctelenseg! 36F
2010. ápr. 2. 10:34
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is nem rég hagytam el a férjem igaz mi még fiatalok vagyunk 25 évesek.De hitelre vettünk házat(majdnem lejárt)van egy kis fiunk.De én se voltam neki jó futkosót a "kislányok"után.Mert sajna én is meghíztam (betegség miatt)Megcsalt megalázott megvert.Elhagytam.Igaz majdnem egy évbe telt míg kimondták a válást,mert még neki állt feljebb.Ház hitelt tőlem vonták pedig ott se laktunk és hát egy kicsivel és gyesből nehezen jöttem ki.Szerencsémre megtalált a szerelem igaz hogy kis iskolás koromtól ismerem:D Fáj a múltam de örülök hogy időben léptem.Szerintem te se várj,értelme nem lesz,ő sose fog megváltozni.Igaz hogy fiatal vagyok de remélem segíthetem.És írj hogy mizujs veled.akár privit is.
2010. ápr. 2. 10:34
 16/31 A kérdező kommentje:

A legszörnyűbb az, hogy ő a következő jelentést nevezi ŐSZINTESÉGNEK: Nem tudok rád nőként nézni.Zavar a túlsólyod,nem találom benned a kívánatos nőt.Évekig nem szóltam nem akartalak megbántani, avval, hogy zavar ha a partnerememen több a felesleg mint rajtam. Szeretlek mint embert, anyát, de nőként nem megy.....

Már 10 kg le ment ezalatt a 4 hónap alatt rólam.És 38 , 40 a ruhaméretem, a 170 cm-hez!

,,A kutya is jó dolgába veszik meg!"

2010. ápr. 2. 10:53
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is többiekkel értek egyet: el kell válnotok, ez a pasas úgy is mint férj és úgy is mint apa teljesen kudarcot vallott. Röviden: egy tetű, akinek ha lefogynál, pont az lenne a baja, ha szőle lennél, akkor meg az. Kifogást keres, és a végén még Te érzed magad rosszul, Te hiszed magadról, hogy értéktelen vagy.

Állj a sarkadra, saját és ikreid érdekében hagyd el ezt a jellemtelen embert.

Sok sikert és erőt kívánok az újrakezdéshez!!!

2010. ápr. 2. 10:54
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Add be a válópert!
2010. ápr. 2. 11:02
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez a szitu nálunk is, csak nekünk nem ikreink vannak. Ja, és mi kidobtunk egy csomó pénzt családterapeutára. Végül különköltöztünk, minden vita nélkül. A férjem összeomlott, árnyéka önmagának, úgy gondolom, az öngyilkosság gondolatán már túl van, de szóba sem meri hozni, hogy esetleg békülhetnénk. Kedves vagyok vele, tisztességes, mint a gyermekeim apjával, de azt SOHA nem fogom neki megbocsátani, hogy lealázott.
2010. ápr. 2. 11:16
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

A lehető legszörnyűbb mondatokat kaptad a férfitól akivel együtt élsz. Megsemmisítő, megalázó amit mond és csinál. Miközben olvastam a soraid feszültséget éreztem. Igazából fogalmam sincs mit lehet tenni ilyen helyzetben. A párod már nem a nőt látja benned, hanem egy haver, barát, ember aki mellette él, de semmi több. A terepauta jó megoldás lehet, mert szembesíti a jelenlegi élethelyzettel.

Én erőt, kitartást kívánok Neked. :)

2010. ápr. 2. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!