Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom folyamatosan megaláz?
Annyira világos, hogy azonnal ki kellene rúgnod, mint a nap. Pasiként mondom ezt és úgy, hogy átmentem ugyanilyen helyzeten én is.
De te még mindig szereted... és ez jelentős probléma. Ami még nagyobb gond ettől is, az az, hogy te nem is szereted tulajdonképpen. Csak hozzászoktál. Csak egyszerűen be vagy sz@rva attól, hogy már nem lesz veled. Egészen pontosan: a változástól.
Ezt a gyávaságot kell letenned és vagy őt teszed ki a lakásból az összes cuccával, vagy ti költöztök. Kb. fél évbe fog telni, amíg már járdán fog csúszni utánad hogy fogadd vissza. De akkor neked már nem kell majd ő, mert lesz más. Majd akkor döntesz abban, de MOST szét kell menni.
A legszörnyűbb az, hogy ő a következő jelentést nevezi ŐSZINTESÉGNEK: Nem tudok rád nőként nézni.Zavar a túlsólyod,nem találom benned a kívánatos nőt.Évekig nem szóltam nem akartalak megbántani, avval, hogy zavar ha a partnerememen több a felesleg mint rajtam. Szeretlek mint embert, anyát, de nőként nem megy.....
Már 10 kg le ment ezalatt a 4 hónap alatt rólam.És 38 , 40 a ruhaméretem, a 170 cm-hez!
,,A kutya is jó dolgába veszik meg!"
Sajnos én is többiekkel értek egyet: el kell válnotok, ez a pasas úgy is mint férj és úgy is mint apa teljesen kudarcot vallott. Röviden: egy tetű, akinek ha lefogynál, pont az lenne a baja, ha szőle lennél, akkor meg az. Kifogást keres, és a végén még Te érzed magad rosszul, Te hiszed magadról, hogy értéktelen vagy.
Állj a sarkadra, saját és ikreid érdekében hagyd el ezt a jellemtelen embert.
Sok sikert és erőt kívánok az újrakezdéshez!!!
A lehető legszörnyűbb mondatokat kaptad a férfitól akivel együtt élsz. Megsemmisítő, megalázó amit mond és csinál. Miközben olvastam a soraid feszültséget éreztem. Igazából fogalmam sincs mit lehet tenni ilyen helyzetben. A párod már nem a nőt látja benned, hanem egy haver, barát, ember aki mellette él, de semmi több. A terepauta jó megoldás lehet, mert szembesíti a jelenlegi élethelyzettel.
Én erőt, kitartást kívánok Neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!