Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a megoldás? Visszamenjek e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás? Visszamenjek e a férjemhez vagy sem?

Figyelt kérdés
A férjemmel 7 hónapja különélünk,elköltöztem a gyerekkel,mert nem foglalkozott vele,agresszív volt,házaséletet hosszú hónapokon keresztül nem éltünk,boldogtalan voltam.Anyagi értelemben gondoskodott rólunk.Különköltözés után megbeszéltük,hogy átgondolom,és az elmúlt hónapokban egyfolytában gondolkodom,és nem jutok előre.A gyerek miatt valószínű jobb lenne visszamenni,de úgy érzem nem szívesen mennék.Viszont a napokban arra kért,hogy mondjak választ,mert képtelen így élni,azt szeretné,ha visszamennénk,de ha nem azt is mondjam meg,mert nem bír ebben a bizonytalanságban élni.Emberként nagyon szeretem,és nem akarom elveszíteni,de nem vagyok abban biztos,hogy visszamennék.Jóllakhat e a kecske,hogy a káposzta is megmaradjon????
2010. ápr. 1. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jól meghülyíted szegény gyereket, először nincs apu, mert elköltöztök, utána van apu, mert visszaköltöztök. Ez hosszútávon nem kivitelezhető. Ha úgy érzed tudnád még szeretni a férjed, boldog tudsz lenni vele, akkor menj vissza, de akárhogy is döntesz tartsd magad a döntésedhez. Én azt mondanám menj vissza, nekem a család lenne az első. Ilyen mai megélhetési viszonyok mellett elképzelhető, hogy azért romlott meg a házasélet, mert aggódott az anyagi helyzet miatt, a gyereket is hanyagolhatta ezért. Nem tudom milyen idős a gyereketek, de ha még baba, akkor ne várd el, hogy ugyanannyit foglalkozzon vele, mint te, mert neked ez a munkád jelenleg, neki pedig emellett más teendői is vannak, írtad is, hogy anyagilag gondoskodik rólatok és ilyen körülmények között, amik ma vannak, nehéz dolog ez. Szerintem menj vissza és próbáld megmenteni a házasságodat, annyira nem lehetett rossz, hogy ne lehessen helyrehozni.
2010. ápr. 2. 12:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ez egy nagyon nehéz kérdés.Én voltam ilyen helyzetben 3 hó után visszafogadtam de megbántam már nem vagyunk együtt.Egy biztos csak a gyerek miatt nem szabad!És az anyagiak miatt sem a megélhetésed miatt ne alázzon meg senki!És nem fog megváltozni ez biztos!max egy időre.Sajnálom tudom milyen nehéz szerintem adj esélyt magatoknak( a gyerekeddel) egy jobb életre.De a döntés a Tiéd kitartást hozzá!
2010. ápr. 2. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!