Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezési perben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezési perben a másodfoku bíróság helyben hagyta az elsőfoku bíróság ítéletét lehet felülvizsgálatot kérni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 06:57
1 2
 11/14 anonim válasza:
Kiváncs vagyok hogyan alakul. Majd írj! Hány éves?
2010. márc. 31. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:
"Rendőrök hozzák vissza kincsemet".Először is A kincsemet...másodszor ez olyan női szöveg.Vmi nem kerek nekem...
2010. márc. 31. 23:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy kimaradt az "a" betü. De, hogy kerek legyen, az anyával szemben nekem vannak érzéseim és gyermekemet sokféle képpen becézem. Vagy szerinted ez egy apától nem várható el? Nem véletlen az szerintem, hogy két bíróságon négy női bírót sikerült meggyőznöm arról, hogy fel tudom nevelní a kisfiam.
2010. ápr. 1. 00:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Üdv újra! 03.31 20:49 kérésére itt a folytatás. Nos végre csütörtökön megérkezett a határozatt. Azt csináltam amit a gyámügyön mondtak. Meglepetésre eexem csak annyít mondott "jÓ" majd hozott két táska holmit és már ment is. Bogárkám persze el se akarta hinni, hogy végre hozzám költözött, többször megkérdezte de bíztos nem kell vissza menni anyához én viszem hozom oviba elmondhatja a gyerekeknek. Fürdésnél hitte el szerintem, mert utánna nem kérdezett már, olyan természetesen viselkedett mintha misem történt volna. Pénteken azért még engem is sziven ütöttek mondatai, ugyanis azt kérte keressek neki egy új anyukát, mire én mondtam neki neked van anyukád, erre Ő van ,de az nem jó és neki akkor is kell egy új anyuka. Most oda van exemnél de nem nagy örömmel ment csak azt fujta elhozza a holmiait azért megy. Volt nejem is elég hidegen fogadta se egy puszi se egy ölelés bezsuppolta hátsó ülésre ő meg beült elöre (az apja vezetett). Az eredeti kérdésre persze meg van a válasz. E-mail-ben megérdeklődtemm a Legfelsőbb Bíróság Sajtótitkárságától. A válas: felülvízsgálatnak helye nincs. Így kívánok minden forumozónak boldog szép napokat!
2010. ápr. 17. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!