Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermektartásdíj ügyében mit tehetek?
Férjemtől jó néhány éve elváltam, 2 gyermekünk után fizet gyerektartást rendszeresen. Most az új párjával közös gyerekük fog születni, és biztos, hogy kérni fogja a gyerektartásdíj csökkentését, hogy az új gyerekét is nevelni tudja. Minimálbért keres, én így is keveslem azt, amit most vonnak tőle. Attól, hogy fizet, kérhetem a gyermektartásdíj megelőlegezését? Én nem dolgozom, de az új nője igen, akkor neveljék abból a gyereket, ezt nem fogja figyelembe venni a bíróság?
És szerintetek 19 éves lányunk esetében joggal kér a volt férjem tőlem iskolalátogatási igazolást?
Nincs együtműködés, mert a volt férjem már az új telefonszámát is eltitkolja, a gyerekeit nem látogatja, nem küld nekik semmit a névnapjukra és szülinapjukra, milyen ember azilyen.
Csak nem értem mért nem számít hogy az új nő 3 műszakba dolgozik, amikor váltunk akkor a bírónő mellettem állt mert tudta hogy nincs munkahelyem.
A mai világban meg hova menjek alapfokú végzettséggel, hát köszönnm szépen. 3 éves a kisfiam, hogy menjek el dolgozni.
Az ilyen kérdésekre általában nem reagálok, de ez engem is felháborít.
Megmondom miért nem kapsz több pénzt!
Ha elmennél dolgozni ott lenne a fizetésed, ugyebár. Olyan nincs hogy nincs munka. Nem mondom,hogy egyszerű, de lehet bármit csinálni (pl. takarítás 4 órába, pénztáros) ezekhez nem kérnek egyetemi diplomát, sőt érettségit sem. Az a baj, hogy több pénzt kapna mindenki és nem kellene ennyi adót fizetni, ha nem lenne ennyi ingyen élő. Mert már bocs, de te is az vagy. nem fizetz adót, járulékot, stb. Tehát akik itt téged pocskondiáznak azok tartanak el. Próbáld meg egy kicsit innen nézni!!!!
Már bocsi de mások terhesen járják ki az egyetemet, 1,2 éves gyerek mellett már dolgoznak! Ne mond hogy nem tudsz tanulni! Másrészt minek kellett összehozni még egy gyereket ha semmi munkád és csak azt számolgatod hogy a volt férjed mennyit fizet? Nem lehet hogy csak azért hogy most se kelljen dolgoznod? Nem hiszem hogy minden vágyad egy újabb gyerek volt... Bocsi, de az ilyen nők undorítóak! És felelőtlen, hogy ennyi gyereket összeszülsz ilyen körülmények közé!
19 éves lányod is menjen dolgozni, nem kisbaba már hogy el kelljen tartani! Te nem akarsz dolgozni, szerintem tökéletes megfelel neked hogy eltartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!