Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek az ilyen nőről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen nőről?

Figyelt kérdés

Milyen anya az olyan, aki elszakítja a gyermekeit az édesapjuktól, elviszi őket 300 km-re, de közben csak követelőzik és pocskondiázza a férfit, hogy milyen rossz apa?

Ekkora távolságban látogatni sem egyszerű, pláne nem egy beteges, szociális segélyből élő embernek.

Miért kell mindig az apát szidni abban az esetben, ha nem látogatja (és nem feltétlenül önhibájából) a gyerekeit? Amúgy fizet gyerektartást rendszeresen.

2010. márc. 22. 09:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%

Azért így egy kicsit más...

Nem szép dolog,de el tudom képzelni,hogy a nőnek sok minden a nyakába szakadt+ a pénztelenség.

Ha attól félt,hogy egyedül marad,hogy nem bírja a három gyerek mellett az apa ápolását,ha féltette a gyerekeket attól,hogy végignézik az apjuk haldoklását,azt,hogy ő testileg-idegileg kikészül....

Ez a nő menekült...ő tudja mi elől.

Vajon a családjuk adott-e olyan segítséget,ami ilyen esetben elvárható?

Az meg hogy szült 3 gyereket és mellette nem dolgozott munkahelyen.Nos ez sűrűn előfordul...egyébként meg a férjével közös döntés volt...gondolom neked nincs 3 gyermeked,hogy ilyen könnyen bírsz ítélkezni.

Egyébként Sopronban is van kezelőorvos,sőt feltételezem,mivel nyugatabbra van,akár jobb orvosokkal,technológiával...tehát ennek nem kellene akadálynak lennie,de az is érthető,ha ilyen állapotban nem akar költözni...de ez a mindenért a másik a hibás felfogás akkor sem helyes.

2010. márc. 22. 10:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen függetlenül attól, hogy milyen az apa, egy nőnek soha nem szabad szidni a gyerek előtt az apát vagy pedig tiltani az apától a gyereket. Ha olyan az apa, hogy nem érdemli meg a gyerek szeretetét, akkor erre a gyerek magától is rá fog jönni, mivel nem hülye ő sem, csak kicsi még. Ha viszont az apa jó szülő és szereti a gyerekét, akkor ez a kicsiben mindenképpen feszültséget szül, fájni fog neki, hogy a szülei gyűlölik és szidják egymást. Szóval lehet, hogy bele tud ezzel rúgni még az apába egy utolsót, de a saját gyerekén is keresztülgázol ezáltal. Az ilyen nő nem anya...
2010. márc. 22. 10:34
 13/18 A kérdező kommentje:

Bár nem rólam szólt a kérdés: valóban nincs 3 gyermekem, csupán 2, egy 9 éves kislányom és egy 6 éves kisfiam. Hozzáteszem, most is 3 műszakban dolgozok emellett is (és nem csodálatra várok, mert azt gondolom, hogy így természetes). Viszont akkor sem értek egyet azzal, hogy azért, mert anyuka lelép, az apának is rögtön csapot-papot hagyva utána kellene loholnia a 2 hetenkénti láthatásért (mert többet nem engedett volna). Csak halkan jegyzem meg, hogy az első közös kislányuk volt csak tervezett, a másik két gyermeket anyuka tervezte oly módon, hogy 4 hónapos terhesen jelentette be a várandósságát. És persze szedte a fogamzásgátlót, és hónapról-hónapra megvetette magának a betétet... Mielőtt megkapnám, tudom, vannak nők, akik menstruálnak a terhesség alatt. Vannak, akik gyógyszer mellett teherbe esnek.

DE! Vannak, akik kötelességszerűen szülnek 3 évente, csak hogy ne kelljen munkaviszonyt létesíteniük.

Már bánom, hogy feltettem a kérdést, gondoltam, hogy a férfi az csak rossz lehet, akármennyire is nem hibás.

2010. márc. 22. 10:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én teljesen neked adok igazat, ez egy undorító nő, azoknak pedig akik okoskodnak üzenem, hogy még egészségesen is nagyon nehéz egy új helyen új életet kezdeni, kapcsolatok, rokonon, minden nélkül, nemhogy még betegen. Arról nem is beszélve, hogy elváltak, a nő elhagyta, majd biztos még loholjon is utána, nem? Tényleg elképesztően férfi-apaellenes a válással kapcsolatban az emberek nagy része, pedig minden két emberen áll vagy bukik. 38/N
2010. márc. 22. 10:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Többen vagyunk, akik melléd állunk. Aki pedig nem az vagy provokatív vagy pedig hasonló mentalitással bír, mint az anyuka. Egy leukémiás apa pattogjon sopronba, hogy lássa a gyerekeit?? Meg igen, a szülők együtt döntenek a gyerekek számáról, de ismerek én is nem egy olyan "anyát", akik nem a gyerekek miatt vannak otthon, hanem mert rém kényelmesek és se előtte, se utána nem kapkodnak állás után.
2010. márc. 22. 10:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Milyen jó nektek,hogy ilyen tökéletesek vagytok..vagy csak nem volt senki még rákos a családotokban,akiről gondoskodni is nektek kellett volna....
2010. márc. 22. 14:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Kérlek jelöld meg azt a választ, amelyik szerint apa a hibás.

Én nem találtam ilyet, pedig visszaolvastam a kedvedért. Vagy azt írták, hogy nem ismerjük mindkét oldalt, vagy több infót kértek, vagy anyát szidták.

Te pedig okosan és ügyesen (mondhatni provokatív szándékkal) elhallgattad, hogy apa rákos. Szerinted "egy beteges, szociális segélyből élő" ember.

Szerintem meg leszázalékolva van és rokkantnyugdíjból él.

Szóval ne torzítsd a tényeket, csak hogy utána szidhasd felemelt fejjel a válaszadókat...

2010. márc. 22. 14:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Én a kérdezőnek adok igazat. Így teljes a történet és teljesen igaza van, szerencsétlen apa :(:( Nehogymár ő menjen a volt nő után, mert ő inkább lelépett. Áhhh :(:( És akkor a nőnek nem könnyű? Meg megijedt az ápolástól és ilyenek??? Ne vicceljünk már...Szánalmas. Ez annak a jele, hogy beteg, mostmár nem tudja eltartani, ezért lelép gyerekestől, hogy más tartsa el. Ha valakit szeretünk, azt betegen is szeretjük, és nem lépünk le a közös gyerekekkel!
2010. márc. 23. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!