Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek az ilyen nőről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen nőről?

Figyelt kérdés

Milyen anya az olyan, aki elszakítja a gyermekeit az édesapjuktól, elviszi őket 300 km-re, de közben csak követelőzik és pocskondiázza a férfit, hogy milyen rossz apa?

Ekkora távolságban látogatni sem egyszerű, pláne nem egy beteges, szociális segélyből élő embernek.

Miért kell mindig az apát szidni abban az esetben, ha nem látogatja (és nem feltétlenül önhibájából) a gyerekeit? Amúgy fizet gyerektartást rendszeresen.

2010. márc. 22. 09:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Utálom az ilyen nőket.Nem szép dolog tőle szídni az apát ,persze abban az esetben ha nem az apa volt az oka annak hogy elköltözött olyan messze.Azaz úgy értem ha nem az apa viselkedése volt az ok.
2010. márc. 22. 09:49
 2/18 anonim ***** válasza:
20%

Gondolom, anyukának oka volt kiakadni. Az meg, hogy ott talált munkát, vagy milyen okból ment olyan messzire, mi nem tudhatjuk. Biztos nem azért, hogy apukával jól kicsesszen. Tudod, gyerekekkel nem könnyű a váltás, változtatás. Tehát a költözés se, minden ismerőst otthagyni. Biztos nem apukával kicseszés motivál egy ilyet.

Apuka ha esetleg szociális segély helyett dolgozna, akkor futná buszjegyre, vonatjegyre. A gyerekeknek is jobb példát mutatna.

Ha nincs állás, el kell költözni 300 km-t is akár és ott majd lesz állás. Aki keres, az talál.

2010. márc. 22. 09:51
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Én azért meghallgatnám az anyát is, mielőtt véleményt formálnék róla.

(Éppen válunk, nálam marad a két közös gyerek, én maradok a házunkban, ingóságok elosztva szerintem igazságosan, de már az ismerőseitől hallottam, hogy szegény férjem MINDENT itthagyott nekem, és egyszál semmiben megy el.)

2010. márc. 22. 09:53
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elváltunk egyszer sem jutott eszembe hogy a gyerekemet az apja ellen uszítsam, és soha nem tiltottam el tőle. Férjnek csapni való volt, de barátként a válásunk után mindenben egyetértettünk a gyermekünkkel kapcsolatban. És a gyerek nem sérült lelkileg, mert tudta, egyikünk sem szítja a másik ellen. Bármikor az apjával lehetett, bármikor számíthattam rá a nevelésével kapcsolatban, mert ugye a gyermek éppen a serdülőkor kellős közepén volt. Nem értem én az ilyen szülőt, vagyis az anyát, ezzel a tettével a saját gyermekeinek okoz fájdalmat, csak ahogy a gyerekek nőnek feltudják fogni a helyzet súlyát.
2010. márc. 22. 09:55
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már válás van, meg gyerekelhelyezés, intelligensen is hozzá lehet állni. Meg lehet beszélni, hogy figyelj már, lenne egy jó munka , de 300 km-rel odébb; tudom, nagyon messze, de most nincs más. Természetesen elviheted a gyereket így is, és legyen úgy, hogy ne hétvégére, hanem plusz egy nap még; és félútig elmegyek érte mindig. Pl, ez egy intelligens megoldás.Igaz, nem látunk bele a család, nő helyzetébe; de csak nem lehet vmi egyenes nő ha a volt férjet szidja...(gondolom főként a gyereknek)
2010. márc. 22. 10:07
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket.

Az apa a szomszédom, és annyira felháborít ez a történet, hogy azért tettem fel ezt a kérdést.

Hozzáteszem, az apa súlyos betegség miatt nem dolgozik, leszázalékolták. :( Az anya pedig életében nem dolgozott, most sem, azért szült 3 gyereket, hogy addig se kelljen dolgozni. A rokonaihoz vitte a gyerekeket (azt hazudta, hogy csak 2 hetes nyaralásra, ehelyett ottmaradtak), aztán összeállt egy pasival és azóta már megvan a negyedik gyermeke is. :(

Én nagyon szeretem a gyerekeket, és én is utálom az olyan "apákat", akik elhanyagolják a saját vérüket egy válás miatt. Viszont az ilyen történet hallatán is kinyílik a bicska a zsebemben.

Egyszerűen sajnálom ezt a szerencsétlen, beteg embert.

2010. márc. 22. 10:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen van, de hidd el ezért mi is hibásak vagyunk, elvégre mi férfiak dobtuk a lovak közé a gyeplőt!
2010. márc. 22. 10:13
 8/18 anonim ***** válasza:
Ez tényleg jó ötlet.A munkanélküli apa 300 km-re is felveheti a segélyt,sőt 280km-re is,és akkor még meg van a "tisztes távolság",amit akár biciklivel is meg lehet tenni.
2010. márc. 22. 10:14
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
vajon tényleg szereti az ilyen anya a gyerekeit?-azon gondolkozom. Ezekből lesznek aztán a követelődző meg "rásetojokazapámra" típusú emberek. Szörnyű.
2010. márc. 22. 10:16
 10/18 A kérdező kommentje:

2 közös kislányuk és 1 kisfiuk van. :(

Addig jó volt a férj, ameddig tudott rájuk dolgozni.

Hát igen. Lehet, hogy tényleg egy leukémiás férfinak kellene itthagyni az orvosát, kezelését, otthonát, és Sopronba költözni, hogy teljesíthesse az exnej igényeit...

A gyerekeket viszont nagyon sajnálom.

2010. márc. 22. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!