Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A válás kimondását követően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A válás kimondását követően ki mennyi idővel vállalta fel az új kapcsolatát?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, nem csaltam meg a férjem, nem ezért válunk. Van egy pici gyerekem, ezért halogatnám még, hogy nyilvánosságra kerüljön az új kapcsolatom. Neki viszont fogy a türelme...Én ugyanakkor a gyerek miatt óvatos akarok lenni.Egyáltalán befolyásolja az ilyesmi a gyerekelhelyezést?Tapasztalatokat várnék.Köszi.
2010. márc. 21. 09:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Nekem még pici a gyerekem, kisbaba.Szóval valamennyire ő is érzi a helyzetet, de úgy érzem, boldogabb, hogy nem az állandó üvöltözésben kell élnie. És százszor is átgondolom, kit engedek a közelébe.Egyelőre összeköltözésről stb. szó nincs. Kapkodni nem akarok. De egyedül lenni sem örökké, pláne, ha van, aki szeret.
2010. márc. 21. 11:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a 10:42-es kommentedre mondom, hogy szerintem ez a részedről sem jó hozzáállás. Főleg ha még kisbabád van. Ő akár majd édesapjaként is szerethetné az új kapcsolatodat. Nem írod hogy akkor végül is ki miatt nem akarod az újat felvállalni? Ill. hogy te szereted őt? Mert nagyon jó hogy ennyire szereted a gyermeked, ez természetes, de ez nem zárja ki, hogy újra megtaláld a boldogságot.. azt viszont egy férfi sem szeretné hallani szerintem, hogy neked első a gyerek, ő pedig csendben kushadjon, várjon, alkalmazkodjon 100 %-ig. Egy nőnek össze lehet egyeztetni szerintem, hogy a gyermeke és a férje is első legyen az életében, ez nálunk legalábbis működik, de az biztos hogy ehhez kell egy olyan férfi, aki maradéktalanul szereti a feleségét, a gyerekét is és törődik is vele, nem csak "vasárnapi apuka". Sok sikert neked, ha szereted ezt a férfit, te is becsüld meg, mert nem várhatod el, hogy mindenben ő engedjen, ettől nem fog a gyermeked érdeke sérülni. A kérdésedre is visszatérve, a gyermekelhelyezést ez a kapcsolat 1000 % hogy nem érinti, a gyerek nálad lesz elhelyezve, ezen ne is aggódj. Sőt, ha húzódik a válás (nem írod, hogy az apuka harcol-e a gyerekért) és neked stabil kapcsolatod van, biztos anyagi háttérrel, ez csak erősíti a helyzeted.
2010. márc. 21. 11:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az én párom el is várja, hogy a gyerekem legyen az első. Így ismert meg.Ugyanakkor elfogyott a türelme amiatt, hogy lassan halad a jogi procedúra.A baba apjával normalizálódik a helyzetünk, de pont a hazugságai miatt én már nem bízom benne.Jobb a diszkréció addig, míg el nem váltunk.
2010. márc. 21. 12:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem vállald fel, elvégre nem a középkorban élünk. :D Ne várj!Légy boldog!
2010. márc. 22. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!