Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A válás kimondását követően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A válás kimondását követően ki mennyi idővel vállalta fel az új kapcsolatát?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, nem csaltam meg a férjem, nem ezért válunk. Van egy pici gyerekem, ezért halogatnám még, hogy nyilvánosságra kerüljön az új kapcsolatom. Neki viszont fogy a türelme...Én ugyanakkor a gyerek miatt óvatos akarok lenni.Egyáltalán befolyásolja az ilyesmi a gyerekelhelyezést?Tapasztalatokat várnék.Köszi.
2010. márc. 21. 09:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekelhelyezésben semmi jelentösége sincs, hogy van-e újabb kapcsolatod, söt még akkor se, ha már a házasság alatt megcsaltad (volna) a férjedet - ha nem feltünöen gyakran (pár naponta-hetente) váltogatod öket, illetven nem tartasz EGYSZERRE sok férfival kapcsolatot, akkor lényegtelen. A válásnál nincs olyan, hogy valakinek a hibájából választják el öket, az indoklás mindig csak annyi, hogy a házastársak kapcsolata helyrehozhatatlanul megromlott.

A gyereket általában az anya kapja meg, csak egész kivételes esetben az apa.

Emiatt ne tedd kockára az újabb kapcsolatodat, de azért ne is siess el semmit.

2010. márc. 21. 09:39
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
Én elég elítélendőnek tartom,hogy még nem is váltál el,de már új pasid van. Mi az,hogy fogy a türelme? A gyerekedre nem gondolsz, Jó apja lenne neki,vagy csak egy kis szórakozásra van szükségetek? Gondold meg,hogy miért kezdesz bele ebbe az új kapcsolatba.
2010. márc. 21. 09:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom, h mikor már a válásig jut egy pár akkor már ott régen nincs semmi.......

Gyerekelhelyezést nem befolyásolja, esetleg a férjed vagdalkozhat, h megcsaltad, de ez nem nagyon számít....nem tudom a férjed milyen típus.....

Ki előtt nem akarod felvállalni, a volt férjed előtt nem kell....szüleid, testvéred, akárki előtt szerintem fel lehet vállaln, ha tiszták az érzelmek

gyereknek először bemutatnám, közös program, állatkert....nyalakodni nem kell előtte, de idővel már neki is természetes lesz az új felállás

2010. márc. 21. 09:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

ma 09:44-es: váltál már el? Mert úgy látom, nem tudod, hogy a válás nem annyi, hogy beadod a válopert és egy hónap múlva el vagy választva. Általában két-három év, mire kimonják a válást - és az azért elég idö arra, hogy belekezdhessél egy újabb kapcsolatba.

Az meg, hogy az újabb partner nem akar továbbra is titkolózni, nem azt jelenti, hogy csak egy kalandot akar, hanem éppen ellenkezöleg. Ha ennyire begyepesedett vagy és nincs fogalmad a valófélben lévök helyzetéröl, akkor ne itélkezz.

2010. márc. 21. 09:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Ugyan magyarázattal nem tartozom, de a tények:gimnazista korom óta a férjemmel voltam, hazudozott, ordibált, anyagilag kihasznált. elsősorban ANYA vagyok, méghozzá jó anya.Az új kapcsolatom véletlen lépett a képbe, amikor már rég nem éltünk együtt.Szóval én nem szégyellem.Kár elítélni valakit ismeretlenül. Ráadásul nem szokásom szórakozgatni, ez a második komoly kapcsolatom.
2010. márc. 21. 09:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat.Valóban sok hónap, mire elválhatsz.És amint írtam, nem vagyok egy csapodár típus.És a gyerekem még kicsi, neki is jobb egy rendes nevelőapa, mint egy idegbeteg vérszerinti.
2010. márc. 21. 10:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben felvállalnám. A párod nem fog sokáig várni.Meg lehet érteni őt is. Viszont a gyerekkel legyetek óvatosak. A nagyvilág előtt ha együtt is vagytok, a picit csak lassan szoktassátok a helyzethez.
2010. márc. 21. 10:15
 8/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ő már most sem vár..Egyelőre szünet van ebben az új kapcsolatban is.Mert megunta a várakozást.De mindegy is, mert nekem első a gyerek, és eszemben sincs kockáztatni, hogy a bíróságon esetlegesen ebből problémáim legyenek.Ha szeret, majd észhez tér:)
2010. márc. 21. 10:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még csak folyamatban van a válásom, mert az első tárgyalásra is két hónapot kellett várni, a másodikat meg még ki sem írták, pedig már két hónap eltelt, de például, ha lenne új párom a 4 éves kisfiam előtt még én sem vállalnám fel, mert az csak összezavarná. Így is nehéz neki megértenie, hogy anya és apa miért nem lakik már egy ideje együtt. Neked viszont kitartást kívánok, és hidd el, ha az új párod szeret, akkor megérti és várni fog. 27L
2010. márc. 21. 11:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vállald fel az új kapcsolatot. Ha a volt férj nem bosszúálló típus, akkor csak jót teszel vele magadnak is és az új társadnak is.
2010. márc. 21. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!