Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántátok a válást? A gyermeketek (gyermekeitek) hogyan dolgozták fel?
Figyelt kérdés
Már nem bírom,mégis kínlódom egy boldogtalan kapcsolatban.
Nehezen találtam társat,zárkózott típus vagyok,így valószínűleg egyedül fogok maradni.De legjobban a gyerekemet féltem.A férjem nem törődött vele kb. 4 évig,most 1 éve időnként játszik vele,sőt elkezdte ellenem uszítani.A szívem szakad meg,mikor az 5 éves fiam az apjával durván közli velem,hogy hülye vagyok,haljak meg.
Fenyeget,ha válni merek,elveszi a gyereket.A gyerek is veszekedéskor az apja mellé áll,félek,már el is vesztettem.
2015. okt. 11. 19:57
11/20 anonim válasza:
Megértelek,én is egy nagyon rossz kapcsolatból próbálok szabadulni,lassan-lassan de sikerül.Tudom mennyire félsz,de lépnünk kell,nem érdemeljük a szenvedést.
12/20 A kérdező kommentje:
Igyekszem összeszedni magam, és lépni.
2015. okt. 14. 19:14
13/20 anonim válasza:
A lényeg,hogy ne kapkodj,tervezz meg mindent előre,a költözés napját,a további életeteket,hol fogtok lakni,miből fogtok élni,tudod-e a kicsit egyedűl hozni-vinni az oviba.Ha egy kérdés is nyitott marad,akkor azt szervezd meg.Nagyon fontos,hogy a gyereked ne érezzen rajtad bizonytalanságot,mert akkor nem fogja biztonságban érezni magát,és ez további problémákat szülhet.
14/20 anonim válasza:
Kérdező van hol laknotok,van munkád?
15/20 A kérdező kommentje:
Igen,dolgozom.Egy kisebb albérlet fenntartása nem okozna gondot.A lakásunk 1/4 részben az enyém.
2015. okt. 15. 17:35
16/20 anonim válasza:
Akkor meg fogod tudni oldani az életeteket.Ne félj hanem lépj!Szorítok!
17/20 A kérdező kommentje:
Köszi :) Még az oviba vinni-hozni kérdés bizonytalan,heti 2 napot kell megoldani.
2015. okt. 16. 19:23
18/20 anonim válasza:
van amikor a válás javít a kapcsolaton már csak azért is mert onnantól nem kötelező a másikkal lenni minden nap....
19/20 anonim válasza:
Kerdezo, mi tortent azota? Nekem hasonlo problemam volt-van. De elobbre tartok. A valast meg nem mondtak ki, de ebben a honapban meglesz. Viszont a mai napig nagyon rossz erzes, amikor elvuszi a 4 eves kisfiamat lathatasra, mert nem vagyok biztos benne, hogy nem beszel rondan rolam... Megegyeztunk a kapcsolattartasban a gyerek erdekeben, de megszalad a szivem, amikor elviszi. Az ot eves gyerek meg nem tudja mit beszel, de akkor sem maradhat igy. Kivancsi vagyok, hogy alakultak a dolgaid?
20/20 A kérdező kommentje:
Újra pszichológushoz járunk, addig könyörgött,hogy belementem.Vannak pozitív változások a részéről,igyekszik.
Én félek,meddig tart.
2016. jan. 6. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!