Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha az apa nem fizetett gyerektartást a bíróságilag megszabott időn belül? Kérvényezhetem a fizetésének a letiltását?
"az összes nő magyaro.-on egy számító qrva,csak a férfi pénzére hajt,felcsináltatja magát,majd elakar válni,követeli a pénzt,az egészet kitervelik,undorítóak egytől egyig,nincsenek őszinte szerelmek,csak érdek kapcsolatok vannak!ezért nem fogok megnősülni,az én eszemen nem járnak túl,és mielőtt személyeskednétek reagáljátok a hsz-emre,jaa hogy nem tudtok? vita képtelen liba az összes!ennyi"
Fúúúú apám,te egy pszichopata vagy. Sztem fordulj orvoshoz. :)))) Sztem neked még kapcsolatod sem volt soha.
Szerintem ez azért egy kicsit durva lépés lenne a részedről és a gyereket is nagyon megrázná a dolog, hogy anya apa így viselkedik egymással. Nem a gyerek vált el, hanem ti, legalább a gyerek lelki egészsége miatt illene egymással felnőttként viselkedni. Én elhiszem,hogy te sokat tűrsz, de legyél te az okosabb és ne csinálj mindenből ügyet, a saját gyerekednek ártasz vele, nem a volt férjednek. Ezzel nem bántani akarlak, de tényleg érdemes végiggondolnod.
Nem lehet, hogy az apa azért járkál a gyámügyre, mert keveset láthatja a gyermekét? Azért ilyenbe nehezen nyugszik bele valaki, lásd be neked sem lenne egyszerű fordított helyzetben. Ha van rá módotok és lehetőségetek próbáljátok megoldani, hogy az apa többet láthassa a gyermekét, akkor biztosan befejezi a fenyegetőzést, időben meg fog érkezni a gyerektartás és a gyereknek is jót tesztek vele, na meg ti sem fogtok egymással így viselkedni. Szóval mielőbbi okos megoldást nektek!
Sajnos, de a 11.19-es hozzá szólóval kell egyetérteni!
A nők már csak ilyenek!
nekünk férfiaknak ezt kell elfogadni, mert egyébként imádjuk őket, és nem tudunk nélkülük létezni sem!
00.10-esnek Kedves ismeretlen! Csináljunk már egy statisztikát arról, hogy a válások hány %-át okozza az, hogy a férj félrelép, vagy lelécel vmi fiatal csajszival!
Nem a nők szokták a férjeiket és a gyerekkel otthagyni. És nem a nők azok, akik b@sznak gyerektartást fizetni, hanem egyelőre a férfiak.
És aki ezt nem látja be az ostoba és hazug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!