Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez atörvény szart sem ér....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez atörvény szart sem ér. Szerintettek?

Figyelt kérdés
Elmenntem tegnap hogy meglátogatom a lányom.De mire oda értem ott voltak a rendőrők,elmagyarázták, hogy ha nem engedi a láthatást bűncselekményt követ el.JÓ JÓ megengedi.elmentek a jardok abba apillanatba kiküldtek a kapuból,erre Én visszahivtam a jardokat és mit monták:jogom van láttni de nem tudnak mit csinálni,megvan kötve a kezük.Megint nem láttam.Van jogom de mégsincs.
2010. márc. 14. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia! Ne akard elvenni az anyjától, mert ez is rossz pontnak számít a gyámügynél, ha ez megfordul a fejedben. Viszont a gyámügy mellett menj be a családsegítő szolgálathoz is, hogy ők is beszélhessenek az anyával majd, hátha ők szép szóval is jóútra tudják téríteni.

A saját példám alapján annyit mondhatok, hogy nem értem az anyát, hiszen mi elváltunk, és bár már közel 4 éves a kisfiunk, de bármikor láthatja nappal őt az apa, csak ottalvásra viheti el úgy, hogy kéthetente 3 napot, hogy valami rendszer is legyen benne.

Úgy tudom, ha 3 éves kor alatt van a gyermek, akkor az apa (aki szerepel a születési anyakönyvi kivonatot), akkor láthatja őt, de csak az anyja felügyeletével. A gond akkor van, ha a születési anyakönyvikivonaton ismeretlen van írva, mert akkor lehetsz te az apja, akkor sincs jogod semmihez. 27L

2010. márc. 14. 13:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Tehát szarjam le az anyát,és a gyerekemet cipeltessem be vele a gyámhoz és ott elvihetem a babám ha az anyuka fejre áll és nyakon szarja magát akkor is.Jól értem.De ehhez a picinek gyámra kell mennie azt meg nem szeretném.5 hós és máris biró.Ez nagyon GÁZ.Egy ribanc miatt
2010. márc. 14. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:

A picinek nem kell a gyámra menni.Neked viszont igen.

Mindjárt kedden.

De elötte döntsd el mit akarsz.A gyerekedet,vagy beéred a nyavajgással.

Gondolom a te anyósod a késes.

Nos a késelős nagyival,meg a rendőr tanúkkal simán kérheted a gyermek elhelyezését hozzád.

Szerintem menj el egy ügyvédhez,az tud majd segíteni.Te tudnod kell mit akarsz.

Ez a szeretném a lányomat,de nem engedik egy idő után mindenki számára hiteltelen lesz,ha nem teszel meg érte olyanokat,amit kell.

Összeverni az anyját nem,de bejelenteni igen.

2010. márc. 14. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi is (az új párom és én) átéltük ugyan ezt! Sajnos sokkal rosszabb dolgok is történtek velünk! Fel kell jelenteni az anyát a gyámügyön! Hidd el, megérdemli! Jogod van a gyermekedhez! Az első lépést neked kell megtenni, mert sajnos nagyon rossz a magyar jog, és ha az anya kitalál valamilyen hazugságot (pl: nem viszed el a gyereket) akkor még téged büntet meg a gyámhatóság! Velem ez történt! Mindig mentem a fiamért, soha nem kaptam meg, kitalált állandóan valami hazugságot, vagy egyáltalán ki sem jött! Bevonult a gyámügyre és kérte őket, hogy vonjanak felelősségre, mert nem viszem el a fiamat! Persze az anya mellett álltak, de a párom is tudta tanúsítani, hogy én voltam az, ki mindig ott állt a ház előtt, de sajnos a fiam nélkül mentem haza!Te legyél az első! Ha kidobnak az ajtón, akkor mássz vissza az ablakon! Sok sikert!
2010. márc. 15. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!