Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez atörvény szart sem ér....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez atörvény szart sem ér. Szerintettek?

Figyelt kérdés
Elmenntem tegnap hogy meglátogatom a lányom.De mire oda értem ott voltak a rendőrők,elmagyarázták, hogy ha nem engedi a láthatást bűncselekményt követ el.JÓ JÓ megengedi.elmentek a jardok abba apillanatba kiküldtek a kapuból,erre Én visszahivtam a jardokat és mit monták:jogom van láttni de nem tudnak mit csinálni,megvan kötve a kezük.Megint nem láttam.Van jogom de mégsincs.
2010. márc. 14. 12:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Jelentsd fel az anyát, mert nem enged élni a törvény adta láthatási jogoddal. Micsoda anya a volt feleséged, ha a gyermek érdekeit is semmibe veszi? A következő lépés az lehet, hogy be kell vinnie a gyámhatósághoz a kislányt és ott találkozhatsz vele. De gondolom, el is szeretnéd vini egy kicsit magaddal. Ne mondj le a jogaidról, mert ezt később még fel is használhatja ellened!
2010. márc. 14. 12:43
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
Ebből semmit sem értek. Ne azt írd le amit előszóban mondanál, hanem fogalmazd meg rendesen a mondanivalódat.
2010. márc. 14. 12:44
 3/14 anonim ***** válasza:
23%
Az első válaszból leesett, hogy te a lány apja vagy. De azt még mindig nem értem, hogy hol látogatnád meg a lányodat? Börtönben?
2010. márc. 14. 12:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyámhatóságnál feljelentheted nyugodt szívvel! Megbüntetik, és ha továbbra sem engedi a láthatást, akár el is vehetik tőle agyermeket.
2010. márc. 14. 12:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az anyjánál látogatná,a volt feleségénél,szerintem. Oda nem engedték be. Van erre konkrét okuk a bosszúálláson kívül? Mert ahhoz, hogy ne láthasd a gyereket,nagyon komoly "bűnlajstromod" kell, hogy legyen. (Legközelebb vigyél magaddal néhány díjbirkózót a yardok helyett:)))
2010. márc. 14. 12:54
 6/14 A kérdező kommentje:
A lányom édesanyához mentem,aki az anyósnak a házában él.Nem szeretném haz 5 hónapos pici lányt bele vonják ebbe az egész szarba.Semmi jóga nincs a férfi élettársnak.Ráadásul ma ügyeletre kellett mennem 180-as vérnyomással.Ezek kicsinálnak
2010. márc. 14. 12:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Te szegény,sajnálom a helyzetedet!Ha volt apasági nyilatkozat,akkor ugyanolyan jogaid vannak,mintha férj lennél,csakhát érvényesíteni,ja és még az anyós is ott van...Menj be a gyámhatóságra,vagy a bíróságokon van ingyenes jogi tanács,ha jól tudom minden héten és kérdezd meg,hogy miként érvényesíthetnéd a jogaidat.Szurkolok N eked!Az tuti,hogy én nem tennék ilyet a gyerekeim apjával,mert tudom,hogy imádja őket.
2010. márc. 14. 13:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Ja egyből bűnöző vagyok.te felesség vagy mi.Büntetlen előéletü vagyok,semmit sem csináltam még.Soha nem vertem lilára.De ez lehet változik hamarossan
2010. márc. 14. 13:04
 9/14 A kérdező kommentje:
4-dik válaszoló.Ha elveszik a lány az anyjától kinek adják.Intézetbe?Vagy nekem.
2010. márc. 14. 13:07
 10/14 anonim ***** válasza:

ha van apasági nyilatkozat, akkor jogod van látni. a rendőr sajnos annyit tehet, amíg meg is tettek. Te viszont kérhetsz a bíróságtúl felügyelt láthatás magadnak, amikor a gyámügyes felügyeli, hogy opdaadják-e a gyereket, Te elviszed-e, időre visszaviszed-e stb.

ha a gyámhatóság elvenné a gyereket az anyjától, akkor a gyerek szempontjából legjobb helyen igyekeznének elhelyezni. tehát ha tudod biztosítani a körülményeket egy ilyen kis gyerek neveléséhez, akkor Nálad.

egyébként nagyon emgértem a helyzetedet, az én férjemnek is van egy kislánya, a kislány anyukája élettársa volt a férjemnek, 2 éves volt a gyerek, amikor lelépett, most 13, azóta sem látta a lányát az a nő...mondjuk még mindig jobb így nekünk, mint Neked, hogy nem engednek a közelébe...

2010. márc. 14. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!