Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a jobb? Megennie egy rakás szart egyedül vagy megosztani egy tortát a testvéreiddel?
Figyelt kérdés
Nincs köztes megoldás csak ez.2011. aug. 25. 12:40
1/11 anonim válasza:
Hátat fordítani. Bocs, rohadt irigy vagyok, belőlem a büdös életben senki egy fillért sem húz ki, tortát sem :) De az első megoldást sem vállalnám:)
2/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem, h egyedül lenni egy csúnya párral vagy inkább egy szép, aki valszeg félre is fog lépni.
Ez egy régi mondás, ha nem ismernéd.
2011. aug. 25. 12:43
3/11 anonim válasza:
a masodik,
elso, ha meg a tesodtol is sajnalsz 1 szelet tortat, akkor nagyon bunko lehetsz
4/11 anonim válasza:
na jo, ezt a mondast nem ismertem... ez esetben inkabb ehezek
5/11 anonim válasza:
hát a testvéreimmel nem osztanék meg senkit xD Nem tudom, nekem egyik sem kéne így, inkább várnék. Ha a testvéreim már jóllaktak, akkor a következő tortából úgysem fognak kérni.
6/11 anonim válasza:
Nem, én például nem ilyen vonatkozásban ismerem. Nálunk ezt ténylegesen az irigy emberekre mondják, semmi köze a párkapcsolathoz.
Ez esetben megosztok.
7/11 anonim válasza:
Csak azért egy szerinted csúnya lánnyal lenni,hogy ne hagyjon el..vagy inkább élvezni az életet egy gyönyörű lány mellett.Ez kérdés?Kit érdekel,ha félrekúr,vagy elhagy?Legalább jól érezted magad egy bizonyos ideig vele.
8/11 twinky válasza:
Inkabb leszek egy jol meno vallalkozasban resztulajdonos, mint egy befuccsolt maganvallalkozas vezetoje...
9/11 anonim válasza:
Egyedül. Hozzám ne azért legyen hűséges valaki, mert senki másnak nem kell, hanem azért, mert neki nem kell senki más.
10/11 anonim válasza:
tortát választom, össze jöhet egy tortaparty is.
és egy rakás szart nemszedek össze.
UI.:jó vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!