Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Köteles vagyok én a (bérelt)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köteles vagyok én a (bérelt) lakásomba beengedni és egész nap, napokat eltűrni a (volt) férjemet, gyereklátogatás céljából?

Figyelt kérdés
Nem tudja megoldani, hogy elvigye őket láthatásra. Nincs lehetősége az új nőcskéjéhez vagy nem tudom, hogy mos mi a helyzet, mert volt pasi is...., így ide akar jönni. Hetekig nem is érdeklődött, most, mint ezelőtt is, ide akar jönni, a lakásomba, ahol sem rendet nem tart, sem semmit nem csinál, még főzzek is rá, használja a dolgaimat és jópofizzak vagy én menjek el egész napra vagy napokra. Ezt nekem tényleg engednem kell????
2015. szept. 11. 20:01
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Arról nem beszélve, hogy 5 hét alatt egyetlenegyszer sem keresett, most a héten én írtam, hogy mi a helyzet, erre, hogy ő hétköznap 18-20 között idejön.

A Bíróságon, mert voltunk 2x, ott elhangzott, hogy kéthetente péntek este 20-vasárnap 20-ig övé a pálya....Nem összevissza, ahogy éppen gondolja vagy megunta a rüfkéjét....Egyébként is lemondott a szülői felügyeletről akkor, a kizárólagos szülői felügyelet az enyém. Én csinálok velük mindent, tanulok, viszem-hozom ovi, suliba, etetem, minden, őmeg idejön hétköznap, hogy felzaklassa őket arra a két órára???? háááááát nem, ez nem így működik. A Bíróságon elhangzott, hogy elviheti kéthetente és fele szabi, fele betegállomány. Nos, csak én vagyok ilyenkor is itthon velük.....Egyszer nem maradt még velük itthon betegség miatt. Sőt, gyógyszert sem vet... Ennyit a szemét, önző anyáról. És tudjátok az a legszörnyűbb, hogy az ilyen retkek miatt mennek tönkre életek. Nem, évekig ez nem derült ki egyáltalán. Aztán elmondta, hogy neki ez sok, ő nem így gondolta, megőrül a 3 közösen tervezett gyerekeinktől.....A legkisebb 2,5 éves....Igazi férfi, és apuka....Még annyit hozzáfűzött, hogy a "társadalmi kötelezettségének eleget tett"

2015. szept. 12. 09:31
 22/26 anonim ***** válasza:

Valóban lépned kell valamit.Gyámügyön,családsagítőnél érdeklődnék,hogy mit lehet tenni.Nehogy utána ő jelentsen fel,ha nem engeded be a lakásba.Ha nincs hivatalos megoldás,akkor javasolnék neki közös játszóterezést stb.Ha kell,menj te is velük.Aztán mikor megnják a gyerekek,mennének a haza,szépen elköszöntök aputól.Reméljük,veszi a lapot.

Soha ne fogadd vissza! Kutyából nem lesz szalonna.

2015. szept. 12. 11:52
 23/26 anonim ***** válasza:

A bíróság által megállapított láthatási időhöz ragaszkodj. Én elkövettem azt a hibát, hogy a gyerekek érdekeire gondoltam és belementem a rugalmas láthatásba (merthogy az ex hétvégén is dolgozott néha, nehogy ütközzön a láthatással). Úgy szólt a megegyezés, hogy előre szól mikor akarja őket elvinni és ha nincs fellépésük vagy mondjuk szülinapi meghívásuk, akkor oké. Ehhez képest össze-vissza jött értük, nem volt képes még a saját maga által megadott időpontokhoz se alkalmazkodni. Pl. mondta, hogy vasárnap este 8-ra hozza őket erre korábban rámcsörgött, hogy elindultak, mert apucinak dolga van délután, nekem meg borult minden, rohanhattam haza. Vagy mondta, hogy péntek este jön értük, vártuk, én hiába terveztem későbbre kimenőt nem jött, csak telefonált hogy fáradt, majd szombat reggel... és dél körül beállított.

Egyszer hallottam, hogy valakinek meséli, hogy milyen jól csináltam mert én mindig folyamatosan beszéltem a gyerekekhez és emiatt olyan jó a szókincsük és beszélnek választékosan. Aha, amikor még ott lakott és a gyerekekkel beszéltem akkor volt, hogy rám szólt mit pofázok már annyit, miért nem tudom befogni egy kicsit.

Mondjuk nálunk annyira nem durvult el ahogy nálatok.

2015. szept. 13. 02:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy köteles beengedni.Oldja meg ,ahogy tudja.Én a volt férjemmel(hasonló a szitu) nem is vagyok hajlandó beszélni,már 4 éve,email-ben kommunikálunk,aztán ennyi,a gyerekeket mindig anyukámhoz viszem,ő meg onnan viszi el,mármint amikor úgy gondolja ráér,ez évente 3-4 alkalom.
2015. szept. 13. 09:53
 25/26 anonim ***** válasza:
egyáltalán mért nyitsz neki ajtot? keményits be
2015. szept. 14. 00:11
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Láthatásra köteles Vagy oda adni a gyerkőcöt, de beengedni nem! Oldja meg ahol akarja. Amúgy a Gyámügyhöz menj be, ott segítenek ilyen dolgokban.
2015. szept. 14. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!