Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok én a (bérelt) lakásomba beengedni és egész nap, napokat eltűrni a (volt) férjemet, gyereklátogatás céljából?
Igen, a gyereked érdekébe. A gyereked apja volt/van/lesz.
Szóval köteles vagy, már ha egy normális, a gyermekét szem előtt tartó nő vagy. hja csak selejt akkor nem.
Ha ő is szem előtt tartja a gyerekeit, akkor közel a 40-hez talán sikerülnie kellene neki olyan helyzetet teremtenie, hogy elvigye.
A gyerekeit csak felzaklatja, nem is igazán foglalkozik velük, fél óra után már ordítozik, ezért sem kereste őket immár 5. hete.
Szóval amikor egy éve kitettem az ezer nőügye és évek óta nem dolgozása miatt, FÉL évig egy fillért nem adott, mert bűzlött neki a munka is.
Én tartottam fent a lakást, rezsit, gyerekeket, mentem vissza gyeDből dolgozni, pontosabban kerestem munkát......
Nehogymár még én legyek a szemét anya, mert apuka a farkát csak a darázsfészekbe nem teszi és nekem kell kiszolgálnom, etetnem, asszisztálnom, mert ő egy lúzer.....
Mekkora arc :D
Igazi bonviván.
Kérdező, hát ha megjavul.Nézd pozitivan:D Lehet hogy hiányoztok neki nagyon, ez szokott javulást eredményezni, és nagy változásokat, ha visszakapja az elvesztett családot.
Adj neki egy esélyt, sose tudhatod, hogy nem most lesz az a pont hogy észbe kap:)
Dehogy változott. Még mindig aláz, ahol, ahogy tud..... Eszébe sincs visszajönni, most épp helyezkedik a következő áldozatánál......
Miután én nem viseltem el a nőügyeit, here életmódját, ez nem tetszett neki és engem hibáztat, hogy miért tettem én tönkre az életünket, hisz, "a bölcs asszony csendben tűr és hallgat" "miért kellett nekem kutakodnom"....szóval engem hibáztat :D :D
7 Kérdező, csak nem képzeled, hogy elfogja mondani neked, hogy majd meg döglik a hiányodtól?:DD
Ne dőlj be az előadásának. tipikus vérig sértet kakas:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!