Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok én a (bérelt) lakásomba beengedni és egész nap, napokat eltűrni a (volt) férjemet, gyereklátogatás céljából?
Mivel az elmúlt egy évben nem közeledett sehogy felém, elég erősen kétlem ezt :D
és amikor adtam esélyt neki, kértem, hogy a gyerekek miatt kezdjük előröl , költözzön vissza, kategorikus nem volt a válasza.
Épp azon dolgozik, hogy az új áldozatához költözzön.
Előbb is írta, hogy magamat áltattam csak, magamnak reménykedtem.
A 3-as és a 7-es válaszodat elképedve olvasom, azt hittem csak egyedül a Földön én vagyok ekkora szerencsétlen isten.barma, de már látom, hogy legalább ketten vagyunk. Ja és persze én voltam a hibás amikor a hazugságaiba belevertem az orrocskáját mert mi az már, hogy észreveszem és szólok is érte.
Majd megválaszthatjuk az Év Apukáját az exeink közül, az enyém lehet hogy nyerni fog, mert a kisebbik két hétig nem vette észre, hogy apuci elköltözött. Azt hitte csak bent gépezik a szobában, ahogy szokta. :-D
Nem tart rendet.... a gyerekekre nem kellett annyit rászólni, hogy a taknyos zsebkendőt illene nem széthagyni mindenhol a lakásban.
Amúgy szerintem nem vagy köteles etetni, vendégül látni. Lakásba bejöhet és viheti a gyereket, de nem ülhet a nyakadon egész nap. De szerintem érdeklődd meg a gyámhivatalnál, hogy ilyenkor mi van, előzd meg hogy esetleg ő jelentsen fel mert akadályozd a láthatást. Ha ott mondanak valami okosat, akkor a volt férjednek már eleve úgy adhatod elő, hogy hivatkozol a gyámügyön elhangzottakra és akkor talán visszavesz..
6: "Lehet hogy hiányoztok neki nagyon, ez szokott javulást eredményezni, és nagy változásokat, ha visszakapja az elvesztett családot. "
Ja, tudod mi hiányzik az ilyennek? A kényelem, hogy anyuci koslat a gyerekek után, tanul velük, ő meg csak odaállhat villogni hogy de okosak amikor mások dicsérik őket, az hiányzik hogy anyu mosson-főzzön-ganajozzon (mert ő csak a kuplerájt hagyja maga után) miután egész nap dolgozott hogy legyen pénz számlákra. Elvesztett családot visszakapni? Ugyan, addig bírja a gyerekeket amíg közösen számítógépeznek. Illetve apu irtotta az ellenséget és a két gyerek két oldalról nézte.
Háááát kb ugyanez :(
A 6 éves, míg együtt éltünk "nagypi csájúnak", "lógócs öcsűnek" hívott, mert ezt hallotta az apjától. Nos, azóta eltelt egy év, kockásra edzettem magamat a 3 gyerek mellett, úgy, hogy tényleg mindent én csinálok/csináltam akkor is, amikor itt élt. És igen, az ő végterméke a wc-be maradt, a gyerek le tudta húzni....Hogy tételesen ne soroljam fel a retkes húzásait. Ja, még most is a 6 éves "házicselédnek" hív, mert ugyancsak ezt hallotta, látja.....Válás egyébként felfüggesztve, nem akarta, hogy elmenjünk, hogy igénybe tudja venni a családi adókedvezményt, ha már dolgozik....Igen, én vagyok a buta, hogy belementem, de tényleg reménykedtem sokáig, hogy olyan, amilyen, de a gyerekekért feláldozom magamat. Nos, kinyílt a szemem a folyamatos hazudozásától, hogy csak én alkalmazkodjak, ő meg éli az életét, szóval SOHA többé vele nem!!!!!! És szerintem sem vagyok köteles vendégül látni, mert még mindig a nagyanyja nyakán lakik, még nem sikeredett odaköltöznie a huszonéves áldozatához....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!