Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit láthatja az apa a gyermekét?
Már miért ne lenne ugyanannyit a másikkal? Ezer meg egy ilyen házasságot láttam és érdekes módon ott meg tudták oldani normálisan. Egyiket gyereket sem hanyagolta egyik szülője sem.
Hát, márpedig valamikor csak kell randizni is, ha már a dolog eljut a házasságig. Tényleg nem értem szerinted miért nem összeegyeztethető, szerintem igenis az, láttam a saját szememmel. Amikor ők elváltak, nem volt kérdéses, hogy minden nap lehet-e az apával is a gyerek. Felfogták, hogy nem a gyerek vált el, hanem ők. Azóta mindkettőnek van második házassága, mindkettőnél van gyermek és senki sincs elhanyagolva.
2010. márc. 13. 17:07
A randizásnál nem veszed észre azt, hogy a másik hányszor megy el otthonról egy héten. Ez csak akkor tűnik fel, ha már együtt éltek nem? Ezért nem a randizásról beszéltem. És egyáltalán nem arról van szó, hogy ellenzem, vagy nem tetszik. Engem speciel abszolút nem érint, a férjemmel élek és van egy gyerekünk. És nem is arról van szó, hogy mi a normális, hanem arról beszélek, hogy mi megoldható. Szerinted mások ezt elfogadják? (ne arról beszéljünk, hogy hogyan kéne, hanem arról, hogy hogy van). Ha most csinálnál egy felmérést, állítom hogy az emberek 80-85%-a nem tűrné el, hogy párja mindennap kapcsolatot tartson a volt családjával. Hiába szeretnéd, hogy így legyen, mindannyian tudjuk, hogy nincs így és nem is lesz.
2010. márc. 13. 17:25
Úgy nekem estetek, mintha nem lenne igazam. Nem azt mondtam, hogy ez a megoldás szar, hanem azt, hogy nem működik. Nézz körül a környezetedben. Ne mondd már nekem, hogy az új feleségek (ez mondjuk tipikusan női dolog szokott lenni)túlnyomó része nem utálja, vagy féltékeny az ex-re és persze fordítva. Ilyenről még nem is hallottatok mi? 42 éves vagyok, életemben nem találkoztam olyan elvált párokkal, akik ne fikázták volna egymás exeit, vagy exeik új partnereit. Én erről beszélek. De ha van is tedd a szívedre a kezed hány %?
2010. márc. 13. 17:33
Márpedig elég új divat ez az ex utálat. Régen nem volt ilyen, mostanság vannak így elszállva maguktól egyesek. És igenis szánalmas, hogy a gyerekkel állnak bosszút nem kivitelezhető címszó alatt. Mert igenis kivitelezhető, rengeteg helyen. Nehogy már pont náluk ne legyen. Nem kell olyan párt választani, akinek lételeme az ex szidása, ha meg ilyen a párunk, akkor engedünk neki csak azért, hogy jó legyen a kapcsolatunk? A gyerek apával való kapcsolata nem számít?
2010. márc. 13. 17:39
Százalékarányosan akkor is így van sajnos, azt meg mindannyian tudjuk, hogy ezek a dolgok akkor jönnek ki, mikor az új házasság már megköttetett. De van ám ez fordítva is, mikor az ex keménykedik, mert megjelent az új. Ilyen is van a környezetemben, sőt a közös gyereket hergeli az új kapcsolatból való gyerek ellen. A lényeg a nagytöbbség nem tudja kezelni, én erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy szerintetek mennyire megoldható.
2010. márc. 13. 17:45
17.33:mert nincs igazad.
Hozzáteszem van olyan barátnőm,aki elvált és mivel közös munkahelyen dolgozik a volt férje barátnőjével,szeretne "megismerkedni" vele.Megbízhatónak,normálisnak,szimpatikusnak tartja,meg ugye a gyerekkel is sokat van.És nem mer odamenni,mert mitszólnaka munkatársak/barátok/rokonok.Már persze nem amelyik normális,hanem a szärkeverő fajta...sajnos a te hozzáállásod is ilyen.Sok esetben az exnek és az újnak szó szerint ki van adva,hogy utálniuk kell egymást.
Kicsit távolabbi,de az unokahúgomnak ma az egyik legjobb barátnője a volt sogornője,aki miután ő is elvált,el merte mondani neki,hogy szimpatikus volt mindig is neki,de az volt az elvárás,hogy ne álljon szóba vele...
2010. márc. 13. 18:09
B+ nem igaz, hogy nem értetek a szóbol. Ezt sem állítottam, hogy nincs ilyen, hanem azt állítottam, hogy a többség nem ilyen. Ne mondd már, hogy a Te példád a jellemző, főleg Magyarországon.
2010. márc. 13. 18:50
"sajnos a te hozzáállásod is ilyen"
Milyen Te szerencsétlen!!! Milyen a hozzáállásom, én nem is vagyok mégcsak hasonló helyzetben sem. Nem vagyok elvált. Azt írtam le, amit tapasztaltam sok év alatt. A barátaim 99%-a elvált. Látom mi folyik az életükben. Ennyi.
2010. márc. 13. 18:53
Kapcsolódó kérdések: