Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyit láthatja az apa a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit láthatja az apa a gyermekét?

Figyelt kérdés
Heti 2 órával,csak összezavarják a kicsit.A szomszéd többet látja.Pár hónap elteltével minden férfinak mondhatja,hogy APA.Hiszen többet látja.Ez így szerintem nem arányos.Mind két fél úgyan annyira szereti.Csak a különbség,hogy az anyja szülte,de az Apja is ott volt.Mi az oka mégis ennek.
2010. márc. 12. 11:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
37%
"Ez csupán egy bevett rossz bírói gyakorlat." Nem értek egyet azzal, hogy rossz volna. A gyereknek - főleg kicsi korában - állandóságra van szüksége. Többet árt vele apuka, ha apai jog gyakorlása címén időnként tök ismeretlen (mármint a kicsinek ismeretlen) helyre elviszi és nincs vele az anyja, mint ha az anya lakásában van együtt vele és ápolja, gondozza, felolvas neki, játszik vele. Egyszóval RÉSZT VESZ az életében, ahelyett, hogy kiszakítaná abból.
2010. márc. 12. 15:26
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondd, undorító ez a dolog :( Nő létemre forog tőle a gyomrom. Ugyanannyi joga van az apának a gyerekéhez, mint az anyának. Tényleg hányinger ez a kéthetente 1 nap. Olyan szívesen megkérdeznék valakit, aki szerint ez teljesen korrekt és helyén való, hogy mégis miért gondolja ezt. Nem is írok mást, mert iszonyúan felmérgel ez az alaptalan nőpártolás, nem tudnám szép szavakkal illetni :(
2010. márc. 12. 16:06
 13/28 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok elvált, de szerinted hogy lehet másképp megoldani? A véleményedre vagyok kíváncsi. Mert ha jobban belegondolsz az sem megvalósítható, hogy mindennap találkozzanak, hiszen akkor semmi értelme a válásnak. A szomszédban ez van. Mindennap jön a srác és viszi a kisfiút óvodába, van amikor délután is jön. Dehát így nem lehet élni. Egyik sem fog így új kapcsolatot kialakítani.
2010. márc. 12. 16:46
 14/28 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó:és miért is nem?

Ja a bunkó egoista pasik,nők így biztos elkerülik,mert nem lehet gyűlölködni.

Akkor akinek iskolába jár a gyermeke az se tud ismerkedni,új kapcsolatot kezdeni,mert naponta vinni-hozni kell a gyereket.

Komolyan elgondolkoztál azon,hogy mit írsz,vagy csak kibukott.

A szomszédod szerencsés nő és szerencsés a gyerek.Van két saját szülője,a nőnek meg van ideje magára is.az a baj,hogy nem ez az általános.

Elválni azért szokás,mert két ember rájön,hogy nem tud együtt élni,nem azért,hogy elvegyük a gyermektől az egyik szülőjét,ráadásul gyerekkel mennyivel lenne könnyebb randizni a szomszédodnak?Minden pasinak azért nem mutathatja be,akivel megismerkedik.Így van ideje keresgélni és nem kell beugrania az első jelentkezővel egy kapcsolatba,hogy ne legyen"egyedül",ami lehet még rosszabb lesz,mint a házassága.

Légyszíves tegyél meg nekem egy szívességet:holnap mond meg a szomszédodnak,hogy minden tiszteletem az övé és példa lehetne sok nő számára.Azt is,hogy vissza fogja kapni az élettől azt a sok jót,amit a gyermekének tesz és biztos egy megbízható,intelligens barátot fog találni,mert megérdemli.Kösz.

2010. márc. 12. 21:34
 15/28 anonim ***** válasza:
Utolsó: Én elgondolkodtam, és Te? Szerinted ha találnak maguknak másik partnert, akivel együtt akarnak élni, akkor ez megoldható? Szerinted melyik nő tűrné el azt, hogy a férfi, akivel együtt él állandóan az ex-el van, és szinte csak aludni jár haza? Ugyanígy a lány részéről. Gondolod, hogy az új barát később esetleg férj minden nap a volt férjjel akar összefutni . Ezt most komolyan így gondolod? Szerinted az új partnerek majd nem akarnak gyereket? És ha lesz, akkor ki viszi kinek a gyerekét iskolába, óvodába? Egyszerre nem fogja tudni ellátni a két családot. Vagy az egyik gyereket viszi, vagy a másikat. Ha mindig az előző házasságban teljesítenek a felek, akkor a következő is tönkremegy abban biztos lehetsz.
2010. márc. 13. 16:08
 16/28 anonim ***** válasza:
Elnézést, hogy közbe szólok, de nincs igazad utolsó válaszoló és mélységesen undorító dolognak tartom, ha valaki a saját párkapcsolataira hivatkozva nem engedi, hogy a gyereke lássa az apját. Hányinger. Nálam a gyerek lenne az első és utána az én "pasizós" problémáim. Forog a gyomrom komolyan...
2010. márc. 13. 16:10
 17/28 anonim ***** válasza:
Itt egyáltalán nem arról van szó, hogy nem engedi egyáltalán, hanem arrról, hogy a mindennapos találkozások megoldhatatlanok. Senki az ég világon nem beszélt semmilyen eltiltásról.
2010. márc. 13. 16:29
 18/28 anonim ***** válasza:
Ami meg a másik dolgot illeti, "pasizásról" sem volt szó. Arról volt szó, mikor mindkettőnek komolyra fordul a kapcsolata. És esetleg összeházasodnak, majd esetleg még gyerekük is születhet. Vagy ilyenről még nem hallottál. Akkor a másik gyerek nem látja az apját. Az nem gyerek?
2010. márc. 13. 16:34
 19/28 anonim ***** válasza:

Azt meg sem teheti jogilag, hogy egyáltalán nem engedi, mivel láthatást megszab a bíróság. Azzal, hogy a saját "magánéletére" hivatkozva nem engedi minden nap látni az apának a gyerekét, árt a gyereknek, akinek az a normális, hogy minden nap találkozik mindkét szülőjével. És igenis pasizás miatt nem kivitelezhető, mert ebből az okból nem engedi minden nap. A gyereknek apa modell is kell, nem csak anya modell, a szülők pedig egyenrangúak.

Egyébként igenis kivitelezhető, ha az új pár nem egy kötekedős valaki, akkor felfogja, hogy az előző házasságból született gyereknek így a legjobb. És akkor a közöset viheti ő nyugodtan iskolába, a másikat pedig az apa. Nem értem ez miért lenne akadály.

2010. márc. 13. 16:38
 20/28 anonim ***** válasza:
Azért, mert így mennyit van a második házasságból született gyerekkel. Ha mindennap az elsővel van, akkor a másodiknak nincs apja. Szerinted az a gyerek nem érzi, hogy az apja állandóan a másik gyerekkel van? És nem hiszem, hogy pasizásnak kéne hívni azt, ha valaki elvált létére férjhez megy mégegyszer. Meg nem csajozok, ha másodszorra megnősülök. Én nem a randizgatás kategóriáról beszélek.
2010. márc. 13. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!