Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már nem bírom a férjem, nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem bírom a férjem, nézni sem olykor. Szerintetek váljak?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk házasok, most született kislányunk, tele vagyunk hitellel. És már nem szeretem. Fönntartsam a házasságot? Sajnos volt példa aggresszióra a részéről.
2010. márc. 9. 22:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nézni se bírod, akkor nem látom értelmét, hogy fenntartsd. Sz agresszióról nem is beszélve(Ha bántott akkor fuss, amíg teheted. Sok nőről hallani, hogy nem tudnak kitörni ebből) Jobban jársz most, ha le akarsz lépni... 10 év múlva megviselné a kislányt egy válás (vagy az agresszió), most még inkább mozoghatsz vele.

Csak gondold át rendesen, mielőtt lelépsz hogy hova tudsz menni, hogy fogod eltartani magad egyedül. Ne csak beadd a papírt, aztán majd lesz valami.

2010. márc. 9. 23:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Apám is agresszív, rengetegszer megvert engem. Sajnos még mindig itthon élek a szüleimmel. Még most sem értem anyámat amiért nem vált el apámtól. Sokáig hibáztattam is érte. Milliószor kívántam, hogy bár elváltak volna amikor kicsi voltam, apám tönkretette az életem.

Ha ő a gyereked nem is verné, hidd el az még rosszabb amikor látod, hogy az anyukádat veri és nem tudod hogyan állítsd le.

Szóval ezerszer jobb lesz neki apa nélkül felnőni, ha te szereted.

A hitelekkel nem tudom mit lehetne tenni, sajnos nekünk is van sok adósságunk :( Beszélj banki tanácsadóval, lehet sikerülne valami kedvezményt is kapni, most a válás miatt. Illetve akkor te innentől egyedül neveled a gyereket, apa nélkül lehet ezért is járna valami. Érdeklődj utána milyen lehetőségeid vannak, hátha sikerül kihozni belőle valamit. Biztos van megoldás.

Ha már nem szereted nincs értelme vele maradni. A gyerek úgyis megérzi az ilyet, neki sem tenne jót. De ez még hagyján... Viszont gondolom meg is ütött a férjed. Azt írtad agresszív olykor. Szerintem ezek után ne kínozd magad inkább válj el.

2010. márc. 9. 23:48
 13/17 anonim válasza:
80%

ne negedd hogy bantson teged!!

nagyon sajnalom hogy igy alakult a kapcsolatotok :(

2010. márc. 10. 03:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

ez nem lehet kérdés!

A baba megfogantatása előtt még szeretted?Előtte nem volt agresszív?

2010. márc. 10. 06:46
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
nyilvánvalóan azt hitte a gyerek majd megváltoztatja, mint hiszik ezt ostoba nők milliói
2010. márc. 10. 08:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Minden helyzet megoldható jól is, válás nélkül is, és az emberek is megváltoztathatóak, csak erős ingerek kellenek hozzá, és bárkiből bármi válhat! Ha bizol abban, hogy a férjeddel voltak és lesznek jó pillanatok, és emellett a baba miatt is érdemes mellette maradnod, ne csak a rosszat nézd, és ne hagyd hogy emiatt ne tegyél meg mindent a házasságodért! Tényleg minden jobb lehet, az egyetlen ami ehhez kell, hogy mindketten akarjátok. Ha jószivvel tekintesz rá, és nem előre determinált "már nem szeretem" fejjel, akkor hidd el, Te is mást hozol ki belőle, és igy szivesen elmegy veled szakemberhez javitani Rajtatok! www.parkapcsolatikonfliktusok.hu

-n rengeteg jó infó van! Csak a hozzáállásotokat kell magasabbra emelni, és mindent másképp láttok.

2010. márc. 10. 10:10
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a negatívakat is, az látszik, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. A fogantatás előtt már elkezdődtek a problémák, de a gyerekre nem számítottunk, mert már 2 éve sikertelenül próbálkoztunk előtte. Talán megpróbálunk valamilyen terápiát. Volt valakinek már sikeres párterápiája?
2010. márc. 10. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!