Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már nem bírom a férjem, nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem bírom a férjem, nézni sem olykor. Szerintetek váljak?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk házasok, most született kislányunk, tele vagyunk hitellel. És már nem szeretem. Fönntartsam a házasságot? Sajnos volt példa aggresszióra a részéről.
2010. márc. 9. 22:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
akkor meg minek szülted meg szegény kislányt?
2010. márc. 9. 22:24
 2/17 anonim ***** válasza:
57%
Miért rontottad el egy ártatlan gyermek életét? Milyen lesz neki felőnine apa nélkül, vagy valami pótlékkal? Hogy lehet ilyen FELELŐTLENül szülni égbe világba?
2010. márc. 9. 22:27
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Mikor szerettél ki belőle?
2010. márc. 9. 22:28
 4/17 anonim ***** válasza:
98%

Ne essünk át a ló túloldalára emberek!

Melyik a jobb? Úgy felnőni, hogy apuka agresszív és netán bántalmaz, vagy apa nélkül, de nyugodtan?

2010. márc. 9. 22:29
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Ne kritizáld!! Ő a tanácsodat kérte nem a negatív véleményedet.Próbálj meg el válni , mert ez nem vezet semmi jóra. Szerintem a hitelre is van valami megoldás. Csak ebben egy banki tanácsadóval kellene beszélned!
2010. márc. 9. 22:30
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem szereted,minek szültél neki?Ráadásul úgy,hogy tele vagytok hitellel.Váljál igen.Ne b@szd el a gyereked életét egy verekedős apával,meg rettegős gyermekkorral.Inkább apa nélkül nőjön fel,mint így.
2010. márc. 9. 22:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok férfi rossz irányban megváltozik, ha terhes lesz a párja. Tapasztalatból írom.

Ha már nem szereted és egy pici érzésed sincs és a férjed is tud erről, vagyis arról, hogy Te külön tervezed tőle az életeteket, akkor válj, a kicsinek is jobb lesz, főleg, ha agresszióra is volt már példa.

Viszont, ha férjed semmiről sem sejt semmit, talán vele kellene megbeszélni, bár nem tudom milyen ember, hogy félsz-e tőle, az esetleges reakcióktól. Nem tudok mást tanácsolni, nem látom át a helyzetet, kicsit több infót esetleg. :)

Sajnálom, hogy ilyen érzések kavarognak benned, átérzem, és átéltem mindenzt.

2010. márc. 9. 22:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A 22:30-as vagyok. Ha az apa agresszív akkor jobb lesz neki nélküle. Mert mi arra a garancia, hogy a gyereket nem fogja bántani??Az én apám is verte az anyámat. És engem is mikor már nagyobb voltam! Jobb lett volna nekünk is ha anyám el vált volna apámtól!
2010. márc. 9. 22:34
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem először próbálj meg a férjeddel beszélni erről. Úgy értem, ő tud róla, hogy gyakorlatilag már lapáton van? Talán tudnátok még segíteni a kapcsolatotokon.

Ha nem megy, akkor tanácsolom, hogy felnőtt módon, békében váljatok el.

Amúgy meg nem kéne csesztetni a kérdezőt. 9 hónap hosszú idő. Amikor a kisfiam megfogant, még nálunk is minden rendben volt. Mire megszületett, feje tetején állt az egész életem. Nem hiszem, hogy a kérdező úgy vállalt volna babát, hogy már akkor is ilyen lett volna a helyzet. Mondjuk vannak nők, akik azt hiszik, hogy az amúgy rossz helyzetet megoldja egy gyerek. Remélem a kérdező nem közéjük tartozik, mert őket én is elítélem.

2010. márc. 9. 22:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
22:34 vagyok. Bocs én nem bántalmazásra gondoltam, hanem pl agresszív viselkedésr, de ha bántalmaz, ne gondolkozz egy percig se! Válj mindenképp!!
2010. márc. 9. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!