Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves gyerek mennyire szólhat bele az elhelyezésébe?
Sziasztok
Pontosan mennyi joga van eldönteni, hogy válás esetén melyik szülőnél legyen?
Köszönöm
Joga nincs dönteni, de a bíróság meghallgatja a véleményét.
Mérlegelnek majd h miért akar a gyerek az adott szülőnél lenni, mert tiniknél előfordulhat hogy olyan tulajdonságokra teszik a hangsúlyt ami nem a legjobb a gyereknevelés szempontjából (pl. elenged hétköznap hajnalig bulizni és békén hagy a sulival, nem érdekli ha bukdácsolsz)
Megmondhatja a véleményét, és figyelembe veszik.
Amúgy melyik szülônél akar lenni, és mivel indokolná?
Az apja vagyok. Gondolom az alap, hogy az anyjánál lenne elhelyezve. De ő ott nem akar, mert egy idegbeteg. Örökké ordibál, csapkod, magában beszél. Stb. Engem örökké fel akart jelenteni (és kitalált indokkal talán meg is tudta volna lépni és ...(ezt itt nem részletezném, nem ide tartozik) ). Nem bír vele lenni a srác. Persze kibírja ott, de inkább a faluba mászkál, mert akkor nincs ott.
Én soha nem kiabálok vele. Beszélgetéssel mindent normálisan meg tudunk beszélni. Megbeszéltük a pályaválasztási ötletemet is, elfogadta ...
Egy értelmes srác. Lehet vele komolyan (is ;-) ) beszélni.
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy a nyugalom nem luxus és ha az anyja örökké ordibál és ő maga se tudja, hogy miért, akkor ezzel meg lehetne nyerni
Nővel szemben akarsz nyerni? A mai femináci világban? A bíró is nő, az ügyész is, az ügyvédek is (jellemzően), szerinted van esélyed?
Talán akkor ha van egy extrajó ügyvéded, 2mFt-ért, és az anyát a sár alá tudjátok alázni, ami ugye szinte esélytelen.
Azért drukkolok neked, és sok sikert kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!