Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek a gyermek születése olyan nagy krízist hozott a házasságában, hogy szóba került a válás?

Figyelt kérdés
Egy éves házassági évfordulónkkor már a kezünkben fogtuk az első kislányunkat -házasság, rögtön gyerek, dupla rizikó-, de boldogság helyett pár héten belül kiderült, hogy a férjem olyan mélyre jutott, hogy azt sem tudja, valóban szerelem volt-e, amit eddig érzett és valóban akar-e szeretni, valóban akarta-e a gyereket. Igyekszem mellette állni, és bátorítani, minden eszközzel azt kommunikálni, hogy én kész vagyok harcolni, hogy túljussunk ezen az amúgy természetes időszakon. (Már az természetes, hogy baj van, de az talán nem, hogy ekkora méreteket ölt benne.) Jó lenne hallani véleményeket, történeteket.

2015. aug. 14. 08:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mennyi idő utàn hàzasodtatok?

Nekünk is hasonló a helyzet de mi előtte màr nagyon sok időt eltöltöttünk egymàs mellett (8èv utàn hàzasodtunk,3 ève èltünk együtt, nàszüton lett a baba úgy hogy azt mondtàk nem is lehet gydrekem így erősen meglepi volt, 6hónapig feküdtem kórhàzban, 7hónapra született meg stb stb)

Közel sem került szóba a vàlàs vagy hogy nem szeretjük egymàst de az biztos hogy nagyo megvàltoztak a dolgok jobban kijönnek a különbsègek, nagyon depis is lettem...így nàlunk èn voltam, vagyok a gyenge làncszem ès igen van hogy rendesen kiborulok ès ilyenkor mindent a fejèhez vàgnèk...

Èn inkàbb úgy èrzem nèha hogy csak èlünk egymàs mellet, nincs az a tűz mint règen, de ha kapok egy kis pihenőt màr megint mindent màshogy làtok...

2015. aug. 14. 08:58
 2/13 A kérdező kommentje:

6. éve vagyunk együtt, kb. fél évig éltünk együtt úgy, hogy közben fenntartottam egy másik albérletet is.

Mit jelent a kis pihenő?

Nálunk is volt róla szó, hogy eü. probléma miatt nem lehet gyerek, pár hónap után jött, pont, amikor úgy döntöttünk, mégsem kellene még próbálkozni - ez is nagy gát most.

2015. aug. 14. 09:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Én hét évet éltem az első feleségemmel. Már a házasság után pár évvel is könyörögnöm kellet a szexért. 3 havonta ha egyszer akarta. Soha más nőre nem néztem. 7. évben megfogant a gyerek úgy hogy azt sem mondta hogy nem szedi a tablettát. Utána 9 hónapon keresztül elutasított hogy majd szülés után. A gyerek már hat hónapos volt amikor megkérdeztem hogy mikor akar velem lenni? Azt mondta most nem kívánja. Mondtam hogy 15 hónapja nem szeretkeztünk a gyerek fogantatása óta. Óriási lett a veszekedés. Mondtam hogy megcsalom mert nem bírom tovább. Azt mondta hogy úgy sem lenne aki veled lenne. Nagyon dühös lettem. Elköltöztem otthonról. Mentem kurv.khoz swinger klubba minden héten más nőt fektettem le. Volt hogy egy éjszaka a swinger klubban 3 nővel voltam. És még én voltam a feleségem szemében a szemét. Elváltunk. És azt mondom ez volt életem legjobb döntése mert megbolondultam volna ha feleségem mellet maradok.
2015. aug. 14. 10:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon sajnálom. Talán nálunk ennek a töredéke a probléma. Soha mi sem voltunk együtt már egy ideje, de a terhesség végéig nagyon jó volt a kapcsolatunk a szex terén is, talán soha az előtt ilyen jó még nem volt, csak a gyerek 2-3 hetes korára ütött be a krach, de akkor úgy, mint a derült égből villámcsapás. Volt már ilyen hirtelen krízis máskor is, de most ez eddig a legmélyebb és a gyerek miatt mindkettőnknek extrán új, + a a megoldásra fordított idő is töredéke lehet csak az eddiginek. Tanácsok?
2015. aug. 14. 12:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Azt a "soha"-t véletlen hagytam benne
2015. aug. 14. 12:22
 6/13 anonim válasza:
próbáld elcsabitani......bár nem tudom hogy lehet-e....mi most házasodtunk egy hónapja vagy egy 4éves gyermekünk...hullam völgyek mindig vannak sajnos..van hogy sok a problémánk és olyankor egyaltalan nem foglalkozunk egymassal..vagyis ő velem ...nem tudom hogy meg lehet-e találni az igazi szerelmet boldogsagot én ugy érzem hogy mar nem szeretem ugy ahogy régen d viszont a gyerek miatt birom egyszerüen muszaj..és inkabb élek egy ilyen folyton változó biztonsagot nem nyujtó kapcsolatban mint hogy lépjek és elhaggyam...te szereted őt???neked kéne közeledned hozza!!szerintem ugy érzi hogy ő a gyerek miatt háttérbe szorult..ilyen nalunk is volt..
2015. aug. 14. 12:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szeretem! És szerintem ő is, de egészen természetes, hogy nem azzal az első lánggal... mindent megtennék érte, és nem csak a gyerek miatt maradnék vele. Most itt az a kérdés hogy ő vajon hogy van ezzel. És vajon jó-e ha csak a gyerek miatt. A gyereknek jó-e egyáltalán + a párnak?
2015. aug. 14. 13:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nincsenek nagyik így minden rànk hàrul, nekem bele kellett szoknom hogy kaptam az èlettől egy alig egy kilós gyereket csuppa aggódàst, màra màr egy örökmozgó egy perc nyugtom sincs....fèrjemnek egyre több baja lett a munkahelyen pont ezzel egy időben ès hulla fàradtan jàrt, jàr haza èn is ki vagyok merülve. Teljesen kibuktam, elmondtam neki mit èrzek vagyis mit nem èzek...es ami nàlunk segítet4 hogy összefogott qnyummal egy pènteken fogta picit elvitte hètvègère (akkor volt 10hónapos) majd csatlakoztam hozzàjuk hètfõn èn is addig egyedül lehettem, utànna mèg egy hetet voltuk úgy hogy minden dèlutàn szabad programot csak kettesben töltöttünk....nagyon nagyon sokat segített! Tisztàzódott bennem minden ès mostmàr màshogy reagàlom le a dolgokat!

2015. aug. 14. 13:47
 9/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk a fèrjem nagyon sokat segít csak van hogy màr qnnyira fàradt vqgyok hogy èszre sem vseszem. Most vannak szabàlyok magamnak magamtól :-)

Pl ha bele döglök is heti 2 együttlètneo teremtek lèkkört. Ha hazajön kiteszem az ebèdet körül üljük meghallgatom a napjàt, nem pedig nekiesek hogy milyen napom volt.

Minden este összebujva egy sorozatrèszt megnèzve alszunk el!

De ugye ehhez isbmint mindenhez 2 embet kell!

Mi leültünk megbeszèltük, mi az ami hiànyzik amit vissza kell hozni a kapcsolatunkba...

(1es voltam)

2015. aug. 14. 13:56
 10/13 anonim ***** válasza:

A kisfiunk most lesz 5 éves.30-asok voltunk,1 év múlva házasodtunk.3 hónap múlva esküvő után a férjem elment 400 km- re dolgozni.Én nem láttam a szerelemtől,hogy baj van.Hétvégente járt csak haza.Babát akartunk,ő szinte erőltette.Mire megszûletett a kicsi,hazajött,itt vállalt munkát.3 hónapig mintaapa volt.A szexre ügyeltem,már 2 hét után kielégítettem.Aztán egyre később járt haza,hétvégén ment a szüleihez.Egyre fáradtabb voltam.Nem segített,sőt néha kigúnyolt.Lett egy enyhe depresszióm,ami enyhült,mikor visszamentem dolgozni.Kértem csináljunk kettesben programot,mindIg volt kifogás.Mára kezdem feladni.Csak én küzdök.Annyiban változott,hogy csinálunk hétvégén együtt programot,de alig szólunk egymáshoz,keveset segít.Ha néha sirdogálok esténként,akkor lehülyéz.A legjobban az fáj,hogy a gyerekünk sínyli meg,sajnos már látom rajta a jeleket.Miatta lépnem kellene.

Ha a férjed partner,mindent rendbe leheT hozni.Egyedül csak szélmalomharc,és rámegy az ember.

2015. aug. 16. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!