Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a gyermek születése olyan nagy krízist hozott a házasságában, hogy szóba került a válás?
Mennyi idő utàn hàzasodtatok?
Nekünk is hasonló a helyzet de mi előtte màr nagyon sok időt eltöltöttünk egymàs mellett (8èv utàn hàzasodtunk,3 ève èltünk együtt, nàszüton lett a baba úgy hogy azt mondtàk nem is lehet gydrekem így erősen meglepi volt, 6hónapig feküdtem kórhàzban, 7hónapra született meg stb stb)
Közel sem került szóba a vàlàs vagy hogy nem szeretjük egymàst de az biztos hogy nagyo megvàltoztak a dolgok jobban kijönnek a különbsègek, nagyon depis is lettem...így nàlunk èn voltam, vagyok a gyenge làncszem ès igen van hogy rendesen kiborulok ès ilyenkor mindent a fejèhez vàgnèk...
Èn inkàbb úgy èrzem nèha hogy csak èlünk egymàs mellet, nincs az a tűz mint règen, de ha kapok egy kis pihenőt màr megint mindent màshogy làtok...
6. éve vagyunk együtt, kb. fél évig éltünk együtt úgy, hogy közben fenntartottam egy másik albérletet is.
Mit jelent a kis pihenő?
Nálunk is volt róla szó, hogy eü. probléma miatt nem lehet gyerek, pár hónap után jött, pont, amikor úgy döntöttünk, mégsem kellene még próbálkozni - ez is nagy gát most.
Első vagyok
Nincsenek nagyik így minden rànk hàrul, nekem bele kellett szoknom hogy kaptam az èlettől egy alig egy kilós gyereket csuppa aggódàst, màra màr egy örökmozgó egy perc nyugtom sincs....fèrjemnek egyre több baja lett a munkahelyen pont ezzel egy időben ès hulla fàradtan jàrt, jàr haza èn is ki vagyok merülve. Teljesen kibuktam, elmondtam neki mit èrzek vagyis mit nem èzek...es ami nàlunk segítet4 hogy összefogott qnyummal egy pènteken fogta picit elvitte hètvègère (akkor volt 10hónapos) majd csatlakoztam hozzàjuk hètfõn èn is addig egyedül lehettem, utànna mèg egy hetet voltuk úgy hogy minden dèlutàn szabad programot csak kettesben töltöttünk....nagyon nagyon sokat segített! Tisztàzódott bennem minden ès mostmàr màshogy reagàlom le a dolgokat!
Mondjuk a fèrjem nagyon sokat segít csak van hogy màr qnnyira fàradt vqgyok hogy èszre sem vseszem. Most vannak szabàlyok magamnak magamtól :-)
Pl ha bele döglök is heti 2 együttlètneo teremtek lèkkört. Ha hazajön kiteszem az ebèdet körül üljük meghallgatom a napjàt, nem pedig nekiesek hogy milyen napom volt.
Minden este összebujva egy sorozatrèszt megnèzve alszunk el!
De ugye ehhez isbmint mindenhez 2 embet kell!
Mi leültünk megbeszèltük, mi az ami hiànyzik amit vissza kell hozni a kapcsolatunkba...
(1es voltam)
A kisfiunk most lesz 5 éves.30-asok voltunk,1 év múlva házasodtunk.3 hónap múlva esküvő után a férjem elment 400 km- re dolgozni.Én nem láttam a szerelemtől,hogy baj van.Hétvégente járt csak haza.Babát akartunk,ő szinte erőltette.Mire megszûletett a kicsi,hazajött,itt vállalt munkát.3 hónapig mintaapa volt.A szexre ügyeltem,már 2 hét után kielégítettem.Aztán egyre később járt haza,hétvégén ment a szüleihez.Egyre fáradtabb voltam.Nem segített,sőt néha kigúnyolt.Lett egy enyhe depresszióm,ami enyhült,mikor visszamentem dolgozni.Kértem csináljunk kettesben programot,mindIg volt kifogás.Mára kezdem feladni.Csak én küzdök.Annyiban változott,hogy csinálunk hétvégén együtt programot,de alig szólunk egymáshoz,keveset segít.Ha néha sirdogálok esténként,akkor lehülyéz.A legjobban az fáj,hogy a gyerekünk sínyli meg,sajnos már látom rajta a jeleket.Miatta lépnem kellene.
Ha a férjed partner,mindent rendbe leheT hozni.Egyedül csak szélmalomharc,és rámegy az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!