Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ex kérdés. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex kérdés. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az exem, akivel már évek óta elváltunk, gyakran keresett engem vagy a családtagjaimat ilyen olyan (ind)okokkal. Ami engem feszélyez már és kértem, hogy ne tegye. Aztán egy komoly dologban kért tőlem segítséget (tényleg komoly, betegség a családban, beszélgetni akart róla), amire hirtelen úgy reagáltam, hogy ezt már nem velem kellene megbeszélnie, vannak barátai, lehet új nő is, nem tudom. Később lelkiismeret furdalásom lett emiatt, mert mégis komoly dologról van szó, ezt mondtam is neki és érdeklődtem. Nem tudom, mi a helyes ilyenkor, magamra gondoljak-e (mert már nagyon zavar ez az egész), de azt is gondolom emberileg milyen vagyok, hogy nem vagyok képes vele erről beszélgetni. Ebben a helyzetben vagy nagyon belefolyok (és az nekem nem jó, nem akarok vele újra kezdeni, nem akarok a barátja lenni, tovább akarok lépni!!) vagy elzárkózok, de akkor meg milyen ember vagyok. Annyira frusztrált vagyok emiatt, szeretném élni az életem. Mit tennétek?
2015. aug. 9. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Néha érdeklődnék,csak konkrétan a témával kapcsolatban,más dolgokról nem beszélnék,nem találkoznék vele.És ha kicsit javul a helyzet,akkor pedig végképp elvágnám a láthatatlan összekötő szálakat.
2015. aug. 9. 11:49
 2/5 Költőnő? ***** válasza:
miét kizáró tényező az h tovább éld az életed, de mellette jóban maradjatok?
2015. aug. 9. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire frusztrál, hogy továbbra is a látóteredben maradjon, akkor ne beszélgess vele! (Ez most kegyetlenül hangzik, tudom...)
2015. aug. 9. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez most kicsit durva, de tán csak felfogja, hogy tényleg vége.

Azért, hogy nem tud leakadni rólad, meg a családodról, - az nekem is elfogadhatatlan volna.

2015. aug. 9. 14:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem olyan durván teszi azért. Szerettem volna megőrizni egy jó kapcsolatot, mert mégis közünk volt egymáshoz, de valahogy nem megy, nem találom a középutat.
2015. aug. 9. 14:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!