Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim elváltak. Apámnak (45) két éve van kedvese (23), akit elfogadok, és szeretek. Édesanyámnak (43) a válás óta nem volt kapcsolata, de tegnap a mobilján kutatva, egy ffi forró SMS-eire, továbbá anyám ugyanolyan válaszaira leltem. Mit tegyek?
Az egoista világképed eléggé elképesztő, de nem hinném, hogy aggódnod kellene, ugyanis közel nem biztos, hogy anyukád barátja (esetleges barátai) valaha is pót apukák szeretnének lenni. Anyukádnak pont ugyanannyi joga van új életet kezdeni, mint apukádnak. Gondolj bele valamibe! Most ugyan még kicsi vagy, de pár év múlva Te önálló életet szeretnél élni egy kedves fiúval és nem azt szeretnéd, ha anyukád rajtad csüngne, mert hogy magányos.
Én 9 évesen kaptam valódi pót apukát, mert nekem az igazi sajnos meghalt. Áldom az eszem, hogy akkor nem tiltakoztam, mert most már felnőtt fejjel látom, mennyire szerencsés, hogy anyukám nem él egyedül.
Én most 48 éves vagyok és pont a napokban kívánom bejelenteni a fiaimnak, hogy van egy barátom. Nem az engedélyüket, véleményüket kérem, csak a tudomásukra szeretném hozni, hogy ne legyen ebből senkinek problémája.
Úgy gondolom, hogy még ennyi idősen is jogom van a boldogsághoz, akkor miért ne próbálkozzak.
Szerintem meg az nézzen magába, aki ilyen primitíven ír egy 12 éves kislánynak.
Azért ez elég gáz. Nekem apu mindig elmondta, ha valakivel randizgatott, nem titkolta el. Ha fontos vagy anyukádnak, úgyis elmondja. Ha nem, akkor meg ne foglalkozz vele.
az utolsónak írnám,h jó nagy hülyeséget írt,mi az h nem fontos az anyukájának??? csak azért mert nem emlitette meg h valakivel találkozgat
te kedves kérdező,meg gondolkodj el kicsit,miért is ne lehetne anyud ujra boldog???? miért is kellene egyedülleélni az életét??? csak azért h a hisztis lányával legyen????
Az a gáz, hogy egy 12 éves az anyja mobiljában kutakodik, meg kijelenti, hogy neki nem kell pótapuka. Lehet az anyukája is pont azért nem mondta el a kis hisztigépnek, hogy van valakije, mert már elege van a szekálásból.
Ha meg nem lenne fontos az anyukájának, pont lepasszolná az apuhoz.
Jó hogy nem egy 12 éves fogja megmondani a 43 éves anyjának, hogy mit csinálhat meg mit nem.
Szia!
Hagyd anyudat élni! Szerinted neki nem jár a boldogság? Majd amikor te is igazán szerelmes leszel akkor te is megtudod. Gondolj bele! Ott van apukád, neki már van másik barátnője őt elfogadod és akkor egy "pótapukát" nem de egy pótanyát azért igen. Érdekes egy gondolkodásod van. Gondolkozz el rajta... de az a meglátásom hogy magasan teszel rá,hogy édesanyád,hogy érez.
egy szintén 12 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!