Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim elváltak. Apámnak (45) két éve van kedvese (23), akit elfogadok, és szeretek. Édesanyámnak (43) a válás óta nem volt kapcsolata, de tegnap a mobilján kutatva, egy ffi forró SMS-eire, továbbá anyám ugyanolyan válaszaira leltem. Mit tegyek?
Nagyon ocsmány és önző dolog az anyukádat érzelmileg zsarolni, hogy ne alakítson ki új párkapcsolatot! Nézz egy kicsit magadba!!!
És bosszúból akar? Ugyan már... megnyugtatlak, nem te vagy a világ közepe.
Anyukádnak JOGA VAN a szerelemhez, a szexhez, a boldogsághoz.
És ha apádhoz költöznél az jobb lenne? Miért jobb a pótanyuka a pótapukánál?
Probald meg elfogadni, hogy marpedig ket csaladod lesz.
A szuleid dontottek elvaltak.
Ha az nem zavar, hogy apad egy 23 eves novel van egyutt aki akar a lanya is lehetne, akkor az miert igen, hogy ayud is megprobal ujra boldog lenni?!
Inkabb laknalegyutt egy szomou emberrel, ne adj isten meg esetleg depresszios is lenne?!?!
Mert ne lehetnetek igy boldogok.
Azt mondtad birod apad baratnojet!
Miert ne lehetne egy jofej pasi anyukad parja?!?!?!
Volt néhány goromba válasz de lényegében igazuk van.
Gondolkodj el ezen és szerintem anyukáddal is megbeszélheted ezt, persze nem veszekedés közben, hanem amikor nyugodt mindenki. Biztos vagyok benne hogy anyukád szeret és ha új párja lenne, attól még neked ott lenne a saját apukád, ne úgy fogd fel h pótapa vagy ilyesmi.
Az én apám is most 46 kb én pedig 23 és én inkább azon lennék fennakadva h egy velem egyidős bnője van.
Nah de mind1 nem értem miért zavarna ha anyukádnak is lenne új párja.. attól még apukád is és anyukád is ugyanúgy fog foglalkozni veled..
Az OK, hogy apukádnak olyan barátnője van, aki a lánya lehetne, de anyukád meg maradjon egyedül?
Ideje lenne egy kicsit magadba nézned!
Először is: ne kutass édesanyád telefonjában! Ha valamit meg akar mutatni neked, majd ő megmutatja.
Aztán: A gyereknevelés gondja édesanyádon van. Ő mos, főz, takarít rád, ápol ha beteg vagy. Te meg "hálából" megtiltanád neki, hogy új kapcsolata legyen. Lásson csak el téged, aztán ha felnősz és elköltözöl, maradjon egyedül?
Milyen jogon gondolod megtiltani neki, hogy legyen valakije, ne egyedül viseljen minden gondot, terhet? Mert neked az lenne kényelmesebb, ha csak veled foglalkozna?
Valószínűleg azért nem mondta el neked, hogy van valakije, mert te már megmondtad neki, hogy nem szeretnéd, hogy pótapukád legyen.
Ne gondold, hogy apukád barátnőjénél is olyan "kelendő" lennél, ha nekik kellene nevelniük téged. Most amíg a gond nem az övék, könnyű kedvesnek és jófejnek lennie veled. De a barátnő sem arra vágyik 23 évesen, hogy egy 12 éves gyerek összes gondja az ölébe pottyanjon. Ha gyereket akar, azt sokkal inkább sajátot.
Mit tegyél?
Gondolkodj el magadon! Nem te vagy a világ közepe! Anyukádnak joga van megkeresni a boldogságot és ha azt egy új férfival találja meg, neked inkább segíteni kellene benne, nem meggátolni!
És ne kutakodj a dolgai között! Vagy a apukád és a barátnője telefonjait is lecsekkolod?
Kapj észbe és szállj egy kicsit magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!