Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy férj elhagyja azért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férj elhagyja azért a feleségét, mert az megöregedett?

Figyelt kérdés

Nem tudja előre, hogy ez lesz? Vagy már alapból úgy tervezi, hogy majd később lecseréli egy fiatalabbra?

Ha egy nő ugyanolyan normális és kedves marad a párjához mint a legelején, de a külső változásokkal nem tud harcolni, akkor is elhagyják, vagy azért a férj később is szépnek fogja találni?

2015. júl. 19. 09:01
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Szerintem jól néz ki, de csak azóta gondolom így, mióta szeretem, mert imádom a többi tulajdonságát. Ismerősök szerint viszont nem vonzó. De kinek mi jön be.

Én pl. ha egy férfivel beszélek, arra figyelek, hogy mit mond és nem azt nézem, hogy közben hogy néz ki. Szerintem egy férfi határozottságába is bele lehet szeretni, nem muszáj egy adonisznak lennie (nekem pl. azok nem is kellenének).

2015. júl. 19. 09:54
 12/28 anonim ***** válasza:
20-30 évesen már lehet azt látni, érezni egy férfin, hogy betegesen csak a külső érdekli. Az olyan nők, akiket ez egyáltalán nem érdekli és hisznek benne, hogy az ilyen férfiak őszintén szerelmesek lehetnek bármilyen nőbe, sőt értékeli is őket, hatalmasat tévednek és sajnos ide vezet a helyzet.
2015. júl. 19. 09:55
 13/28 anonim ***** válasza:
29%
Évszázados hiba az a nőknél, hogy az ilyen senkiházi értéktelen, lötyögő férfiakat gyerekkel, meleg családi fészekkel és jó főzési tehetséggel meg lehet fogni.
2015. júl. 19. 09:56
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Érthető a reakciód. Persze bizonyára van egyéb útja is a megtartásának, én egy biztosat javasoltam. Pasi vagyok, szeretem a biztosat(biztos pont) nem csajozok, mert a páromtól megkapok bármit, mert nem birtokolni akar és hagy megélni bármit mellette. Magához láncol vele! Természetesen ez visszafelé is így van és elmondhatatlan jó érzés, hogy nem él vele. Sose hagynám el! Nincs ok! Mért csinálnám mögötte, ha vele is lehet és vele minden jobb?! És amint szabad, megszűnik a késztetés...már jó ideje nem volt semmi. Elég a tudat.
2015. júl. 19. 10:04
 15/28 anonim ***** válasza:

Még az is gyanús lehet egy fiatal nő számára, ha a 20-30-as srác/pasi Anyja tolj a gyermekéd oda, hogy mindenképpen kell neki az unoka bármilyen nővel, konkrétan bárkivel, akit csak el tud erre kapni + fél év-egy év utáni hirtelen házasságok, 40es férfi alig 20 éves csajjal kaval, majd gyorsan házasság + a már említett értéktelen hozzáállású, full ego férfi.

Ezek a férfitípusok max. 10 évre terveznek házasságot és ezen kívül nem érdekli őket semmi és senki, még a gyerekek sem.

A kérdésre válaszolva: ezeknél a férfiaknál az esetleges testi változások, talán csúnyaság, + kilók már csak egy-egy Ürügy ahhoz, hogy hamar megszabaduljanak az áldozatkész feleségtől és k..rválkodjanak.

2015. júl. 19. 10:06
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
Pár választ tekintve a büdös életbe nem házasodok meg....
2015. júl. 19. 10:29
 17/28 anonim ***** válasza:
73%

Ez személyiségfüggő. Nem jönnék össze olyan férfival, akinél azt érzem, hogy a külső alapján választ partnert, aki "tárgyiasítja", pontozgatja a nőket, aki a legkisebb testi hibára (átlagos női testre) már fújol. Mert az ilyenek tuti, hogy lecserélik a nőt, ha egy kicsit is változik a teste.

Viszont akad jónéhány olyan férfi, akiknek a külső-belső harmóniája a lényeg, fontos számukra a fizikai vonzalom, de nem tökéletesség-mániások, hanem a részletekhez vonzódnak, és a nő személyiségébe szeretnek bele. Velük lehet tartós kapcsolatot kialakítani.

2015. júl. 19. 11:01
 18/28 A kérdező kommentje:

Te lány vagy?

Amúgy nem is csodálkozom, hogy így érzel.

2015. júl. 19. 12:48
 19/28 anonim ***** válasza:
Ha előre tudod, hogy a külsőd miatt választott téged akkor ne haragudj, de mi a francért maradsz vele és mész hozzá? Ha ezek után elhagy, akkor az a te hibád. Kerestél volna olyat aki szerelmes is beléd...
2015. júl. 19. 16:40
 20/28 anonim ***** válasza:
16. vagyok , igen.
2015. júl. 19. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!