Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férj elhagyja azért a feleségét, mert az megöregedett?
Nem tudja előre, hogy ez lesz? Vagy már alapból úgy tervezi, hogy majd később lecseréli egy fiatalabbra?
Ha egy nő ugyanolyan normális és kedves marad a párjához mint a legelején, de a külső változásokkal nem tud harcolni, akkor is elhagyják, vagy azért a férj később is szépnek fogja találni?
Nézd, olyan férfiak szoktak házasodni, akik bejönnek a nőknek... ezért sanszos, hogy a férjed/leendő férjed is bejön vagy 10 másik nőnek.
Ha egy fiatalabb kiveti rá a hálóját, és épp nincs jó periódusban a házasságotok, akkor simán félreléphet. Egyénfüggő.
Ha nem csak a külsőt néznétek társkeresésnél kevesebb ilyen probléma lenne az életetekben.
Én nem külső alapján szerettem bele a páromba, viszont ő tudom, hogy azért választott engem. Lehet, hogy ő is öregszik, de a belső jegyei ugyanúgy megmaradnak, amikbe beleszerettem, viszont én nem tudok ugyanolyan maradni külsőleg.
Szóval én hiába választok kevésbé vonzó férfit, ha ő a külsőm alapján választ engem. Nem? És ahogy nekem megtetszett, úgy megtetszhet másnak is. :(
Nem lehet előre tudni, de normális férfi csak ezért nem hagyja fel a feleségét..ahogy fordítva sem.
A páromról pl tudom, hogy nem fog elhagyni egy "test" miatt. Ha mondjuk valakivel rendszeresen nagyon sokat és nagyon jókat beszélget, elmélyülten, na akkor kell féltékenynek lennem. A dögös bombázók miatt egyáltalán nem.
Ne haragudj kérdező, de nem hiszem el, hogy nem jópasi a párod...
ha nem az lenne, akkor nem kéne aggódnod azon, hogy lelép ;)
Tessék?? Attól félek, hogy lelép egy fiatalabbal, és én szerezzek neki egyet, és nézzem is végig, ahogy...? Mivan???? Tényleg ezt írtad, vagy én értelmezem félre? Hát most jót nevettem, de közben meg szomorú is, hogy a mai férfiak így gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!