Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb megoldás a gyerekeknek?
Nem reszletezném ha nem muszáj,sajnos párom lelépett,van 2 közös gyermekünk.22 hos.fiu es 8 hos kislány.
az apjuk semmikepp nem jön haza hozzánk,neki jobb így.Azt szeretné ha a gyerekek egy hetet nála,egyet nálam lennének.Mennyire jó vagy rossz megoldás ez ebben a korban.Lelkileg milyen megoldás volna nekik jó,hogy minél kevésbé sérüljenek.Bármiben kiegyeznék ami a gyermekeim javát szolgálja,de ettől az egyhetezéstől idegenkedek,ugy gondolom ehhez még kicsik nagyon.Tudom általában a 2 hetente hétvége ha biróságra kerül,de ha ki tudnánk egyezni akkor én nem szeretnék harcoskodni ha nem muszáj.köszi a válaszokat előre is.
Ebben az esetben nem egyeznék bele, ha a beteg anyós vigyázna a gyerekekre.
A váltott hétnek csak akkor van értelme, ha a szülők foglalkoznak a gyerekkel. De ilyen kicsiknél semmiképp sem jó, bíróság se fog tapsikolni, ha előadja ezt a kérést.
Ez valami vicc?
Váltott hétvége? Előjön ezzel a bíróságon, körberöhögik.
Egyrészt, mert ilyen már nincsen, egyáltalán nem a gyerek érdeke a hetenként való cuccolás, nem beszélve arról, hogy ilyen pici gyerekek esetében meg teljességgel kizárt. Gondolom a kicsi nem anyatejes, de állandó felügyeletet igényel. Már ne haragudj, de egyáltalán hogyan fordul meg a fejedben, hogy beleegyezzel ebbe. Apuka is elvonul gyedre? Neeem? Lepasszolja tán nagymamának? No de hát nem nagymama kapja a szülői felügyeletet, lévén nem szülő.
Ilyen nonszensz kérdést rég olvastam itt.
Röviden. A gyerekek érdeke, hogy állandó helyük legyen, nálad. Apuka meg adott időben elviheti. Gyerektartást meg fizet. Kéthetente hétvégén a te felügyeleted mellett. De ha jóban vagytok, nyilván láthatja a gyerekeket gyakrabban is, ez szerintem csak. De ez az egy hét itt, egy ott, ez nonszensz.
Akkor még egyszer. A heti váltást nem hagyja jóvá egy bíró sem az esetetekben: nagyon kicsi gyerekek és neki vélhetően nem is lenne módja nevelni őket, hiszen eleve az anyjára bízná őket.
Nagyon korrekt a hozzáállásod, de ne hagyd magad megvezetni. Jelentsd ki bátran, hogy a javaslatát teljes mértékben elutasítod, vázolj neki általad elfogadható alternatívát. Ha nem megy, a bíróság fog dönteni.
ne viccelj már ekkora gyerekek nincsenek meg egy hétig az anyuk nélkül, az meg pláne káros hogy közben gyakorlatilag a nagyi neveli öket
kizárt hogy a bíró ezt megitélje,
pont az ilyen dolgok miatt nagyon ritka az ilyen itélet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!