Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik ugy valtak el, kozos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ugy valtak el, kozos szuloi felugyelettel, hogy mukodik? Mennyire viselte meg a valas igy a gyerekeket?

Figyelt kérdés

2015. júl. 4. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Az apa hozzáállása rengeteget jelent: ha dolgos és rendes az apa és apróságokkal segíti a gyermeket és az anyukát is, az affér ellenére, akkor mindenképpen érdemes megőrizni a jó kapcsolatot az apával. Ez a legjobb helyzet a gyereknek, illetve az, ha az anyuka is úgy tálalja ezt a gyereknek, hogy nyugodjon meg, még visszajön apa, vagy nemsokára beszélnek telefonon :)

Az Állandó, többször egy héten kommunikáció Rengeteget jelent.

Ezt a kérdést a "Családi kapcsolatok" kategóriában kellett volna feltedd :)

2015. júl. 4. 08:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Közös felügyeletre vagy váltott nevelésre gondolsz?

Mert mindenki keveri!

Közös felügyelet azt jelenti hogy a jelentősebb dolgokba a különélő féllel együtt dönthetsz csak. Külföldre költözés, állampolgárság, gyerek intézményének megváltozása. Ennyi!

2015. júl. 4. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk pont olyanokat soroltál fel, melyben közös felügyelet nélkül is kell a különélő szülő beleegyezése.
2015. júl. 8. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:

" Ez a legjobb helyzet a gyereknek, illetve az, ha az anyuka is úgy tálalja ezt a gyereknek, hogy nyugodjon meg, még visszajön apa"

Ez pedig nettó hülyeség, sőt eredendő bűn hitegetni a gyereket.

2015. júl. 8. 09:18
 5/7 anonim válasza:
Ismeretségi körömben lévő ilyen családokban, ahol ez a forma azt jelenti, hogy a gyermek egy hetet az anyánál, egy hetet pedig az apánál tölt: a gyermek érzelmi életét károsan befolyásolja.Szét vannak esve, labilissá válnak. Azért remélem ugyanakkor sok helyen ez mégis tud működni.A gyermek lelki alkatának függvénye is, hogy alkalmas-e erre az életmódra.
2015. júl. 10. 07:31
 6/7 Krande válasza:

Én a válás után pár évig még apámmal maradtam úgy, hogy anycimat kb hetente látogattam (gyalog fél órányira költözött az új férjéhez). Ahhoz képest hogy tényleg minden közös megegyezés szerint történt, és mindketten igyekeztek a lehető legcivilizáltabban viselkedni, rengeteg kisebb-nagyobb konfliktusuk volt EGYMÁSSAL amit ugye rajtam keresztül intéztek el a "ki fizeti a számítógépet"-től a "hallgasd anyádnál ezt a zajt"-on és a "nincs hely ennek a rakás fölösleges könyvnek, vidd anyádhoz"-on át a "na hogy van a kisöreg"-ig. (kisöreg = új férj aki idősebb volt apámnál)

Hozzáteszem, ennek a nagyja akkor történt amikor már nagykorú voltam csak még otthon éltem. Elköltöztem, azóta ők is teljesen jól kijönnek egymással, mindkettőnek van új stabil kapcsolata, és mindkettő úgy érzi hogy az együtt töltött 22 év nagy részét kidobták az ablakon.

2015. júl. 10. 14:25
 7/7 anonim válasza:

Köszönöm, hogy megosztottad. Azt erősíti meg, hogy óriási a felnőttek, az ősök felelőssége, hogy és mint viselkednek ebben a felállásban onnantól kezdve.

IQ + EQ + SQ együtt ...

2015. júl. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!