Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ugy valtak el, kozos szuloi felugyelettel, hogy mukodik? Mennyire viselte meg a valas igy a gyerekeket?
Az apa hozzáállása rengeteget jelent: ha dolgos és rendes az apa és apróságokkal segíti a gyermeket és az anyukát is, az affér ellenére, akkor mindenképpen érdemes megőrizni a jó kapcsolatot az apával. Ez a legjobb helyzet a gyereknek, illetve az, ha az anyuka is úgy tálalja ezt a gyereknek, hogy nyugodjon meg, még visszajön apa, vagy nemsokára beszélnek telefonon :)
Az Állandó, többször egy héten kommunikáció Rengeteget jelent.
Ezt a kérdést a "Családi kapcsolatok" kategóriában kellett volna feltedd :)
Közös felügyeletre vagy váltott nevelésre gondolsz?
Mert mindenki keveri!
Közös felügyelet azt jelenti hogy a jelentősebb dolgokba a különélő féllel együtt dönthetsz csak. Külföldre költözés, állampolgárság, gyerek intézményének megváltozása. Ennyi!
" Ez a legjobb helyzet a gyereknek, illetve az, ha az anyuka is úgy tálalja ezt a gyereknek, hogy nyugodjon meg, még visszajön apa"
Ez pedig nettó hülyeség, sőt eredendő bűn hitegetni a gyereket.
Én a válás után pár évig még apámmal maradtam úgy, hogy anycimat kb hetente látogattam (gyalog fél órányira költözött az új férjéhez). Ahhoz képest hogy tényleg minden közös megegyezés szerint történt, és mindketten igyekeztek a lehető legcivilizáltabban viselkedni, rengeteg kisebb-nagyobb konfliktusuk volt EGYMÁSSAL amit ugye rajtam keresztül intéztek el a "ki fizeti a számítógépet"-től a "hallgasd anyádnál ezt a zajt"-on és a "nincs hely ennek a rakás fölösleges könyvnek, vidd anyádhoz"-on át a "na hogy van a kisöreg"-ig. (kisöreg = új férj aki idősebb volt apámnál)
Hozzáteszem, ennek a nagyja akkor történt amikor már nagykorú voltam csak még otthon éltem. Elköltöztem, azóta ők is teljesen jól kijönnek egymással, mindkettőnek van új stabil kapcsolata, és mindkettő úgy érzi hogy az együtt töltött 22 év nagy részét kidobták az ablakon.
Köszönöm, hogy megosztottad. Azt erősíti meg, hogy óriási a felnőttek, az ősök felelőssége, hogy és mint viselkednek ebben a felállásban onnantól kezdve.
IQ + EQ + SQ együtt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!