Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyermekelhelyezéses tárgyaláson mennyire győzködik, ha győzködik egyáltalán anyukát, hogy mégis ő nevelje a gyerekeket?
A válás folyamatban van. Egy 2 éves és egy 1,5 hónapos kislányról van szó.
Anyuka nem szeretné nevelni őket, de néha fellángol és akkor olyan cuki felkiáltással elvan velük fél órát, majd megint élni akar...
A párommal attól félünk, hogy anyuka megint fellelkesül és a bíróságon mégis azt mondja, hogy ő akarja őket nevelni.
Szép kis anyák vannak!!
A bíróságon szépen el kell mondani ,hogy milyen anyáról van szó.
Az a baj,hogy a magyar bíróság az ilyen válásoknak,ha csak nem piás,vagydrogos anyáról van szó,akkor általában anyunak ítélik a gyereket!
Fogadjatok egy szuper ügyvédet,és hajrá!
Ez egyébként szégyen!Egy édesanyáak foggal körömmel ragaszkodnia kell a gyerekeihez!Ez meg....ááááá
"Amúgy faxa egy párod van - másfél hónapos a gyerek, de már veled tervez?"
Nem értem miért probléma az, hogy közös jövőt tervezünk. 7 hónapja együtt is élünk. Mikor megismertem, már külön élt a feleségétől a kislányával, szóval nem miattam ment tönkre a kapcsolatuk.
Remélem igazatok van és tényleg nem csak bemondásos alapon működik a gyermekelhelyezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!