Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ítélhetik a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Feleségem ápolási díjon van az asztmás gyerekeimmel, de állandóan hegyekben áll a mosatlan ruha, volt hogy 10 adag is, nem porszívózik, nem mosogat, sokszor nem főz, mert hogy a gyerekek úgyis esznek bent a suliban, nem takarít, én nekem nincs időm, mert van egy fő állásom, és este későig egy másik helyen dolgozok, sokszor hétvégén is mert nem tudnánk megélni.
Nem valószínű,hacsak nem bizonyosodik be a gyermekek elhanyagolása a nő részéről,vagy hogy piál,drogozik,mentálisan beteg.
2015. márc. 18. 09:43
2/12 anonim válasza:
Váltok?
2015. márc. 18. 09:43
3/12 anonim válasza:
Nem valószínű.Még ha mindkét szülő egyformán alkalmas a gyermeknevelésre,a független-elfogulatlan bíróság(többségében bírónő),az anyánál szokta elhelyezni a gyereket. Az esélyed a jog szerint:50 %,a statisztika szerint:40 % ,a gyakorlatban:0,5-1 % .
2015. márc. 18. 09:50
4/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha te semmit nem tudsz csinálni otthon 2 állás miatt, akkor hogyan akarsz gyerekeket nevelni?
2015. márc. 18. 09:52
5/12 anonim válasza:
A kérdés alapján én inkább arra hajlok, hogy a kérdező attól tart, hogy még neki ítélik a gyerekeket, azaz nem szeretné.
Ha nem kamu, akkor szép kilátásai vannak a gyerekeknek. Az egyik szülőnek pénze nincs, a másiknak meg ideje. Ezért kéne dolgozni a kapcsolatok megjavitasan, nem válni.
2015. márc. 18. 11:33
7/12 anonim válasza:
"az asztmás gyerekeimmel"
Hát ha csak a tieid, nem közös, akkor mindenképpen nálad maradnak...
Nem lehet, hogy csak besokallt? Kicsit ki kellene zökkenteni a hétköznapokból?
Nagyon rossz tud lenni, amikor csak "rabszolga" az ember, ráadásul a 4 fal közt él, és a társával sem tud beszélgetni, mert az meg állandóan dolgozik. Nem lehetne válás helyett beszélgetni, kinek mi a rossz, és helyrehozni a házasságot?
Pl ápolási helyett ő is dolgozna, akkor neked nem kellene 2 helyen? Lehet mindenkinek jobb lenne.
2015. márc. 18. 11:42
8/12 anonim válasza:
Szóval nem főz mert a gyerekek esznek a suliba.És te meg ő mit esztek?Ez a jó asszony mégis mit csinál egész nap ha megesz a redva titeket?Amikor elvetted akkor is ilyen szutyok trézsi volt,vagy ez egy új hóbort.Mert ha tudtad igénytelen a környezetére akkor ne nyafogj.Amugy meg húzd a sok mosatlant a fejébe.Az a leg kevesebb ha otthon mereszti a seggét rend van és főt kaja.Idejéből kitelne mig suliba vannak.
2015. márc. 18. 12:53
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igaz egy volt benne ami normális volt. Szeretném a gyereket, nem pedig félek hogy nekem ítélik, és bízom abba, ha végre csak hárman lennénk akkor nem kellene a belemet is kihajtani. A feleségem kb. 5 éve ilyen, és nem kell félteni, mert eljártunk szórakozni, nem az volt hogy ő csak a négy fal közé szorult, ráadásul most tudtam meg hogy van 3 éve csal a hátam mögött, és legalább 10 pasija volt, na de ez mindegy már nem érdekel, csak a gyerekek, szeretném szépen lezárni az életem ezen szakaszát, és a legjobbakat a gyermekeimnek.
2015. márc. 18. 13:33
10/12 anonim válasza:
Sok sikert.Ismerős szitú.De tényleg kevés az esélyed.Azért ne add fel,késöbb nem fogod leköpni a tükröt,hogy meg sem probáltad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!