Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ítélhetik a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Feleségem ápolási díjon van az asztmás gyerekeimmel, de állandóan hegyekben áll a mosatlan ruha, volt hogy 10 adag is, nem porszívózik, nem mosogat, sokszor nem főz, mert hogy a gyerekek úgyis esznek bent a suliban, nem takarít, én nekem nincs időm, mert van egy fő állásom, és este későig egy másik helyen dolgozok, sokszor hétvégén is mert nem tudnánk megélni.2015. márc. 18. 09:40
11/12 keine257 válasza:
Próbáld meg mindenképpen bar az esély az kevés . A független magyar bírónők.......
12/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem esélytelen, ha a fent leírtak megalapozottak. Először is, egyelőre ne jelezd neki, hogy besokalltál. Kezdj el minden költséget írni egy táblázatba, mit vásárolsz te és mit ő. Dokumentálj mindent fényképpel is. Foglalkozz a gyerekekkel amennyit tudsz (remélhetően ez amúgy is így van). Mosogass el, porszívózz (fotózás után).
Ez csak pár jó tanács, emellett egyeztess egy konzultációt egy családjogban jártas ügyvéddel. Ez 20-30 ezer forintodba fog kerülni, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!