Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érdemes rákészülni egy válásra, ha nem most, hanem csak pár év múlva fogunk elválni?
Szerintem nem fogtok elválni. Volt már ebbe tapasztalatom.
Szeretőzzetek mind a ketten és majd újra egymásra találtok. Tapasztalat.
Valas tervezgetese elott inkabb azt kellene atragnod magadban, hogyan lehetne a veszekedeseket elkerulni, hogy valojaban mitol veszekedte es ennek elkerulesen kellene tornos a fejed.
Valasra amugy nem kell keszulni ... eleg ha van egy jo ugyveded, az majd mindenrol kiokosit.
"volt már rá példa, mikor válással fenyegetőztem és akkor kimutatták a foguk fehérjét"
DE TE IS!!!
"erősek, ha összefognak és bárkit meggyőznek a bírót, ügyvédet, közvéleményt, vedőnő h én ilyen és oylan vagyok"
vicces vagy :)
Egy birot nem lehet csak ugy meggyozni! A birosagon nem lehet ugy viselkedni mint egy foutcan a falu bikaja. Ilyenektol egyaltalan nem kell tartanod, csak probalnak megijeszteni (aztan a birosagon majd csak akkor szolalhatnak meg, ha kerdezik oket).
Fura egy csalad vagytok! Mondjuk a valassal valo fenyegetozesed sem vilagos, de ez meg a Te dolgod.
Soah nem ertem miert nem arra torekedsz hogy jobb legyen a ferjeddel a gyermekeid edesapjavl?
Valas nem megoldas oldajtok meg a kapcsolatotokat.
Nem foghatod a gyerekekre hogy otthon ulsz kiszolgaltatott allapotban.
Szedd ossze magad es dolgozz a hazassgodon.
Az az egzisztenciád megteremtése az elég fontos.
Kérdezd a családodat, ők miben tudnak majd segíteni.
A bíróságtól ne tarts az esetek 90%-ában vita nélkül az anyához kerül a gyerek - lehet nem igazság ez, de tény.
Maradj nyugodt és ne veszekedj,legyél semleges,ne tudjon felbosszantani,ne tudjon provokálni.
Neveld szépen a gyerekeket,tanulj szorgalmasan,és keríts melót,lakást.Utána léphetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!