Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Így hogyan ne semmizzem ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hogyan ne semmizzem ki a férjemet a válásnál?

Figyelt kérdés

Közös ingatlan nincs, közös tulajdon nincs, közös megtakarítás nincs, közös hitel nincs. Van 3 gyermekünk. A férjemnek van egy hitele amit havi 110000Ft-al törleszt, de a fizetése most csak 160000Ft lesz (adókedvezmény miatt).

Akárhonnan nézem, nem túl rózsás a helyzet, ő pedig már most kígyót-békát kiabál rám, hogy tönkretettem az életét és kisemmizem a válásnál.

2015. jún. 13. 11:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

7-es válaszoló! Nem, ilyenre nem vagyok hajlandó! Ha ebbe belemennék, még a munkámat is elveszíthetném, arról nem is beszélve, hogy ezzel csak a gyerekeknek és magamnak okoznék bonyodalmat.

Mondjuk ez a veszély nem fenyeget, mert a láthatásra is azt mondta, hogy ő nem ragaszkodik hozzá...

A gyerektartásról már letettem. Nem lesz egyszerű, de megoldom. A szüleim is felajánlották a segítségüket.

A házat hiába vinné a bank, a hitelt ugyanúgy kellene fizetni, mert már csak telek árban kelne el (ha elkelne egyáltalán), az meg nagyon kevés.

Nem ő akar válni, hanem én. Ő még vígan éldegélt volna így, csak nekem volt sok, hogy miközben épp a házasságunkat próbáltuk menteni, ő a barátnőjével hentergett.

2015. jún. 13. 13:00
 12/17 omba ***** válasza:
100%
Ja, hát ha barátnő is van.... ő is keres valamennyit, gondolom. Majd életben tartja volt férjedet.
2015. jún. 13. 13:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Azzal foglalkozz h neked és a gyerekeidnek jó legyen, ha még barátnőt is fogott és a láthatáshoz se ragaszkodik, akkor ne foglalkozz azzal, hogy vele mi lesz. Oldja meg. Ha utcára kerül, néha vihetsz neki 2 zsemlét. Ennél többet nem érdemel tőled.
2015. jún. 13. 13:16
 14/17 Költőnő? ***** válasza:
100%
ha minden úgy van, ahogy leírtad, akkor egy lelki taigetosz pozitív. Ilyenek minden büntetést megérdemelnek az élettől. A magad dolgát nézd, ő sincs Rád tekintettel. Így felmentett Téged is ezalól.
2015. jún. 13. 13:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Költőnő! nevű felhasználó-

Nem csak a kérdezőre nincs tekintettel, a három gyerekére se... egyetértünk: bármi sorscsapás éri, az jogos.

2015. jún. 13. 15:22
 16/17 Költőnő? ***** válasza:
nem vagyok egy bosszúálló típus, de én nem lennék rá tekintettel. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
2015. jún. 13. 15:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A bíróságot nem érdekli a hitel.Van egy igazolt jövedelme,ez alapján dönt a bíróság a gyermektartás összegéről.A törvény elsősorban a gyermekek érdekét nézi.Ezt kell (kellenne) a szülőknek is tenni.A gyermek nagy felelösség,nem kerülhet hátrányos helyzetbe,mert a szülő,vagy szűlők rossz döntéseket hoztak .
2015. jún. 13. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!