Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleségek! Hogyan álnátok, áltatok bosszút azon a kedves kolleganőn, aki elszerette a férjeteket és tapad rá, holott tudja, hogy felesége és 3 gyereke van?
Szerintem te is ugyanolyan szánalmassá válsz ezzel az "álljunk bosszút hehehehe" dologgal, mint a csaj. Megpróbált rámászni a férjedre? Igen. A pasi hagyta? Igen. Na akkor ki is most a szemét? A pasi aki tudja, hogy gyerek/asszony várja otthon, vagy a csaj, akinek nem kötelessége ezt tudni. Sztem a pasi.
Te meg (bocsi), de butus vagy, ha ez már nem az első alkalom, és mégis együtt vagy vele. ÉS szar duma, hogy "de a gyerekek összetartnak". Francokat. Emberi roncsot csinál belőlük a gondolat, hogy az apjuk csalja az anyjukat, anyuci meg szépen mindent elnéz. Te ezt kívánod a lányodnak? A folytonos megalázást és szépen lehajtott fejet, hogy viselje egy barom hűtlenségét? Ugye nem...
Tehát sztem lépj ki a kapcsolatból vagy vágd le a férjed micsodáját :) De ez a bosszút állok a kiscsajon béna és szánalmas megoldás. Ha ezt megteszed, te se leszel több nála, márpedig úgy tűnik többnek tekinted magad.
Bocs a nyers fogalmazásért, de nem fogok egyetérteni veled és megsimózni a buksid, hogy jól csinálod drágám csak így tovább...
Igazat adok azoknak is akik azt írják, hogy férjem is ugyanannyira hibás,meg nem történt erőszak,na meg megérdemlik egymást...így is van ezzel tisztába vagyok!
De ha megtehetem miért ne tegyek a kiscsaj alá?
Lehet legközelebb elmegy a kedve a házas,több gyerekes férfiaktól! Kirugatni ki tudom. Mondjuk 33/f nekem az jutott eszembe, hogy feladok pár hírdetést, az elérhetőségeivel...úgyis egy k..va, lehet így könnyebben talál magának valakit,akivel megdug.athat.a magát!
Nalunk is volt ilyen, es en felhivtam a csajt telefonon, es szepen kiosztottam! Azota lenyugodott, mar nem kell neki az en parom.
A csajt rugasd ki, azt irod megteheted. Ennel nagyobb bosszu nem kell!:)
A parod nem huseges tipus, es ha jon egy noci, akkor nem tud ellenallni neki. Ez a legnagyobb baj.
De hivd fel a csaj ferjet, mondd el neki, hogy milyen novel el egyutt.
A ferjeddel gondolom beszelsz egyfolytaban, csak talan erzi hogy ugysem hagyod el, mert szukseged van ra (mondjuk anyagilag).
Es a csajt siman rugasd ki, nem is ertem, hogy mire varsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!