Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás kimondása után derült ki, hogy exem nyert a lottón. Erről semmit nem tudtam. Mire vagyok így jogosult?
Egy barátja szólta el magát(legjobb haverja volt,de ő sem tud róla már semmit).
Válás után annyit mondott neki hogy külföldre megy.
Ő mondta el nekem, amit addig nem is tudtam, hogy mekkora szerencsés volt a férjem.
Vagyonmegosztásban ennek nyoma sem volt.
Próbáltam kerestetni, de annyit tudok róla új nevet vett fel, és azóta eltűnt.
Teljesen tanácstalan vagyok, utólag ebben lehet valamit még tenni, vagy beletörődni?
Ha, a valas jogeröre emelkedett, akkor nem tehetsz ellene semmit.
Szerintem megszivattak.
Nevvaltoztatas nem ugy megy, hogy hoppla, megvaltoztatom a nevem.
Külföldre ment DOLGOZNI, penzt keresni Geld verdienen, make money, es nem a lottonyeremennyel tavozott.
Ne hidd mar el!
Ha, nyert volna, akkor otthon jatsza a mágnást, hogy az ismerösök, haverok lássak, milyen jol megy neki, EZT tuti, hogy nem hagyja ki, es nem tavozik külföldre!
Szerintem kamu.
De ha mégsem, akkor is elég gusztustalan és pofátlan lenne bármit is követelned. Azt a pénzt (ha megnyerte) ő nyerte, ő játszott érte. Ha igaz a dolog, remélem soha nem látsz egy fillért sem belőle.
Pénzéhes...had ne írjam le mi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!