Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Még mindig várnom kéne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig várnom kéne?

Figyelt kérdés
Amióta megszületett a kisfiunk(18 hónapos) a férjem gyökeresen megváltozott.El is mondta,hogy neki ő a legfontosBb.Ezzel nincs gond,én is ezt érzem.Azonban ő megszűnt férj lenni,nincs intimitás(2 kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk együtt a hónapok alatt).Állítólag nincs senkije.Nő vagyok,annak is akarnám magam érezni,nemcsak anyának,nekem menne a kettő párhuzamosan is.Skat vitáztunk,beszéltünk,fogadkoztunk,semmi nem javul.Akkor most váljunk?12 éve vagyunk együtt
2015. máj. 18. 08:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem egy gyerek nem ok arra, hogy eltávolodjon tőled, ez a nőknél szokott jellemző lenni, ami érthető is. Sajnos, de azt kell mondjam, hogy ott kell lenni valami másnak is. A sok kifogás a visszautasítás stb... Tudom, hogy nagyon rossz elfogadni, de sajnos ott van valami más is. Ezek csak kifogások. Elvált vagyok igaz, hogy nincs gyermekem, de ugyan ezen mentem keresztül, mire végre kinyitottam a szemem és elhittem amit mások mondtak. Persze egy pici babával sokkal nehezebb, de saját magad teszed tönkre lelkileg ha továbbra is szemet hunysz.

2015. máj. 22. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:

8: De hát ha magától nem megy, kell keresni ehhez értő szakembert. Erre mit mond?

Gondolom, Te sem a férjed kapcsán hallasz arról először, hogy szülés után megváltozik valakinek a szexuális magatartása. Ez egy tipikus gond.

2015. máj. 25. 04:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Férfi részéről akkor sem normális szerintem.
2015. máj. 25. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!